Левски (София) - Черно море (Варна) | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) | 04.11.2016 | 17:30

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2016 13:15

koisa написа:Не знам само с какви очи и каква наглост виден "стойчовист" разделя феновете на левскари и "петровисти", но почеркът ми напомня за новите фенове на Чавдар Ловеч. Май metodito ще се окаже прав за къртиците. :geek:

Ще трябва да те разочаровам,но моето "летобороене" в Левски не започва с Петрович или Стоев. Капиш???
Когато аз съм гледал мачовете на Левски-Спартак с Барселона и Аякс,ти си бил...кой знае къде... Чак ли си?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 ное 2016 13:21

THE G.A.M.E написа:Сори Мan, но подчертаното са приказки тип - бла-бла, дрън-дрън.

За теб може да е бла-бла , дрън-дрън каквито за мен твоите драсканици, но това не променя фактите, а те са такива, че феновете ги няма на стадиона в голяма степен заради споменатите от мен причини, а трибуните ще са празни още дълго с това мислене на дребно и плямпане на глупости за градене на отбор с малко средства и юноши за след 100 години.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 ное 2016 13:44

koisa написа:
За теб може да е бла-бла , дрън-дрън каквито за мен твоите драсканици, но това не променя фактите, а те са такива, че феновете ги няма на стадиона в голяма степен заради споменатите от мен причини, а трибуните ще са празни още дълго с това мислене на дребно и плямпане на глупости за градене на отбор с малко средства и юноши за след 100 години.

Ама мен не ме устройва да припознавам друг Клуб, заради една утрепана тенекя.
Всички искаме да гледаме класни играчи, победи, рисуване по терена, ама за момента няма такава възможност.
Трябва да се простираме според възможностите си.
Разбирам че си на мнение - Не ме интересува ще фалираме ли, искам трофеи и силни играчи", но това е деструктивно мислене.
Питай онези от "Армията", ако не верваш.

То с едното ( стабилност на управленско ниво + добра база/стадион ) ... Ще дойде и другото - повечко публика, съответно, възможност на първо време за 1-2 сносни трансфера, а след време и повече.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 ное 2016 13:44

blue avalanche написа:Ще трябва да те разочаровам,но моето "летобороене" в Левски не започва с Петрович или Стоев. Капиш???

Мен няма как да ме разочароваш, защото отдавна си ми ясен. Единствено може да продължиш да си кривиш душата според това как ти изнася, но това си е твой проблем.

blue avalanche написа:Когато аз съм гледал мачовете на Левски-Спартак с Барселона и Аякс,ти си бил...кой знае къде... Чак ли си?

Веднага мога да ти кажа къде съм бил, но предпочитам да запазя добрия тон и да не наглея като теб.
R.I.P.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 ное 2016 14:03

THE G.A.M.E написа:Ама мен не ме устройва да припознавам друг Клуб, заради една утрепана тенекя.
Всички искаме да гледаме класни играчи, победи, рисуване по терена, ама за момента няма такава възможност.
Трябва да се простираме според възможностите си.
Разбирам че си на мнение - Не ме интересува ще фалираме ли, искам трофеи и силни играчи", но това е деструктивно мислене.
Питай онези от "Армията", ако не верваш.

Явно нищо не си разбрал от написаното щом говориш за фалити и трофеи на всяка цена. Отбелязах какво искат фенове и защо няма да се върнат на стадиона докато се работи аматьорски и Левски не се бори за нищо повече от втори-трето място. Фактът, че има толкова малко хора на стадиона е показателен за лошото отношение на клуба към феновете и липсата на доверие. И там е работата на Спасчо да намери подходящите хора. Класни играчи не винаги означава да се пръскат милиони, защото видяхме какво направи един 70 годишен дядка със сегашните и какво би могъл да направи друг можещ треньор с играчи една-две класи над тях. На нас ни трябва само един пробив в групите на ЛЕ и нещата ще тръгнат нагоре.

THE G.A.M.E написа:То с едното ( стабилност на управленско ниво + добра база/стадион ) ... Ще дойде и другото - повечко публика, съответно, възможност на първо време за 1-2 сносни трансфера, а след време и повече.

Това, ако въобще някога се случи може вече да не е останал кой да ходи на стадиона. А посещаемостта намалява с всяка изминала година. Нещата, които си написал е почти невъзможно да се случат при това отношение на собственик, УС, Пелета и Чилици.
R.I.P.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 03 ное 2016 14:12

koisa написа:
THE G.A.M.E написа:Сори Мan, но подчертаното са приказки тип - бла-бла, дрън-дрън.

По-коректно би било да се напише феновете ни няма на стадиона ако говориш в първо лице множествено число, но все още има хора които си мислят, че някой ще извади една торба пари за да доидат на стадиона, а собственика иска те да са там за да извади парите.През 102 годишната история на клуба едва ли има друга к.рва като дедо която е изоставяла по този начин отбора, но за това не са виновни хората(феновете), които го харесвате а тези които го доведоха.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 ное 2016 18:24

Наставникът на Левски Елин Топузаков определи група от 18 футболисти за домакинството на Черно море на стадион „Георги Аспарухов“ в петък.

В групата на "сините" се завръща централният защитник Александър Александров.

Левски посреща Черно море в петък, 4 ноември, от 17.30 часа. Срещата ще може да следите в сайта Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT 2 и на честотите на Дарик радио.

Ето и цялата група:

Боян Йоргачевич, Иван Чворович, Веселин Минев, Сърджан Лукин, Симон Сандберг, Александър Александров, Димитър Пиргов, Сашо Александров, Мики Орачев, Галин Иванов, Джереми де Ноойер, Роман Прохазка, Франсис Нар, Хеан Деса, Божидар Краев, Антонио Аниете, Бабатунде Адениджи, Илиян Мицански.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 03 ное 2016 19:28

Умният човек не настъпва два пъти мотиката, но имам друго усещане за "Топчо". :lol:
Въпреки това -един гол повече за Левски.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 ное 2016 22:05

1982 написа:
ralka_levskarka написа:
Cooler написа:Време е да се стабилизираме, 3:0.
Автогол на чичо Венков и два на Аниете 8-)

А този път на чичо Венков ще му се покажат ли картони? Или на вратарчето? Деа нещастниците скапани!

[offtopic]Ралке, симпатично и свестно момиче изглеждаш, как е възможно да вадиш такъв каруцарски език ??! :mrgreen: :lol:[/offtopic]

[offtopic]Хайде сега, не е лъжа това, което казвам :lol:
Иначе благодаря :oops:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 ное 2016 22:32

Аз Елин много си го тача и харесвам. Време му е и трябва да се докаже утре.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”