Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 03 ное 2016 09:04

soulfly1948 написа:
sin4ec написа:
soulfly1948 написа:Това си е лично твое мнение...

Естествено! Аз им казвам да спрат гаданията за Герена и да говорят как ГГ инвестира средства и развива клуба си, те пак към Ботевградско шосе рият и разискват...
Левски може да фалира, али може и да не фалира. Как обаче това ще промени селския манталитет на преместения клуб, посредствения му футбол и петото място-не ми е ясно. Във Всекидневна на този отбор да се правят странни гадания и определено олигофренски изводи и анализи за случващото се край Сухата река ми изглежда доста тъпо.
Аз им казвам, че Ганчу нищо не прави и няма лев да даде, те правят дисекции на СР и Виваком.
Е, как да стане?
Няма вече сводки и пионерски рапорти за извършени дейности, за изказвания на Падишаха и за чутовни успехи на ловешката школа, не знам защо. Може би щото Суха река 2008 са направили един погром, дето не е за разправяне, а?

Предизборно затишие.....
Инак всичко е пълна мъгла-всякакви изненади са възможни,но едно е сигурно-публиката е отвратена и стадионите са празни...

За 2008 се отваряш , а за дръвцето гризнато от 2001 ; 2004 и U19 от школата на Сухата река и нанесените им погроми от ЦСКА си мълчиш , като дърт комунист , а ;) Я пак да ни обясниш , как ГГ и съдружници не са подменили терена на Армията , как не правят ремонти и терени на Панчарево , как не плащат заплати и още подобни подуенски митологии ;) Вече установих за теб , че си голям веселяк , много обичаш да се шегуваш значи , ама не винаги ти се получавая да зна'иш :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 ное 2016 09:07

sin4ec написа:
venom написа:Това тук наистина е заприличало на говняна яма. Неволите на Литекс - тук се обсъждат, сега откакто пернишкия даде онова интервю - неволите на Левски пак тук се обсъждат. Нямате ли си форуми? Тук е форума на ЦСКА в крайна сметка. Тъпо е и няма логика.

Няма ЦСКА вече. Има преместен, пребоядисан и прекръстен Литекс( Лекс, Кърпачев, Осъм и пр. ). Стига сте се правили на идиоти, какъв Централен Спортен Клуб на Армията е селския тим на Ганчу ?
Станалото-станало, но не разбирам що се правите на травестити?
Казваш: клуба ни умря, ще подкрепяме този проект и толкоз!
Какво ЦСКА е този селендурски сбироток, бе?

Що пак с лицемерието напред? ЦСКА е умрял точно колкото и Левски след падането на фашисткия режим. По тази логика вие сте Дианмо ли? Или за вас има едни правила, а за нас други? Не е ли доста п*****стко от ваша страна?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 ное 2016 09:13

Долно уйно написа:От къде мога да закупя оригинална и актуална от този сезон фланелка... трябва ми за подарък?

За информация :
тук : 0889 601 319
или
тук : press@cska.bg
;) После ще ми благодариш , че ти обърщам внимание на личните ти проблеми :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 ное 2016 09:39

baraba написа:
Долно уйно написа:От къде мога да закупя оригинална и актуална от този сезон фланелка... трябва ми за подарък?

За информация :
тук : 0889 601 319
или
тук : press@cska.bg
;) После ще ми благодариш , че ти обърщам внимание на личните ти проблеми :mrgreen:

Бройката е ограничена .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 ное 2016 10:23

sin4ec написа:
venom написа:Това тук наистина е заприличало на говняна яма. Неволите на Литекс - тук се обсъждат, сега откакто пернишкия даде онова интервю - неволите на Левски пак тук се обсъждат. Нямате ли си форуми? Тук е форума на ЦСКА в крайна сметка. Тъпо е и няма логика.

Няма ЦСКА вече. Има преместен, пребоядисан и прекръстен Литекс( Лекс, Кърпачев, Осъм и пр. ). Стига сте се правили на идиоти, какъв Централен Спортен Клуб на Армията е селския тим на Ганчу ?
Станалото-станало, но не разбирам що се правите на травестити?
Казваш: клуба ни умря, ще подкрепяме този проект и толкоз!
Какво ЦСКА е този селендурски сбироток, бе?

Е вашият нали е градския гранд :lol: -виж колко са софиянците,(въобще иматели някакъв качествен играч,щото аз не виждам такъв) и тогава ми излизай с ти я плоски,провокативни съждения :idea: Вижте си осраният гъз ,колкото и да ви е трудно :!: Клуба не е умрял и няма да умре,докато са живи феновете му и е водач по посещаемост на мачовете!!!Умрел е твоя казионен отбор,на чиито домакински мачове ходят по 1000 човека-ексик да ви е новата трибуна(която никога няма да изплатите ;) ),като е празна и е като музеен експонат :oops:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 ное 2016 10:45

baraba написа:За 2008 се отваряш , а за дръвцето гризнато от 2001 ; 2004 и U19 от школата на Сухата река и нанесените им погроми от ЦСКА си мълчиш , като дърт комунист , а ;) Я пак да ни обясниш , как ГГ и съдружници не са подменили терена на Армията , как не правят ремонти и терени на Панчарево , как не плащат заплати и още подобни подуенски митологии ;) Вече установих за теб , че си голям веселяк , много обичаш да се шегуваш значи , ама не винаги ти се получавая да зна'иш :mrgreen:

A 7-0 от 2003? Ами U15?
Освен това си и лъжец-за 2004 именно аз казах тук резултата, колегата venom ще го потвърди, а и други.
Терена си го подмениха по цяла България отборите, заплати също плащат навсякъде. Голяма хвалба!
За разлика от такива като тебе, аз гледам мачовете на ДЮШ по различен начин. На мен децата от противника не са ми врагове, независимо дали са от Литекс, Ботев или ДИТ. Не ламтя за победа и хвалба, защото резултатите са без значение. С родителите на "противника" седим на една пейка и си говорим. Защото всъщност сме от един отбор и защото тези деца са надеждата, последната искрица в гаснещия огън. Те не са статистика и не са нещо, с което някой си да се хвали.
Но за тебе са сложни тези материи. Поствай бодри репортажи за всяка пръдня на ГГ и не се опитвай да разсъждаваш-трудничко ти е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 ное 2016 11:02

sin4ec написа:
baraba написа:За 2008 се отваряш , а за дръвцето гризнато от 2001 ; 2004 и U19 от школата на Сухата река и нанесените им погроми от ЦСКА си мълчиш , като дърт комунист , а ;) Я пак да ни обясниш , как ГГ и съдружници не са подменили терена на Армията , как не правят ремонти и терени на Панчарево , как не плащат заплати и още подобни подуенски митологии ;) Вече установих за теб , че си голям веселяк , много обичаш да се шегуваш значи , ама не винаги ти се получавая да зна'иш :mrgreen:

A 7-0 от 2003? Ами U15?
Освен това си и лъжец-за 2004 именно аз казах тук резултата, колегата venom ще го потвърди, а и други.
Терена си го подмениха по цяла България отборите, заплати също плащат навсякъде. Голяма хвалба!
За разлика от такива като тебе, аз гледам мачовете на ДЮШ по различен начин. На мен децата от противника не са ми врагове, независимо дали са от Литекс, Ботев или ДИТ. Не ламтя за победа и хвалба, защото резултатите са без значение. С родителите на "противника" седим на една пейка и си говорим. Защото всъщност сме от един отбор и защото тези деца са надеждата, последната искрица в гаснещия огън. Те не са статистика и не са нещо, с което някой си да се хвали.
Но за тебе са сложни тези материи. Поствай бодри репортажи за всяка пръдня на ГГ и не се опитвай да разсъждаваш-трудничко ти е.

Дали съм лъжец , я си виж поста на който ти отговарям , ммм ??? Пише ли нещо за загубите на школа Сухата река (по твои думи) ??? А , по принцип много рядко коментирам резултати от юношески мачове ,защото точно там мачовете по презумпция са почти винаги тройни , както са били , така могат и да паднат следващия мач ;) Шегите ти не винаги са удачни , ама винаги подскачаш като ощипана мома , като ти го кажат в очите ;)
Изображение

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 03 ное 2016 11:13

sin4ec написа:
Megatron_69 написа:Нас си ни затриха успешно,ама и вие сте тръгнали натам...
Мъглата при вас е по-гъста от Лондонската...
Кой ви взима,кой ви дава никога не е ясно...

Може да е така, а може и да не е. Нас ни затриват от 70 години, пък още мърдаме. Че и като гледам класирането-успешно мърдаме. Кое е неясно-беше Лафчис, после Чорни, после Батков и така 20 години. 1 година преходен триумвират и сега СР.

#КОЙ ви затрива?!?Винаги сте били подлоги на всяка власт. Някой си щял да закрива отбора на Държавна Сигурност... Винаги сте били доносници и лакеи на управляващите и силните на деня.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 03 ное 2016 11:25

sin4ec написа:
soulfly1948 написа:
sin4ec написа:Разликата е, че този дълг е обезпечен и се изплаща. Лц са напред, и какво от това?

С какво е обезпечен???
играчите ли струват 20 милиона,стадиона ли(даден за безвъзмездно ползване) или подарената трибуна???
или понеже сте привилигирован отбор ,от държавния бюджет???
ще има май скоро ....Левски тире София :)

Трибуната не е подарена, цената ѝ е около 15 милиона и тази цифра влиза в тези 20 милиона дълг. Тя си е там и си струва парите. Останалите са към НАП. Нещо неясно има ли?
Левски има общежитие на Герена и то си има определена стойност. Колко струват играчите е отделен въпрос.

Имате вътрешен дълг два милиона. Имате пет милиона към първия строител на Трибуна Кабрио.Имате Нап още 3 милиона.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 ное 2016 11:31

Абе, ... откога тук се обсъждат в детайли финансите на подуенци?
20-30-50 милиона, .... к'во ни боли фара нас?

Айде да се държим малко на ниво, а!?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”