soulfly1948 написа:sin4ec написа:soulfly1948 написа:Това си е лично твое мнение...
Естествено! Аз им казвам да спрат гаданията за Герена и да говорят как ГГ инвестира средства и развива клуба си, те пак към Ботевградско шосе рият и разискват...
Левски може да фалира, али може и да не фалира. Как обаче това ще промени селския манталитет на преместения клуб, посредствения му футбол и петото място-не ми е ясно. Във Всекидневна на този отбор да се правят странни гадания и определено олигофренски изводи и анализи за случващото се край Сухата река ми изглежда доста тъпо.
Аз им казвам, че Ганчу нищо не прави и няма лев да даде, те правят дисекции на СР и Виваком.
Е, как да стане?
Няма вече сводки и пионерски рапорти за извършени дейности, за изказвания на Падишаха и за чутовни успехи на ловешката школа, не знам защо. Може би щото Суха река 2008 са направили един погром, дето не е за разправяне, а?
Предизборно затишие.....
Инак всичко е пълна мъгла-всякакви изненади са възможни,но едно е сигурно-публиката е отвратена и стадионите са празни...
За 2008 се отваряш , а за дръвцето гризнато от 2001 ; 2004 и U19 от школата на Сухата река и нанесените им погроми от ЦСКА си мълчиш , като дърт комунист , а