sunscres92 написа:Свикнал съм да гледам грешки в полза на Барселона - но това си беше смешно.
Какво стана?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sunscres92 написа:Свикнал съм да гледам грешки в полза на Барселона - но това си беше смешно.
sapio0o написа:sunscres92 написа:Свикнал съм да гледам грешки в полза на Барселона - но това си беше смешно.
Какво стана?
sunscres92 написа:sapio0o написа:sunscres92 написа:Свикнал съм да гледам грешки в полза на Барселона - но това си беше смешно.
Какво стана?
За 100%ва дузпа - свириха симулация и жълт картон за Стърлинг
Groucho написа:Мачът на "Етихад" не може да бъде предмет на логичен и рационален анализ, но Агуеро определно печели наградите за най-добра асистенция и проява в защита при ситуацията около третия гол за СитиА Сергей Роберто е някакъв супермагьосник, футболната версия на Гандалф - сам трансформира домакините от японски ученички в свирепи лъвове с отиграването си при изравнителния гол
CSKA69 написа:Гуардиола, за разлика от футболистите му, помощниците му и феновете на Сити, вероятно няма да заспи доволен тази вечер.. Отборът му регистрира само 35 процента притежание на топката в този мач - най- ниския процент в цялата му треньорска кариера досега
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта