Кристъл Палас - Ливърпул (29.10.16)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Кристъл Палас - Ливърпул (29.10.16)

Мнениеот suareshampion » 01 ное 2016 13:25

wolf написа:Чукча не читатель, чукча писатель.. ех празна кратуно.. колко пъти да ти напиша, че на Суарес никой не му беше виновен че минаваше 5 човека и мереше гредите? Как да ти обясня, че първия сезон и половина беше нападателя с най-много положения преди да вкара гол?

Ako я докарам дотам ,че точно ти да ми обясняваш футбола ,по добре да си тегля въжето :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 ное 2016 23:37

suareshampion написа:
wolf написа:Чукча не читатель, чукча писатель.. ех празна кратуно.. колко пъти да ти напиша, че на Суарес никой не му беше виновен че минаваше 5 човека и мереше гредите? Как да ти обясня, че първия сезон и половина беше нападателя с най-много положения преди да вкара гол?

Ako я докарам дотам ,че точно ти да ми обясняваш футбола ,по добре да си тегля въжето :lol:

Давай. Виждам колко го разбираш футбола. Читател

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 ное 2016 04:16

#LFC's 4-2 win over Crystal Palace marked the first time that two centre backs have scored in a league game for the Reds since 1968. [Echo]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”