ШЛ | Лудогорец - Арсенал - 2:3 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
Re: ШЛ | Лудогорец - Арсенал | 1.11.2016 / 21:45ч.
Гошо си е екстра, ама съдиите за нищо не стават! 

До тук добре и над очакванията ми . Едно 3-3 ще ми хареса ! 

Става як мач, 3-3 малко слабо да се получи, но такъв резултат ще е много добър. Но и 2-2 не е лошо - само нашите да устискат до края.
miro_rz написа:До тук добре и над очакванията ми . Едно 3-3 ще ми хареса !
То добре ама няма да издържим физически. Разликата е огромна, Дяков вече изплези език, Данчо зморен почва мача. След 70-тата минута ако мачът не е решен ще ни вкарат поне два.
Аз съм от Микре Юнайтед
Altarf написа:Тази вечер ще видим за втори път, че Лудогорец е проект без обществена основа. Това не означава, че не може да бъде успешен футболно, разбира се. Убеден съм обаче, че щяха да се радват на много по-голяма родна подкрепа, ако играеха честно във вътрешното първенство. Наскоро разбрах, че Лудогорец били подкрепяни против правилата дори сред юношите и децата. Това е извратено! Затова тази вечер пожелавам унижение за Домусчиев. При първото им участие в ШЛ си купих пакетен билет. Сега не бих отишъл и пари да ми дават.
Дърпатка, викаш проекта от село Микре е по-успешен.Домуса яко ви бърка в пърдялниците, прави това което вие правихте 45+ години.Мед ми капе на сърцето, че един селски отбор ви сложи в малкият си джоб книжните "грандове".
Ако чичо Гошо разкара и другите двама българи (които са безумно слаби) може да стане работата.
Тоя Борян е с две класи под Владо.
Вярно ли е че Лудогорец, е отпуснал безплатни билети за ДЮШ на софийските отбори?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Altarf написа:Тази вечер ще видим за втори път, че Лудогорец е проект без обществена основа. Това не означава, че не може да бъде успешен футболно, разбира се. Убеден съм обаче, че щяха да се радват на много по-голяма родна подкрепа, ако играеха честно във вътрешното първенство. Наскоро разбрах, че Лудогорец били подкрепяни против правилата дори сред юношите и децата. Това е извратено! Затова тази вечер пожелавам унижение за Домусчиев. При първото им участие в ШЛ си купих пакетен билет. Сега не бих отишъл и пари да ми дават.
Дърпатка, викаш проекта от село Микре е по-успешен.Домуса яко ви бърка в пърдялниците, прави това което вие правихте 45+ години.Мед ми капе на сърцето, че един селски отбор ви сложи в малкият си джоб книжните "грандове".
Ако чичо Гошо разкара и другите двама българи (които са безумно слаби) може да стане работата.
Тоя Борян е с две класи под Владо.
Вярно ли е че Лудогорец, е отпуснал безплатни билети за ДЮШ на софийските отбори?
Нали все се реве, че нямало българи в Лудогорец, а сега да ги махали. То и в Арсенал няма англичани, но там дали реват така като нас. Ще кажещ, че клубен отбор е длъжен да обиграва национали в ШЛ. Нека със спечеления коефициент от Лудогорец другите наши отбори да покажат как се налагат успешно българи в евротурнирите.
Sorry za latinacata pyrvo.
Ebah teq idioti, lelellelelelelele. Pove4e nikoj da ne e posmql da govori za Levski, 4e bili evroidioti, eto gi istinskite ot Razgrad.

Ebah teq idioti, lelellelelelelele. Pove4e nikoj da ne e posmql da govori za Levski, 4e bili evroidioti, eto gi istinskite ot Razgrad.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Нашите взеха да дават фира... След минути почва рецитала на Арсенал!
miro_rz написа:До тук добре и над очакванията ми . Едно 3-3 ще ми хареса !
3:5 ли чух?