13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Re: 13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30

Мнениеот bobo03 » 31 окт 2016 11:40

Вярно е, че левскарите ще са надъхани и мотивирани да ни смажат, но е вярно също, че крачката им ще са налети с олово, а главите им няма да разсъждават трезво. Много зависи как ще тръгне мача. Ако ни отбележат ранен гол или чернодрешкото се напъне с някой червен картон или дузпа, нещата са ясни. Ако обаче нещата се закучат и не могат да ни вкарат до 20-25 минута или (дай Боже!) им набучим някой гол, тогава балонът ще се спука и не се знае как ще свърши всичко. Страшно ми се иска да ги ударим, но и да загубим няма да правим трагедии...

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 31 окт 2016 11:43

Балкански Орел написа:Жалко.
Наистина ми е тъжно, че един от любимите ми футболисти от детсвтото "Елин Топузаков" в момента е тренер на Левски и искам да си тръгне възможно най-скоро.Същата работа беше и с Г.Петков, който се изяви като голям Славист.
Жалко и за Гонзо.Кой би си помислил по време на кървавия гол, че в момента ще се опитва да спира Левски по пътя към титалата.Парата, прай борбата.

Все пак докато ни води Топузаков се надявам поне да си облече един хубав костюм докато стои край тъч линията.

Георги Иванов не "спира" Левски.Той води Черно море към тройката. Левски се бори за титла.Всеки си гони целите. Ние ще опитаме да се сборим с "Литекс-Чавдар" за третото място,Левски да си се бори за титлата.Както виждаш Иванов прави само коректни изказвания без грам злоба.

bm16

Мнениеот bm16 » 31 окт 2016 12:00

action66 написа:
Балкански Орел написа:Жалко.
Наистина ми е тъжно, че един от любимите ми футболисти от детсвтото "Елин Топузаков" в момента е тренер на Левски и искам да си тръгне възможно най-скоро.Същата работа беше и с Г.Петков, който се изяви като голям Славист.
Жалко и за Гонзо.Кой би си помислил по време на кървавия гол, че в момента ще се опитва да спира Левски по пътя към титалата.Парата, прай борбата.

Все пак докато ни води Топузаков се надявам поне да си облече един хубав костюм докато стои край тъч линията.

Георги Иванов не "спира" Левски.Той води Черно море към тройката. Левски се бори за титла.Всеки си гони целите. Ние ще опитаме да се сборим с "Литекс-Чавдар" за третото място,Левски да си се бори за титлата.Както виждаш Иванов прави само коректни изказвания без грам злоба.

Гонзо май е единственото мъжко момче излязло от Левски . Винаги е напускал сам и никога не е плюл по бившите си отбори . Винаги е бил в Левски когато там има финансова криза , а когато замирише на пари , започват интригите и го принуждават да си тръгне . Когато усетят че ще има пари в Левски винаги от дупките си изпълзяват хора като Наско Раев и Мъри - Правилния футбол и уж си имат работа и отбор , а всеки ден се занимават с Левски . А във Варна Гонзо доказа че не само като човек , ами май и като специалист ги превъзхожда .

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 окт 2016 12:31

Гонзо е победител и най-важното - лидер. На мене ми писна на .. 23 години да гледам дремещи мишоци на пейката ни с малки изключения :evil: . Като дойде се учеше на треньорство, сега е доста понаучен от предния си престой и се вижда по играта. Далеч по-важен е характера и лидерството, което осигурява, не може на пейката да имаш пос*рко и да очакваш и играчите ти да не се нас*рат. С предишни тренери 1/8 финала го губехме с резултат, а сега изобщо нямаше да говорим...просто щяхме да реанимираме Левски 2 пъти, както го правехме редовно с едно изключение :lol:
Последна промяна от Iceberg на 31 окт 2016 18:42, променено общо 1 път.
Причина: т.1!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 31 окт 2016 12:50

Успех на Морето!Не виждам как точно отбора на Топчо е кандидат шампион.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 окт 2016 14:16

Готвача написа:Колкото и да не ми се иска,този мач според мен е единица.Ще излязат надъхани до край,ще се хвърлят като за последно и няма да ни изтърват този път.А и очаквам поредното побутване от съдиите...

А бе готвач, ти освен "съдии", друга манджа нямаш в менюто... прояви малко фантазия, мама му стара!... :lol: Та най-големите успехи през този век на "Черно море" в София в мачовете за първенство срещу "Левски" са двата хикса (0:0 и 1:1), които устискахте през 2003 и 2013 година! :lol: Последната ви победа в София срещу "Левски" в мач за първенство е от 1958 година, бе сладур!... 8-)

http://levskisofia.info/team/1004113-cherno-more-varna/
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 31 окт 2016 14:41

emigo73 написа:
КироВарна написа:
Готвача написа:Колкото и да не ми се иска,този мач според мен е единица.Ще излязат надъхани до край,ще се хвърлят като за последно и няма да ни изтърват този път.А и очаквам поредното побутване от съдиите.С нас ги побутнаха,с Ботев отново/визирам двата непоказани червени картона за удар без топка/.Нашето предимство го виждам единствено че можем да играем освободено,защото и да паднем,пак ще сме трети.Но ако Левски стъпят още веднъж накриво,ще започнат революциите.Само Черно море!

Като стана въпрос за съдийски побутвания,вие забелязвате ли колко изчисти играта си Сашко Бека?Докато беше в ЧЕРНО МОРЕ,всеки мач картон,а през два мача-червен!!!Сега си е същия безумник.....но картоните ги няма!!!После нека някой да ми говори,че не ги бутали!!!

Страххххотна логика! Колега, ти или си Шерлок Холмс, или си Тео!?

Благодарен съм ти за сравнението с такива личности,които макар,че са литературни герои и нямат нищо общо с действителния свят.....са велики!!!Но в случая със Сашето няма никаква логика!!!Просто елементарна статистика!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 окт 2016 14:46

2:1

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 31 окт 2016 14:55

Captain Stottlemeyer написа:
Готвача написа:Колкото и да не ми се иска,този мач според мен е единица.Ще излязат надъхани до край,ще се хвърлят като за последно и няма да ни изтърват този път.А и очаквам поредното побутване от съдиите...

А бе готвач, ти освен "съдии", друга манджа нямаш в менюто... прояви малко фантазия, мама му стара!... :lol: Та най-големите успехи през този век на "Черно море" в София в мачовете за първенство срещу "Левски" са двата хикса (0:0 и 1:1), които устискахте през 2003 и 2013 година! :lol: Последната ви победа в София срещу "Левски" в мач за първенство е от 1958 година, бе сладур!... 8-)

Преди два дни Локо Пд,победи ЦСКА за първи път в София!!!Подобна е статистиката на повечето родни клубове в мачовете,срещу измислените и миропомазани от комунистите два гранда!!!Това просто потвърждава,че "манджата" със съдиите,е доста пресолена....но от вас!!!Беше ви главно оръжие и продължава да е!!!Това,че журналистите мълчат по темата е само защото и те като реферите са избирани с кастинг за благонадеждност и принадлежност!!!А като стана въпрос за "малко фантазия,мама му стара"......искаш ли ние с теб да си пофантазираме,че след като в БЪЛГАРИЯ няма осъден политик,значи политиците ни са честни!?Хайде да не си заравяме главите в пясъка и да не си затваряме очите за очевидни неща!!!Ние във ВАРНА пясък на плажа имаме много и сме виждали много стърчащи голи задници,на такива дето главите им са в пясъка!!!Смешно е!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 31 окт 2016 15:45

Captain Stottlemeyer написа:

Абе капитане,защо пак с манипулациите милиционерски.Не така бе човек.Защо не споменеш за спестените два червени картона в два поредни мача,ами се мъчиш да оригиналничиш?Ба си съдийските аванти дето ги получавате и после ние сме виновни,че нямаме победа от 1985 година.Имало е моменти когато сме заслужавали да не загубим,или спечелим,както е имало моменти когато явно сте ни превъзхождали.Но ако се върнем още двайсетина години назад и си спомним какво е казал Гунди,ще разбереш че нещо не е точно така,както се опитваш да го преставиш.И между другото,в последните години,когато дори и съдийските аванти не могат да ви измъкнат,се получават подобни "изненадващи" резултати като на финала в Бургас и оня ден в София.Загуби на Левски,ВЪПРЕКИ съдийските аванти.Че затова ги споменавам милите от слугинажа.А и няма манджа без сол,нали знаеш.Ако има и викат за да е по приемлива диетична.а фолклора-ПОМИЯ.За мача отново да напиша,че очаквам мъжка игра от Морето и откровено ......... от Левски.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”