Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Achtung_Juden

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Achtung_Juden » 31 окт 2016 12:02

Кое точно са му източили? Кои активи му източиха?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 окт 2016 12:07

Заклет Левскар написа:
Skruky написа:
sin4ec написа:
Skruky написа:Какво значение има юридическата обвивка...???
...боже дай им сила да прогледнат!
@ Ако трябва 150 юридически дружества ще се преструктурират, но ЦСКА ще продължи своя безсмъртен път!
Дали ще е юридическото дружеството на Латекс Ловеч или Долна Митрополия все тая... :idea:

Тео, оливаш се с глупостите!

Оливам се с глупостите?
@ УЕФА скоро ще излезе със становище и официално ще обяви настоящето дружество за пряк наследник на фалиралото.
Пък вие, ако ще и курбан вдигайте преди това :lol:

Хахахахах
Той и Конана преди два месеца каза, че "УЕФА до няколко дни ще обновят сайта си и ще ни припознаят", ама освен лаконичното " но ресорд ин уефа сомпетитион" :oops:, друго не са измъдрили.

p.s. извинявам се за лошия ми хамерикански. :mrgreen:

Не се извинявай-все пак си Хиндианец от поречието на Суй ривър :mrgreen: ...Разбираме те и ти съчувстваме :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 окт 2016 12:08

petko.h.markov написа:"За хиляден път заявявам-футболът се играе от ФК ,не от АД!!!!!!!"

А пък си мисля,че футбола си играе от футболистите.

Да де,ама в професионалните отбори,иначе може и от счетоводители и данъчни от НАП ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 окт 2016 12:09

Achtung_Juden написа:Кое точно са му източили? Кои активи му източиха?

Кое е най-голямото богатство на един клуб?Как се "продава" футболист като Платини за 10 000 долара,а?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 окт 2016 12:12

GOLEADOR написа:
Red joker написа:Ми да резнат АД-то тогава(както ти ме режеш по един месец,след пререкания с подуянци :twisted: ),пък те да почнат от В група и да му мислят-от А окръжна ли,с припозанавне ново дружество ли,техна си работа,но да няма двоен стандарт и тогава да ги видим с ковчега и катафалката по улиците на София,на чие погребение ще плачат :cry:
Относно ЦСКА :!: За мене е един Клуб с две различни АД-та-едно фалирало и едно чисто ново и неопетнено :!: :idea: Пък ти и такива като тебе,правете се на дървени философи и спекулирайте колкото ви душа иска...и без вас се съмна! :idea: Можеш да ми покажеш доказателства точно за това,че се смениха АД-тата,нещо което е самата истина,другото са интерпретации на доносниците от подуяне и вие им се вързахте на пропагандата!За хиляден път заявявам-футболът се играе от ФК ,не от АД!!!!!!!

Пич,какво му е опетненото на АД-то?Това е някакъв нонсенс!Не се ли усещаш,че по този начин плюеш по ЦСКА.Значи ако фалираш си опетнен човек,така ли?Виновни за това състояние на АД-то са неговите собственици и престъпното им деяние спрямо собствения им клуб.За мен Боклуците източиха ЦСКА и трябва да отговарят за това си деяние.Но вместо да търкат наровете в ЦСЗ,Боклуците си джиткат по баровете и харчат парите източени от ЦСКА.

Това исках да кажа и аз,но явно или не съм се изразил правилно или ти не си ме разбрал правилно.Иначе не си ли съгласен с тезата ми за АД-тата :roll:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 окт 2016 12:19

А на вашето кое му източиха за 20 млн.(със сигурност са повече,щом това обявихте официално ;) )

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 окт 2016 12:32

Red joker написа:
GOLEADOR написа:
Red joker написа:Ми да резнат АД-то тогава(както ти ме режеш по един месец,след пререкания с подуянци :twisted: ),пък те да почнат от В група и да му мислят-от А окръжна ли,с припозанавне ново дружество ли,техна си работа,но да няма двоен стандарт и тогава да ги видим с ковчега и катафалката по улиците на София,на чие погребение ще плачат :cry:
Относно ЦСКА :!: За мене е един Клуб с две различни АД-та-едно фалирало и едно чисто ново и неопетнено :!: :idea: Пък ти и такива като тебе,правете се на дървени философи и спекулирайте колкото ви душа иска...и без вас се съмна! :idea: Можеш да ми покажеш доказателства точно за това,че се смениха АД-тата,нещо което е самата истина,другото са интерпретации на доносниците от подуяне и вие им се вързахте на пропагандата!За хиляден път заявявам-футболът се играе от ФК ,не от АД!!!!!!!

Пич,какво му е опетненото на АД-то?Това е някакъв нонсенс!Не се ли усещаш,че по този начин плюеш по ЦСКА.Значи ако фалираш си опетнен човек,така ли?Виновни за това състояние на АД-то са неговите собственици и престъпното им деяние спрямо собствения им клуб.За мен Боклуците източиха ЦСКА и трябва да отговарят за това си деяние.Но вместо да търкат наровете в ЦСЗ,Боклуците си джиткат по баровете и харчат парите източени от ЦСКА.

Това исках да кажа и аз,но явно или не съм се изразил правилно или ти не си ме разбрал правилно.Иначе не си ли съгласен с тезата ми за АД-тата :roll:

Далеч съм от тази материя за да дам компетентно мнение.Аз моето изискване отдавна съм си го казал,важното е клуба да бъде приет в семейството на ЦСКА , защото единствено и само членовете на ОСК „ЦСКА” имат право да използват запазената марка и оригиналното лого на клуба.
Така се възроди хокейния отбор на ЦСКА,по същия начин това трябва да направи и футболния!
http://www.hockeycska.com/aboutus.html
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 окт 2016 12:55

GOLEADOR написа:

Кое е най-голямото богатство на един клуб?Как се "продава" футболист като Платини за 10 000 долара,а?

В света на футбола има хиляди примери за футболисти, които си тръгват и без пари. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 окт 2016 13:07

Tommi написа:
GOLEADOR написа:

В света на футбола има хиляди примери за футболисти, които си тръгват и без пари. :)

Томмчо,кажи ти, като финансов корифей и експерт по дълговете,как така миналата година имахте само 5 млн. дългове към НАП,а сега според пернишката финяга станаха 20 млн. :o :shock:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 окт 2016 13:37

Red joker написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:

Томмчо,кажи ти, като финансов корифей и експерт по дълговете,как така миналата година имахте само 5 млн. дългове към НАП,а сега според пернишката финяга станаха 20 млн. :o :shock:

Този дълг от 20 млн. не е само към НАП.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”