Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Кое точно са му източили? Кои активи му източиха?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Заклет Левскар написа:Skruky написа:sin4ec написа:Skruky написа:Какво значение има юридическата обвивка...???
...боже дай им сила да прогледнат!
@ Ако трябва 150 юридически дружества ще се преструктурират, но ЦСКА ще продължи своя безсмъртен път!
Дали ще е юридическото дружеството на Латекс Ловеч или Долна Митрополия все тая...
Тео, оливаш се с глупостите!
Оливам се с глупостите?
@ УЕФА скоро ще излезе със становище и официално ще обяви настоящето дружество за пряк наследник на фалиралото.
Пък вие, ако ще и курбан вдигайте преди това
Хахахахах
Той и Конана преди два месеца каза, че "УЕФА до няколко дни ще обновят сайта си и ще ни припознаят", ама освен лаконичното " но ресорд ин уефа сомпетитион", друго не са измъдрили.
p.s. извинявам се за лошия ми хамерикански.
Не се извинявай-все пак си Хиндианец от поречието на Суй ривър

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
petko.h.markov написа:"За хиляден път заявявам-футболът се играе от ФК ,не от АД!!!!!!!"
А пък си мисля,че футбола си играе от футболистите.
Да де,ама в професионалните отбори,иначе може и от счетоводители и данъчни от НАП

Achtung_Juden написа:Кое точно са му източили? Кои активи му източиха?
Кое е най-голямото богатство на един клуб?Как се "продава" футболист като Платини за 10 000 долара,а?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Red joker написа:Ми да резнат АД-то тогава(както ти ме режеш по един месец,след пререкания с подуянци),пък те да почнат от В група и да му мислят-от А окръжна ли,с припозанавне ново дружество ли,техна си работа,но да няма двоен стандарт и тогава да ги видим с ковчега и катафалката по улиците на София,на чие погребение ще плачат
![]()
Относно ЦСКАЗа мене е един Клуб с две различни АД-та-едно фалирало и едно чисто ново и неопетнено
![]()
Пък ти и такива като тебе,правете се на дървени философи и спекулирайте колкото ви душа иска...и без вас се съмна!
Можеш да ми покажеш доказателства точно за това,че се смениха АД-тата,нещо което е самата истина,другото са интерпретации на доносниците от подуяне и вие им се вързахте на пропагандата!За хиляден път заявявам-футболът се играе от ФК ,не от АД!!!!!!!
Пич,какво му е опетненото на АД-то?Това е някакъв нонсенс!Не се ли усещаш,че по този начин плюеш по ЦСКА.Значи ако фалираш си опетнен човек,така ли?Виновни за това състояние на АД-то са неговите собственици и престъпното им деяние спрямо собствения им клуб.За мен Боклуците източиха ЦСКА и трябва да отговарят за това си деяние.Но вместо да търкат наровете в ЦСЗ,Боклуците си джиткат по баровете и харчат парите източени от ЦСКА.
Това исках да кажа и аз,но явно или не съм се изразил правилно или ти не си ме разбрал правилно.Иначе не си ли съгласен с тезата ми за АД-тата

Achtung_Juden написа:Кое точно са му източили? Кои активи му източиха?
А на вашето кое му източиха за 20 млн.(със сигурност са повече,щом това обявихте официално

Red joker написа:GOLEADOR написа:Red joker написа:Ми да резнат АД-то тогава(както ти ме режеш по един месец,след пререкания с подуянци),пък те да почнат от В група и да му мислят-от А окръжна ли,с припозанавне ново дружество ли,техна си работа,но да няма двоен стандарт и тогава да ги видим с ковчега и катафалката по улиците на София,на чие погребение ще плачат
![]()
Относно ЦСКАЗа мене е един Клуб с две различни АД-та-едно фалирало и едно чисто ново и неопетнено
![]()
Пък ти и такива като тебе,правете се на дървени философи и спекулирайте колкото ви душа иска...и без вас се съмна!
Можеш да ми покажеш доказателства точно за това,че се смениха АД-тата,нещо което е самата истина,другото са интерпретации на доносниците от подуяне и вие им се вързахте на пропагандата!За хиляден път заявявам-футболът се играе от ФК ,не от АД!!!!!!!
Пич,какво му е опетненото на АД-то?Това е някакъв нонсенс!Не се ли усещаш,че по този начин плюеш по ЦСКА.Значи ако фалираш си опетнен човек,така ли?Виновни за това състояние на АД-то са неговите собственици и престъпното им деяние спрямо собствения им клуб.За мен Боклуците източиха ЦСКА и трябва да отговарят за това си деяние.Но вместо да търкат наровете в ЦСЗ,Боклуците си джиткат по баровете и харчат парите източени от ЦСКА.
Това исках да кажа и аз,но явно или не съм се изразил правилно или ти не си ме разбрал правилно.Иначе не си ли съгласен с тезата ми за АД-тата
Далеч съм от тази материя за да дам компетентно мнение.Аз моето изискване отдавна съм си го казал,важното е клуба да бъде приет в семейството на ЦСКА , защото единствено и само членовете на ОСК „ЦСКА” имат право да използват запазената марка и оригиналното лого на клуба.
Така се възроди хокейния отбор на ЦСКА,по същия начин това трябва да направи и футболния!
http://www.hockeycska.com/aboutus.html
[center]

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
GOLEADOR написа:Achtung_Juden написа:Кое точно са му източили? Кои активи му източиха?
Кое е най-голямото богатство на един клуб?Как се "продава" футболист като Платини за 10 000 долара,а?
В света на футбола има хиляди примери за футболисти, които си тръгват и без пари.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:GOLEADOR написа:Achtung_Juden написа:Кое точно са му източили? Кои активи му източиха?
В света на футбола има хиляди примери за футболисти, които си тръгват и без пари.
Томмчо,кажи ти, като финансов корифей и експерт по дълговете,как така миналата година имахте само 5 млн. дългове към НАП,а сега според пернишката финяга станаха 20 млн.

Red joker написа:Tommi написа:GOLEADOR написа:Achtung_Juden написа:Кое точно са му източили? Кои активи му източиха?
Томмчо,кажи ти, като финансов корифей и експерт по дълговете,как така миналата година имахте само 5 млн. дългове към НАП,а сега според пернишката финяга станаха 20 млн.![]()
Този дълг от 20 млн. не е само към НАП.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!