venom написа:Red joker написа:venom написа:Red joker написа:Мене нещо друго ме впечатлява и плаши-че не ебава защитата,а това е основата на пирамидатаТоя Перес за чеп за зеле не става,Чорбаджийски е млад и неопитен,направи хиляди издънки до сега,те капитан го направили
Не ми се мисли,кво ни чака с делиорманските мъстии
...Почвам да се разочаровам-7-8 мача,да нямаш идея как да разбиваш отбори играещи по един и същи начин,с 10 защитници,значи нещо не ти е наред
Същевременно отзад,в отбрана,едни и същи изпълнители,правят постоянно едни същи детински грешки...Куца работа,тотално сбъркана
Нали имаме Гълъбов и Дюлгеров, те защо не пробват да играят заедно с Чорбаджийски ? Рафа Перез да се маха, за мен той е гнилия. Ако защитата беше стабилна щеше да е много различно, защото висчки мачове, които загубихме бяха аха-аха, обаче пустите грешки.
И аз това се питам!?Почвам да съжалявам за Бранеков и най-вече за ГрънчовНа всичкото отгоре и схема с трима защитници,независимо с кой и къде играеме
Между другото Грънчов и Бранеков са си шампионска защита, не знам Янев какво не им хареса. Моци и Бастун са 6 пъти Арсенал по-зле.
Бранеков го разкараха,а Грънчов си тръгна сам,не помниш ли-след лагера в Тетевен