Жалко.
Наистина ми е тъжно, че един от любимите ми футболисти от детсвтото "Елин Топузаков" в момента е тренер на Левски и искам да си тръгне възможно най-скоро.Същата работа беше и с Г.Петков, който се изяви като голям Славист.
Жалко и за Гонзо.Кой би си помислил по време на кървавия гол, че в момента ще се опитва да спира Левски по пътя към титалата.Парата, прай борбата.
Все пак докато ни води Топузаков се надявам поне да си облече един хубав костюм докато стои край тъч линията.
13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: 13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30
[center]Levski & Lazio[/center]
-
- Контакти:
Не! Така с анцуга добре си стои и му отива, защото си е физкултурник отвсякъде 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Балкански Орел
- Контакти:
ShooterMan написа:Не! Така с анцуга добре си стои и му отива, защото си е физкултурник отвсякъде
Може и да е физкултурник, ама когато Елин е играл в ШЛ и децата чакаха автографи от него, вие от Варна даже не сте знаели дали има физкултура във вашия град или не.
Смешници сте, един от най-големите градове, а отбори като Г.Оряховица, Берое, Нафта и т.н имат повече фенове от вас.
20 човека на Герена, все едно ни гостува Балчик.

[center]Levski & Lazio[/center]
- Mathias_Coureur
- Контакти:
ShooterMan написа:Бе те и за Купата бяха мобилизирани! То това им беше сезона. Отиваме за битка и каквото стане, мачове не бива да се отписват! Това е МАНТАЛИТЕТ! Затова и мухльото Спасов излизаше по*ран в Подуене, както и всичките ни други треньори без Гонзо, пос*ани бяха и играчите и отнасяхме 3-4 гола без изобщо да говорим! Излизаме и играем на 100% и да видим какво-що...Топузаков нека се мобилизира, за мен си е пълен физкултурник! Гледах ги с Ботев, дори тонуса им е паднал, готови са за загуба. Нека се хвърлят със злоба урголешката напреде, нека...Но ние трябва да имаме МАНТАЛИТЕТ! Левски го има - може да са всякакви, но гонят титла, купа, играят за победа във всеки мач. Затова и със смотани отбори са си все в 3-ката, нали? Имат ли и 1% шанс да станат шампиони? Нямат, но не се предават. 3-те точки са ни много важни
Съгласен съм с мнението ти и това много ми харесва при Гонзо - че има манталитет на победител , никога не отписва мач, дори и да имаме 1% шанс да го вземем и всеки мач нашите играят за победа пък каквото стане.Личи че е амбициран треньор и много добър мотиватор. Относно Кольо - лоша дума за него не мога да кажа, защото той е човекът дотук , донесъл ни трето място, щастливи бургаски вечери, гарнирани с Купа и Суперкупа , 5:0 срещу Спартак и участия в Евротурнирите, достигайки до мачове със Сампдория, Щутгарт, ПСВ и Динамо Минск .
Балкански Орел написа:ShooterMan написа:Не! Така с анцуга добре си стои и му отива, защото си е физкултурник отвсякъде
Може и да е физкултурник, ама когато Елин е играл в ШЛ и децата чакаха автографи от него, вие от Варна даже не сте знаели дали има физкултура във вашия град или не.
За мача - х или минимална загуба. Тоя път ще им върже за съжаление. Нищо важни са другите мачове и купата.
ПС: Нафтата ги видяхме 11 души в Каварна на 170 км. Ние под 60 не сме били в Бургас..Локо Горна от вас може и да имат повече фенове от нас трудно, смешник.
- anihilator
- Контакти:
Относно мача Левски ще потърсят реванш но с добра тактика може и да измъкнем нещо .Моята прогноза 1:1
- metodito
- Контакти:
Балкански Орел написа:Жалко.
Наистина ми е тъжно, че един от любимите ми футболисти от детсвтото "Елин Топузаков" в момента е тренер на Левски и искам да си тръгне възможно най-скоро.Същата работа беше и с Г.Петков, който се изяви като голям Славист.
Жалко и за Гонзо.Кой би си помислил по време на кървавия гол, че в момента ще се опитва да спира Левски по пътя към титалата.Парата, прай борбата.
Все пак докато ни води Топузаков се надявам поне да си облече един хубав костюм докато стои край тъч линията.
[offtopic]Определено тая игра ние българите не я разбираме. Какво точно казваш: че Гонзо след "Левски" трябваше да спре да се занимава с футбол ли? Че от какво друго разбира. Аз пък се радвам за него, защото си намери мястото и хората във Варна оценяват това, което прави. А за Топчо... имам конспиративна теория, че той е поредния левскар, когото ще опорочат. Елин не трябваше въобще да се хваща на въдицата. Той не е виновен, че не е добър треньор. Виновен е този, който го е излъгал, че е.[/offtopic]
Балкански Орел написа:Жалко.
И какво трябваше да направи Гонзо според теб-? Той е треньор на Черно море и е нормално да иска отборът му да победи . Спомнете си че сте яли бой и от Илиян Илиев , Хубчев , Мъри , Люпко , а Вили Вуцов и Гошо Петков ви отнеха титлата в последния кръг . Ако не се лъжа Херо е на второ място по победи над Левски след Стойчо Младенов в последните 30 години . Футбола е професия и съвсем не значи че ако някой е играл или е бил треньор няколко години в Левски цял живот трябва да мисли за Левски . Най точно го каза Илиян Илиев - Че е бил в Черно море , Левски , Берое , Локо Пд и ако срещите с тях са по-специални то половината мачове в първенството би трябвало да са такива .
Последна промяна от bsz1916 на 31 окт 2016 05:53, променено общо 2 пъти.
Екшън66, прав си, така е, ама ми се иска и пак, и пак, и пак:-)
- trokadero_
- Контакти:
Черно море много е добре
Победа за моряците отново !

Победа за моряците отново !