Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Едуард Йорданеску е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот ivo55 » 30 окт 2016 12:17

Нали всички сме на мнение, чев ЦСКА чужденци трябва да се вземат само, ако са класа над българите. Честно, наистина ли някой смята, че този не лош човечец е с класа над Любо Пенев, Стойчо Младенов, Христо Янев и т.н. ?!?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 окт 2016 12:24

ivo55 написа:Нали всички сме на мнение, чев ЦСКА чужденци трябва да се вземат само, ако са класа над българите. Честно, наистина ли някой смята, че този не лош човечец е с класа над Любо Пенев, Стойчо Младенов, Христо Янев и т.н. ?!?

На този етап само Любо е опция.

Стойчо би имал предимство с езика, но има доста стари грехове.

Ако вчера си бяхме вкарали половината положения, сега нямаше да го коментараме.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

venom

Мнениеот venom » 30 окт 2016 14:21

Red_Neck написа:
ivo55 написа:Нали всички сме на мнение, чев ЦСКА чужденци трябва да се вземат само, ако са класа над българите. Честно, наистина ли някой смята, че този не лош човечец е с класа над Любо Пенев, Стойчо Младенов, Христо Янев и т.н. ?!?

Да де, обаче това е мач, който трябваше да вземем и нямаме основателни извинения.

Не съм сигурен, че смяната е най-правилното нещо, но Любо Пенев е доказал, че само за мач-два-три може да вдигне отбора.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 окт 2016 14:30

Red_Neck написа:

Не-само две :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 окт 2016 14:38

Мене нещо друго ме впечатлява и плаши-че не ебава защитата,а това е основата на пирамидата :idea: Тоя Перес за чеп за зеле не става,Чорбаджийски е млад и неопитен,направи хиляди издънки до сега,те капитан го направили :shock: Не ми се мисли,кво ни чака с делиорманските мъстии ;) ...Почвам да се разочаровам-7-8 мача,да нямаш идея как да разбиваш отбори играещи по един и същи начин,с 10 защитници,значи нещо не ти е наред :idea: Същевременно отзад,в отбрана,едни и същи изпълнители,правят постоянно едни същи детински грешки...Куца работа,тотално сбъркана 8-)

venom

Мнениеот venom » 30 окт 2016 14:51

Red joker написа:Мене нещо друго ме впечатлява и плаши-че не ебава защитата,а това е основата на пирамидата :idea: Тоя Перес за чеп за зеле не става,Чорбаджийски е млад и неопитен,направи хиляди издънки до сега,те капитан го направили :shock: Не ми се мисли,кво ни чака с делиорманските мъстии ;) ...Почвам да се разочаровам-7-8 мача,да нямаш идея как да разбиваш отбори играещи по един и същи начин,с 10 защитници,значи нещо не ти е наред :idea: Същевременно отзад,в отбрана,едни и същи изпълнители,правят постоянно едни същи детински грешки...Куца работа,тотално сбъркана 8-)

Нали имаме Гълъбов и Дюлгеров, те защо не пробват да играят заедно с Чорбаджийски ? Рафа Перез да се маха, за мен той е гнилия. Ако защитата беше стабилна щеше да е много различно, защото висчки мачове, които загубихме бяха аха-аха, обаче пустите грешки.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 окт 2016 17:03

venom написа:
Red joker написа:Мене нещо друго ме впечатлява и плаши-че не ебава защитата,а това е основата на пирамидата :idea: Тоя Перес за чеп за зеле не става,Чорбаджийски е млад и неопитен,направи хиляди издънки до сега,те капитан го направили :shock: Не ми се мисли,кво ни чака с делиорманските мъстии ;) ...Почвам да се разочаровам-7-8 мача,да нямаш идея как да разбиваш отбори играещи по един и същи начин,с 10 защитници,значи нещо не ти е наред :idea: Същевременно отзад,в отбрана,едни и същи изпълнители,правят постоянно едни същи детински грешки...Куца работа,тотално сбъркана 8-)

Нали имаме Гълъбов и Дюлгеров, те защо не пробват да играят заедно с Чорбаджийски ? Рафа Перез да се маха, за мен той е гнилия. Ако защитата беше стабилна щеше да е много различно, защото висчки мачове, които загубихме бяха аха-аха, обаче пустите грешки.

И аз това се питам!?Почвам да съжалявам за Бранеков и най-вече за Грънчов :!:На всичкото отгоре и схема с трима защитници,независимо с кой и къде играеме :shock:

venom

Мнениеот venom » 30 окт 2016 19:10

Red joker написа:
venom написа:

И аз това се питам!?Почвам да съжалявам за Бранеков и най-вече за Грънчов :!:На всичкото отгоре и схема с трима защитници,независимо с кой и къде играеме :shock:

Между другото Грънчов и Бранеков са си шампионска защита, не знам Янев какво не им хареса. Моци и Бастун са 6 пъти Арсенал по-зле.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 окт 2016 22:39

Със Стойчо и Любо направихме рекорд за мачове без гол, сега тук таме вкарваме! :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 окт 2016 09:49

гражданин от село написа:Със Стойчо и Любо направихме рекорд за мачове без гол, сега тук таме вкарваме! :mrgreen:

Бяха други обстоятелствата :idea: Стойчо може да е всякакъв и за мене е противоречива личност,поради ред причини,но с него и настоящата селекция съм сигурен,че нямаше да имаме загубена точка до момента :!: :!: :!:
Последна промяна от Red joker на 31 окт 2016 09:51, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”