Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Едуард Йорданеску е новият треньор на ЦСКА
Нали всички сме на мнение, чев ЦСКА чужденци трябва да се вземат само, ако са класа над българите. Честно, наистина ли някой смята, че този не лош човечец е с класа над Любо Пенев, Стойчо Младенов, Христо Янев и т.н. ?!?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Нали всички сме на мнение, чев ЦСКА чужденци трябва да се вземат само, ако са класа над българите. Честно, наистина ли някой смята, че този не лош човечец е с класа над Любо Пенев, Стойчо Младенов, Христо Янев и т.н. ?!?
На този етап само Любо е опция.
Стойчо би имал предимство с езика, но има доста стари грехове.
Ако вчера си бяхме вкарали половината положения, сега нямаше да го коментараме.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:ivo55 написа:Нали всички сме на мнение, чев ЦСКА чужденци трябва да се вземат само, ако са класа над българите. Честно, наистина ли някой смята, че този не лош човечец е с класа над Любо Пенев, Стойчо Младенов, Христо Янев и т.н. ?!?
Да де, обаче това е мач, който трябваше да вземем и нямаме основателни извинения.
Не съм сигурен, че смяната е най-правилното нещо, но Любо Пенев е доказал, че само за мач-два-три може да вдигне отбора.
Red_Neck написа:ivo55 написа:Нали всички сме на мнение, чев ЦСКА чужденци трябва да се вземат само, ако са класа над българите. Честно, наистина ли някой смята, че този не лош човечец е с класа над Любо Пенев, Стойчо Младенов, Христо Янев и т.н. ?!?
Не-само две

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Мене нещо друго ме впечатлява и плаши-че не ебава защитата,а това е основата на пирамидата
Тоя Перес за чеп за зеле не става,Чорбаджийски е млад и неопитен,направи хиляди издънки до сега,те капитан го направили
Не ми се мисли,кво ни чака с делиорманските мъстии
...Почвам да се разочаровам-7-8 мача,да нямаш идея как да разбиваш отбори играещи по един и същи начин,с 10 защитници,значи нещо не ти е наред
Същевременно отзад,в отбрана,едни и същи изпълнители,правят постоянно едни същи детински грешки...Куца работа,тотално сбъркана 

Red joker написа:Мене нещо друго ме впечатлява и плаши-че не ебава защитата,а това е основата на пирамидатаТоя Перес за чеп за зеле не става,Чорбаджийски е млад и неопитен,направи хиляди издънки до сега,те капитан го направили
...Почвам да се разочаровам-7-8 мача,да нямаш идея как да разбиваш отбори играещи по един и същи начин,с 10 защитници,значи нещо не ти е наред
Същевременно отзад,в отбрана,едни и същи изпълнители,правят постоянно едни същи детински грешки...Куца работа,тотално сбъркана
Нали имаме Гълъбов и Дюлгеров, те защо не пробват да играят заедно с Чорбаджийски ? Рафа Перез да се маха, за мен той е гнилия. Ако защитата беше стабилна щеше да е много различно, защото висчки мачове, които загубихме бяха аха-аха, обаче пустите грешки.
venom написа:Red joker написа:Мене нещо друго ме впечатлява и плаши-че не ебава защитата,а това е основата на пирамидатаТоя Перес за чеп за зеле не става,Чорбаджийски е млад и неопитен,направи хиляди издънки до сега,те капитан го направили
Нали имаме Гълъбов и Дюлгеров, те защо не пробват да играят заедно с Чорбаджийски ? Рафа Перез да се маха, за мен той е гнилия. Ако защитата беше стабилна щеше да е много различно, защото висчки мачове, които загубихме бяха аха-аха, обаче пустите грешки.
И аз това се питам!?Почвам да съжалявам за Бранеков и най-вече за Грънчов

Red joker написа:venom написа:Red joker написа:Мене нещо друго ме впечатлява и плаши-че не ебава защитата,а това е основата на пирамидатаТоя Перес за чеп за зеле не става,Чорбаджийски е млад и неопитен,направи хиляди издънки до сега,те капитан го направили
И аз това се питам!?Почвам да съжалявам за Бранеков и най-вече за ГрънчовНа всичкото отгоре и схема с трима защитници,независимо с кой и къде играеме
Между другото Грънчов и Бранеков са си шампионска защита, не знам Янев какво не им хареса. Моци и Бастун са 6 пъти Арсенал по-зле.
-
Със Стойчо и Любо направихме рекорд за мачове без гол, сега тук таме вкарваме! 

гражданин от село написа:Със Стойчо и Любо направихме рекорд за мачове без гол, сега тук таме вкарваме!
Бяха други обстоятелствата

Последна промяна от Red joker на 31 окт 2016 09:51, променено общо 1 път.