Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2016 11:12

metodito написа:
Кашчей написа:
koisa написа:Имаме си форумен бабаит значи, а? :roll:

Знаете ли колко ми пука къде ще ходи Петрович след като вече не е треньор на Левски? Ама айде да не падам на нивото на бабаитчето и да казвам кое и как ще ми сравни със земята. :geek:

А би трябвало яко да ти запука, ако Петрович отиде в Литкес..ЦСКА. Не съм убеден, че ще разбереш защо!

И на мен не ми пука. Аз съм "про-", а не "анти-". Предполагам и koisa и много други са такива. Не е в "Левски", това е, а на кой ще донесе успех, не ме брига. "ЦСКА", казваш... Ъъъъ, кое визираш - онова в Архива?

Написал съм кое визирам! А и на теб трябва да ти пука, ако Петрович отиде там, след като ви заряза вас, особено след изтъкнатите от него "здравословни проблеми". И тук не става изобщо въпрос за про или анти, а за съвсем други неща.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 окт 2016 11:23

Сигурно ако Русев беше казал, че в БТК от малки мечтаят да са спонсор на Левски, щяхте да сте по-доволни. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2016 11:23

Кашчей написа:
metodito написа:
Кашчей написа:
koisa написа:Имаме си форумен бабаит значи, а? :roll:

Знаете ли колко ми пука къде ще ходи Петрович след като вече не е треньор на Левски? Ама айде да не падам на нивото на бабаитчето и да казвам кое и как ще ми сравни със земята. :geek:

А би трябвало яко да ти запука, ако Петрович отиде в Литкес..ЦСКА. Не съм убеден, че ще разбереш защо!

И на мен не ми пука. Аз съм "про-", а не "анти-". Предполагам и koisa и много други са такива. Не е в "Левски", това е, а на кой ще донесе успех, не ме брига. "ЦСКА", казваш... Ъъъъ, кое визираш - онова в Архива?

Написал съм кое визирам! А и на теб трябва да ти пука, ако Петрович отиде там, след като ви заряза вас, особено след изтъкнатите от него "здравословни проблеми". И тук не става изобщо въпрос за про или анти, а за съвсем други неща.

Недей ми вика, човек. Не ни е изоставил, и не смятам да го обяснявам за стотен път. Беше натирен. Трябваше да напусне веднага след мача с Лудогорец. Стратегическа грешка! Ако! беше напуснал преди мача с тирето и Ели беше паднал щеше да лъсне гъза и на Пелето, и на Елинчо, и на Финягата. Но помията, която щеше да се излее по него... Мали-мали. Последният облагодетелстван от хикса е Петрович. С победата щеше да натрие носа на много хора и да не могат да го бутнат с лайняна клечка. Нещо повече, погледите щяха да се обърнат към Пелето.

П.С. Да, знам. Бил е казал на Мечката да пропусне и на Йорга да скача в краката на футболист, който нямаше шанс да вкара. И на съдията да свири дузпа. Макар че за разлика от други, аз смятам, че е ВЪЗМОЖНО, наистина да не е видял съдията. Че Йорга ПЪРВИ БУТА ТОПКАТА се вижда се на стоп кадър и то с камерата зад вратата, а съдията вижда гърба на футболистите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2016 11:36

metodito написа:Недей ми вика, човек. Не ни е изоставил, и не смятам да го обяснявам за стотен път. Беше натирен. Трябваше да напусне веднага след мача с Лудогорец. Стратегическа грешка! Ако! беше напуснал преди мача с тирето и Ели беше паднал щеше да лъсне гъза и на Пелето, и на Елинчо, и на Финягата. Но помията, която щеше да се излее по него... Мали-мали. Последният облагодетелстван от хикса е Петрович. С победата щеше да натрие носа на много хора и да не могат да го бутнат с лайняна клечка. Нещо повече, погледите щяха да се обърнат към Пелето.

П.С. Да, знам. Бил е казал на Мечката да пропусне и на Йорга да скача в краката на футболист, който нямаше шанс да вкара. И на съдията да свири дузпа. Макар че за разлика от други, аз смятам, че е ВЪЗМОЖНО, наистина да не е видял съдията. Че Йорга ПЪРВИ БУТА ТОПКАТА се вижда се на стоп кадър и то с камерата зад вратата, а съдията вижда гърба на футболистите.

Първо не ти викам, ама никъде, а второ.....Никъде не визирам някой мач, още по-малко този, за който пишеш. Кажи честно, ще ти бъде ли безразлично, ако Петрович изведнъж "оздравее" и поеме Литекс-ЦСКА-точно това имам предвид и нищо друго. За мен това ще бъде курвенска постъпка, а какво ще е за теб не знам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2016 11:53

Кашчей написа:Първо не ти викам, ама никъде, а второ.....Никъде не визирам някой мач, още по-малко този, за който пишеш. Кажи честно, ще ти бъде ли безразлично, ако Петрович изведнъж "оздравее" и поеме Литекс-ЦСКА-точно това имам предвид и нищо друго. За мен това ще бъде курвенска постъпка, а какво ще е за теб не знам.

Ще ти кажа така. Как ли са се чувствали феновете на Юве, когато татко Карло, който начело на Старата госпожа стане известен като "Вечно вторият" отиде в Милан, за да направи един от най-големите отбори в историята на Милан? Историята помни и други подобни примери.

Виж сега, няма да ми е кеф, ок? Но това е професионален футбол, а Люпко е показал, че е професионалист в работата си. Какъв бил като човек, Кашчей... бе аз ще се женя ли за него? Неговата работа е да направи така че отборът, който води да побеждава възможно най-много пъти, да пада възможно най-малко и ако има силите да донесе титла и/или купа.

Ма красив ли е, гей ли е, шмърка ли (това с Кристоф Даум е едно от най-глупавите неща случили се в европейския футбол, според мен), какво харесва да пие. ВЪОБЩЕ ми е през оновато. Неговата работа е на терена. Извън него, и след напускането си, да прави каквото иска.

"Курвенска постъпка". Пич, ти тука нещо провокираш ли, а? Май-май нещо сплетничка търсиш, тва-онова? Еееей, сладур, недей така. Не ме е еня за мнението на фен на друг отбор. Пък и най-малкото ти може да го определиш. Смятай си каквото си искаш. За мен футбола е игра за професионалисти. За съжаление ние не разбираме тази игра. Всичко си го прекарваме през някакви измислени призми.

Иначе... сериозен ли си наистина с тая фраза? Препоръчвам ти да се ориентираш към друг спорт, защото това го има във футбола. Ако Гонзо след всичко, което направи за "Левски", като играч беше отишъл да завърши кариерата си в ЦСКА, аз нямаше да го залича от паметта си. Нямаше да го наричам "*****", "предател" и такива неща. (Между другото Гонзо винаги, поне публично, е говорил с уважение на ЦСКА (R.I.P.), за разлика от хора, като Боримиров, Пелета, Минев и др. )Защото той направи достатъчно много. Явно с теб се различаваме, но честно, вземи се ориентирай към друг спорт.
Последна промяна от metodito на 30 окт 2016 12:06, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 окт 2016 11:56

metodito написа:
Кашчей написа:А би трябвало яко да ти запука, ако Петрович отиде в Литкес..ЦСКА. Не съм убеден, че ще разбереш защо!

При мен не става въпрос за "про-" и "анти-". Аз не съм фен на Петрович, а на Левски и това го повтарям от месеци заради разни определения като фен на Петрович и пропетровист. Симпатизирам само и единствено на начинът му на работа и още след изговането на Стоев казах, че Петрович ще стабилизира отбора и резултатите няма да закъснеят. Така и стана въпреки постоянните нападки и обиди от доказаните фенове на Стоев.

Кашчей, изобщо не ми пука дали ще отиде в Литекс а.к.а ЦСКА-София или в друг отбор. Мен ме интересува какво е свършил като треньор на Левски и определено оценката е положителна. Сега треньор е Топузаков и нямам друг избор освен да го подкрепя, но с едно наум, защото няма никакъв опит и задължително трябва да остави Левски в играта за титлата без значение колко малки шансове имаме.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2016 12:01

koisa написа:При мен не става въпрос за "про-" и "анти-". Аз не съм фен на Петрович...

Аз пък искам Петрович за треньор още след смяната на Кокала, но не в това е въпроса. Не поставям и аз Люпко над "Левски". И аз го повтарям, но... Въобще не ми пука кой как ще ме нарича. Не им се връзвай.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2016 12:21

sin4ec написа:Аз само да вметна нещо. Ако ОНЗИ отиде в Литекс, тука няколко човека ще ви сравня със земята, истина ви казвам!
Да си знаете!

Аууууу, недей така, бате, сакън. Каската да си нахлузвам ли? Продължавам да твърдя, че профила на sin4ec е хакнат. Не знам дали е така, ама аз помня "друг" съфорумец.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 окт 2016 12:27

metodito написа:
koisa написа:При мен не става въпрос за "про-" и "анти-". Аз не съм фен на Петрович...

Аз пък искам Петрович за треньор още след смяната на Кокала, но не в това е въпроса. Не поставям и аз Люпко над "Левски". И аз го повтарям, но... Въобще не ми пука кой как ще ме нарича. Не им се връзвай.

Не се връзвам, а се дразня понякога на тези където се изкарват по левскари от останалите, а хората с различното мнение и виждания ставаме анти-левскари желаещи злото на Левски.
Тия форумни заплахи са ми особено смешни и същевременно съжалявам подобни хора където ходят в червения подфорум да се мазнят на люляците, а тук скачат срещу левскарите да се правят на мъже.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 окт 2016 14:12

metodito написа:Не ни е изоставил, и не смятам да го обяснявам за стотен път. Беше натирен.

Натирен???? Не един път,не два пъти,а цели 3 пъти!!! Това вече говори за "метод",за "стил"... На Петрович си му е навик да изоставя клуба по средата на пътя! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Айде по-сериозно...

Върни се в “Левски”