Кашчей написа:Първо не ти викам, ама никъде, а второ.....Никъде не визирам някой мач, още по-малко този, за който пишеш. Кажи честно, ще ти бъде ли безразлично, ако Петрович изведнъж "оздравее" и поеме Литекс-ЦСКА-точно това имам предвид и нищо друго. За мен това ще бъде курвенска постъпка, а какво ще е за теб не знам.
Ще ти кажа така. Как ли са се чувствали феновете на Юве, когато татко Карло, който начело на Старата госпожа стане известен като "Вечно вторият" отиде в Милан, за да направи един от най-големите отбори в историята на Милан? Историята помни и други подобни примери.
Виж сега, няма да ми е кеф, ок? Но това е професионален футбол, а Люпко е показал, че е професионалист в работата си. Какъв бил като човек, Кашчей... бе аз ще се женя ли за него? Неговата работа е да направи така че отборът, който води да побеждава възможно най-много пъти, да пада възможно най-малко и ако има силите да донесе титла и/или купа.
Ма красив ли е, гей ли е, шмърка ли (това с Кристоф Даум е едно от най-глупавите неща случили се в европейския футбол, според мен), какво харесва да пие. ВЪОБЩЕ  ми е през оновато. Неговата работа е на терена. Извън него, и след напускането си, да прави каквото иска.
"Курвенска постъпка". Пич, ти тука нещо провокираш ли, а? Май-май нещо сплетничка търсиш, тва-онова? Еееей, сладур, недей така. Не ме е еня за мнението на фен на друг отбор. Пък и най-малкото ти може да го определиш. Смятай си каквото си искаш. За мен футбола е игра за професионалисти. За съжаление ние не разбираме тази игра. Всичко си го прекарваме през някакви измислени призми.
Иначе... сериозен ли си наистина с тая фраза? Препоръчвам ти да се ориентираш към друг спорт, защото това го има във футбола. Ако Гонзо след всичко, което направи за "Левски", като играч беше отишъл да завърши кариерата си в ЦСКА, аз нямаше да го залича от паметта си. Нямаше да го наричам "*****", "предател" и такива неща. (Между другото Гонзо винаги, поне публично, е говорил с уважение на ЦСКА (R.I.P.), за разлика от хора, като Боримиров, Пелета, Минев и др. )Защото той направи достатъчно много. Явно с теб се различаваме, но честно, вземи се ориентирай към друг спорт.