За или против митинга довечера

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: За или против митинга довечера

Мнениеот anihilator » 30 окт 2016 01:37

botevist_75 написа:Според моите информатори, "Нема такава държава" е умотворение на въпросната биологична единица.
Прав е ! Нема ! Само в България,подобен индивид може да е надежда на хората за промяна към по-добро.
Дегенерата, който вкара чалгата в ефира. Който направи просташкото,арогантно и мутренско поведение пример за подражание.
Платената ..... на всички политици/днес на едни,утре на други срещу първите,след това на трети срещу вторите и т.н, но винаги на ДПС/ и на икономическата олигархия,днес ще "мете" държавата точно от тях. Господи Боже Исусе Христе !
Изпълнено с комплекси човече, изживяващо се като водещ от амекиканските телевизии.Само,дето е на светлини години от техния интелект и поведение, вкл. спрямо политиците.
Чалгар,срамуващ се от собствената музика и имитиращ рокаджия с "черните си дрешки". Гротесковото плезене в стил
Джиин Симънс, може да оправи настроението и на най-големия темерут.
Не вярвам в никакви конспиративни теории. В интернет вървят такива теории,че това част от план за сваляне на правителството.Ако е вярно, това не е конспирация. П...та,отново си е намерила клиент и както винаги работи срещу заплащане.Същата тази,която беше най-големия апологет на близкия до нея по ум и манталитет Б.Б. Последният трябва да е най-големия глупак,ако не знае,че предателя винаги си остава предател и п...та винаги,п...ка. Господарите на слугата го знаят.
Не съм гласувал за комунистите от ГЕРБ и ми е все тая далии ще паднат от власт.
Това,което ме натъжава е,че българина трябва да е напълно оглупял за да вярва на въпросния "шоумен"

Не бих могъл да го напиша по добре :!:

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 30 окт 2016 05:38

1982 написа:Какво ви пречи шибаният митинг, не мога да разбера ??! Нито ми пука за него, нито нищо, безразличен ми е, ама в България, каквото и да направиш, все някой ще е недоволен ...... ония що протестирали, другите що не протестирали, що имало митинг, защо нямало, ама каква музика щяло да има ..... eби му майката.

Освен че задръсти половин София и предизвика отрицателни емоции у шофьорите и събра цялата негативна енергия от утайтъчният му екип и чалгопоследователите му, впоследатвие разпръсната из всемира, с абсолютно нищо 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 30 окт 2016 10:08

Значи аз може да съм социалист и националист, да харесвам държавния сектор и плановите елементи в икономиката, може да мразя евроатлантизма и неолиберализма, но на първо място съм демократ, против съм всякакво ограничаване на свободите (стига да са законоустановени и да не водят към анархия) и съм категоричен че всеки трябва да избира управниците си и да им търси отговорност. Поради тази причина аз няма как да съм против подобен митинг, който има основно политически характер, преди избори е и представлява среща със симпатизанти. Това че аз до голяма степен не одобрявам въпросите в референдума и че Трифонов по никакъв начин не е спечелил доверието, одобрението и уважението ми е съвсем отделен въпрос. Бих бил против подобни сбирки и митинги на наркомани, престъпници и п*******и. Това че Трифонов блокира половин София не е негов проблем, а е проблем на самата София и най-вече на софиянци, които се натъпкаха в нея като сардели, които предпочитат автомобили вместо градски транспорт и които през последните 20 и няколко години избират кметове единствено от 2 доказано българофобски партии.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 30 окт 2016 11:28

Да! Предизвика недоволството на всички като него селендури които не знаят , че освен булеварди в Сф има и малки улички по които човек може да се придвижи без да му пука за затворените улици и булеварди.Недоволствайте скъпи столичани(селендури) , а хитрите граждани винаги намират решения :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Свободна зона”