Лудогорец - ЦСКА-София | ППЛ |13 кръг| 05.11.2016 | FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА-София | ППЛ |13 кръг| 05.11.2016

Мнениеот W84me » 30 окт 2016 00:38

Два фалшиви отбора. Дано мача не завърши.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2016 00:44

W84me написа:Два фалшиви отбора. Дано мача не завърши.

Твоите истински ли са? Не се ли усещаш..или въпросът ми е излишен?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Мнениеот Speranza » 30 окт 2016 00:45

Големи специалисти почнаха да са феновете в Разград. Да не видят нещо , та почнаха за търговски регистри и за отбори, които не са участвали под тая форма да говорят... смях в залата ... мен ще ми е кеф мача да е 2ка за Цска (Ловеч Етрополе итн) , стига моя отбор да е на файда! Лудогорец - Цска-София (ПФК ЦСКА) или както и да е 1-2 за Левски ;)
Изображение

You'll never walk alone!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2016 00:48

Кашчей написа:

Изобщо не се усещам, Който хване първи съдията ще бие.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2016 00:51

W84me написа:
Кашчей написа:

Изобщо не се усещам, Който хване първи съдията ще бие.

Аха...когато "Левски" ги ловеше съдиите, нещата бяха нормални и нямаше нищо изкуствено 8-) Въобще, всички отбори са изкуствени, само вие сте пораснали с първия дъжд на Могилката през май 1914.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 30 окт 2016 01:23

Лудогорец - Литекс(ЦСКА-София) 4:0

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2016 01:41

Кашчей написа:само вие сте пораснали с първия дъжд на Могилката през май 1914.

Виж как бързо схващаш.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 окт 2016 02:50

Очаквам Лудогорец да бие, но нищо не е изключено с оглед на реалностите. А те са, че разградчани не си дават зор в шампионата чак толкова, защитата им блее, в атака също не се пънат да бележат чак пък толкова, понякога играят по 1 полувреме на мач. Ако добавим факта, че преди това имат мач с Арсенал и предполагам ще хвърлят много сили в него.. плюс яснотата от сума време насам, че като че ли втория мач с Базел ще е мача на годината за Лудогорец (и останалите мачове са малко или много подценени).. разградчани не е изключено да подходят достатъчно несериозно та да дадат надежди на отбора на ГГ.

Все пак ако Лудогорец поиграе поне едно полувреме с всички сили ще бие без проблеми.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 окт 2016 10:34

Betchualeng Arnaikem написа:Очаквам Лудогорец да бие, но нищо не е изключено с оглед на реалностите. А те са, че разградчани не си дават зор в шампионата чак толкова, защитата им блее, в атака също не се пънат да бележат чак пък толкова, понякога играят по 1 полувреме на мач. Ако добавим факта, че преди това имат мач с Арсенал и предполагам ще хвърлят много сили в него.. плюс яснотата от сума време насам, че като че ли втория мач с Базел ще е мача на годината за Лудогорец (и останалите мачове са малко или много подценени).. разградчани не е изключено да подходят достатъчно несериозно та да дадат надежди на отбора на ГГ.

Все пак ако Лудогорец поиграе поне едно полувреме с всички сили ще бие без проблеми.

а аз пък съм на точно обратното мнение - Лудогорец отдавна са отписали ШЛ, там е на принципа каквото стане, все е добре, пък ако успеем и да продадем някоя "звезда" (досега имат само един-единствен трансфер за 5 години, изходящ имам из на в предвид, вярно, за много пари, но реалностите вече са други, един Безяк си замина ей така, а уж даваха 5 милки за него)... За тях е важно, т.е. за Гела е важно, да влиза в групите на ШЛ, защото голямата пара е там, а не от някакви си спечелени точки - къде са 1 милка, къде са 20 за влизане, а за да влиза в групите на ШЛ, трябва да печели шампионата. Та и сега на всички съществени мачове, които не са купени, се влиза с цялото кралско войнство - с Левски, с Локо Пд, с Черно море, сега с Дунав. Със смешките играят срещу платени тимчета като Монтана, защото резервите на Делиорманец са въздух под налягане, то не че титулярите им са нещо особено, но на фона всеобщото нищо в най-професионалната виШа лига на всички земни кълбета, изглеждат като Кинг Конг, хеле пък и съдиите като бутнат по едно рамо и става тя каквато трябва да стане :)

Конкретно за мача - Лудогорец ще излязат с титулярите. Ще прозвучи еретично от клавиатурата на Левскар с над 30 години по стадионите, но не считам, че тире София са много под тях като качества на своите играчи, а тренерите и на двата отбора са пълна нула, само дето мамалигата не е късал черен косъм от прадата на ходжа в мензис и не е барал коч по топките на Еньовден, за д аима къснета на чичо Гошо, дето си прилича с Венгер само по шубката :lol: Не очаквам разгроми, а мачът си е троен, особено ако тире София се затворят изотзадзе, за което не съм много убеден, че имат изпълнителите - онези зашитната двойка съм ги гледал само в мача с Люксембург и бяха потресаващи. Та аз бих търсил ъндър, но да видим, реално е все тая как ще завърши мача, Лудогорец пак ще са шампиони, Гела вече го е уредил, а лощото е, че Левскарите някак си се примирихме с тази си роля, дори да не мислим за титлата, защото сме имали задължения, кофти материал, особено в Б и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 окт 2016 10:58

tmanolov, трябва д ати дадат Пулицър в областта на забавното четиво за това което си постнал по-горе. Толкова е смешно и нелепо,.. :lol: Иначе гледай си там синия отбор и не се занимавай с шампионите...

Колега Buhata_prime, защо им правиш темички, комплексарите да се упражнавят върху Лудогорец и да словоблудстват ????

Що се отнася до мача, труден мач го виждам аз :2:1, 3:1, 3:2 .но може и 2:2.. И двата отбора са с летни защити, а Лудогорец има мач с Арсенал преди това. От друга страна - очакваната загуба от Арсенал, ще мотивира нашите да се реваншират поне малко !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”