ВЛ | 10-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Бърнли | 0:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 10-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Бърнли | 29.10
36 голови положения и едно не влиза.Това е някаква подигравка не ще да влезе и това си е.

Ужас... Ще се борим за топ 4. Повече няма накъде.
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ВЛ | 10-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Бърнли | 0:0
Така,както е тръгнало,може да ви домъчнее за Ван Гаал... 
blue avalanche написа:Така,както е тръгнало,може да ви домъчнее за Ван Гаал...
и Мойс
Ебати ташака... Иначе за ЛвГ и Мойс няма да ни домъчнее, ма за Чича на мен лично почва... Направо ми призля кви положения е изпуснал Ибрата... Ебати подигравката, честно. Тоя мач е нещо като Селтик-Барса...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
MapTo_D написа:Ебаси майтапа. Не иска да влезе тая топка. И срещу Стоук и срещу тия се убиват да изтърват, загубени 4 точки само от тия мачове. Ама като не могат да си реализират положенията - така ще е. Ерера мисля, че не трябваше да бъде гонен, искаше да се спре, но много нелепо се хлъзна по тревата. Нямаше грам умисъл. Но не това е причината да не могат да бият. Лошо, лошо...
Клатенбърг че се насра - насра се, но както каза - не това е причината. При 37 удара един да не влезе
soad написа:MapTo_D написа:Ебаси майтапа. Не иска да влезе тая топка. И срещу Стоук и срещу тия се убиват да изтърват, загубени 4 точки само от тия мачове. Ама като не могат да си реализират положенията - така ще е. Ерера мисля, че не трябваше да бъде гонен, искаше да се спре, но много нелепо се хлъзна по тревата. Нямаше грам умисъл. Но не това е причината да не могат да бият. Лошо, лошо...
Клатенбърг че се насра - насра се, но както каза - не това е причината. При 37 удара един да не влезеШок и ужас. Никога не съм си мислел, че Ибра може да изтърве толкова чисти положения. А при вкарването на Руни и Фелайни, Жозе автоматично намали шансовете си за победа. Защо извади Мата, който игра превъзходно, един бог знае. Един Марсиал липсваше в тоя мач. Сигурен съм, че той щеше да вкара. Играта определено ми се понрави, много атакуваща с безброй положения и в същото време стабилна игра в отбрана, но като си направил два хикса вкъщи срещу Стоук и Бърнли с каквато и игра да е, значи в момента мястото ти не е в топ 4. Ако резултатите започнат да идват, можем да се надяваме да се върнем в борбата за челните места, но до тогава ще се наложи да гледаме мач за мач.
Напълно съм съгласен с теб. Не знам от инат ли е или какво, но не може Моу да не вижда, че Мата в момемнта му е най-креативният, и футболистът в най-добра форма. А той го вади за да пусне Руни, който е на точно противополжното ниво. Да не говорим, че и Мата май е един от най-резултатните футболисти на тима от началото на сезона(4 или 5 гола има ако не се лъжа).
Иначе играта определено беше на ниво, което е някакъв светъл лъч. Трябва обаче някой отпред, който да реализира положения. Днес излезе някаква новина за Суарес - според мен е някаква партенка, но ако се вземе подобен тип нападател, то нещата отпред ще се променят коренно...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !