Дебютантите от Сливен Янев и Стоянов "разпускат" след тежкия мач
Футболистите на Сливен Коста Янев и Иван Стоянов са били забелязани вчера в елитна столична дискотека в нетрезво състояние. Само часове след унизителната загуба на "трикольорите" от Сърбия с 1:6 дебютантите в националния отбор без всякакво притеснение посетили заведението, за да се позабавляват и да "разпуснат" след тежкия мач. Посетителите бързо разпознали футболистите. Последвали иронични поздрави - "За героите от Сърбия" , "За дебютантите". Очевидно "поздравите" не смутили двамата играчи и те продължили да поливат първото си участие в националния тим. Футболистите останали до ранните зори в дискотеката.
Национали пияни в софийска дискотека
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Национали пияни в софийска дискотека
трябвало е да им метнат по един здрав бой и на двамата 

чорбета айде гледайте малко по реално на нещата, 60-те години отдавна минаха. 

То след тоя резил вече нищо не ми се струва ненормално... ако искат оргия да правят боли ме фаро!
БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА !
Падаш 6:1 и отиваш да си кълчеш баджаците в дискотека ...

Падаш 6:1 и отиваш да си кълчеш баджаците в дискотека ...

igrae im se na mom4etata,kato ne sa igrali cql mach trqbva da izkarat energiqta
maika im deeba selska 

Еми това е напълно нормално,зашото знам че играчите на Сливен всички ходели и се напивали в дискотеката на Лечков и то редовно.Ама като са мишки така ще.То не че ние феновете не сме същите мишки каквито бяха футболистите ни вчера и то по простата причина,че седим и нищо неправим за да се подобрят нещата.На същото дередже е и цялата държава,докато нестанем и не възроптаем срещу управниците просто няма как да се подобрят нещата.
ПРОСТ НАРОД , СЛАБА ДЪРЖАВА !!!
ПРОСТ НАРОД , СЛАБА ДЪРЖАВА !!!
-
- Контакти:
Да погледнем от друг ъгъл на снощния мач: http://ivayloslavkov.log.bg/article.php?article_id=15360
Ако това е вярно трябва завинаги да бъдат изхвърлени от нац.отбор!
Айде чичо,действаи!

Айде чичо,действаи!

те не са такива момчета.....или е част от възстановяването, прието в Сливен... или маи там им е таланта!!!
А какво трябваше да направят ?? Да се приберат и да ронят сълзи ли ? Макар че не ми се вижда вярно да са ходили...
[center]

[/center]

Върни се в “Футбол - България”