Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 28 окт 2016 23:17

GOLEADOR написа:@vaskonti
1.Наказанието на феновете на УХ е персонално,нещо за което и аз настоявам.Съда да накаже извършителите,защото това е още по-тежко наказание от това което ще ти наложи клуба.Ти си по-мек в исканията си,но аз съм краен - никакви мачове за такива хора където и на който и да е!Сега остава полицията да си свърши работата и да даде на прокурора виновните лица.
2.А с провокатора какво правим?Феновете са анонимни,но провокатора не.Какво правим с него,наказваме ли го или минава метър?Гледам нищо не казваш по темата,защо ли?
3.За мен по-важно е семейството,парите идват след това.
4.Абе тази УЕФА не признава историята и на Дунав,но никой не оспорва тяхната автентичност.
5.Аз винаги съм казвал,че спасението на ЦСКА е най-лесно по метода на Левски.Държавата ти изпраща спонсори и те ти плащат задълженията.Иначе няма логика да се наливат пари в клуб като Левски с 20 милиона дългове.

Прокотарора какво да го направят, доживотно изключване ли, какво? Ще ти стигне ли ако го глобят 200лв? Просто тоя въпрос е излишен, проблемът не е в провокатора. Не можеш с него да оправдаеш подобни простотии.
Държавните спонсори спасиха лиценза им тази пролет. Отделно от това те в момента висят 20 милиона - с какво е по-различна ситуацията на ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 окт 2016 23:33

vaskonti написа:
1.Наказанието на феновете на УХ е персонално,нещо за което и аз настоявам.Съда да накаже извършителите,защото това е още по-тежко наказание от това което ще ти наложи клуба.Ти си по-мек в исканията си,но аз съм краен - никакви мачове за такива хора където и на който и да е!Сега остава полицията да си свърши работата и да даде на прокурора виновните лица.
2.А с провокатора какво правим?Феновете са анонимни,но провокатора не.Какво правим с него,наказваме ли го или минава метър?Гледам нищо не казваш по темата,защо ли?
4.Абе тази УЕФА не признава историята и на Дунав,но никой не оспорва тяхната автентичност.
5.Аз винаги съм казвал,че спасението на ЦСКА е най-лесно по метода на Левски.Държавата ти изпраща спонсори и те ти плащат задълженията.Иначе няма логика да се наливат пари в клуб като Левски с 20 милиона дългове.

Прокотарора какво да го направят, доживотно изключване ли, какво? Ще ти стигне ли ако го глобят 200лв? Просто тоя въпрос е излишен, проблемът не е в провокатора. Не можеш с него да оправдаеш подобни простотии.
Държавните спонсори спасиха лиценза им тази пролет. Отделно от това те в момента висят 20 милиона - с какво е по-различна ситуацията на ЦСКА?

1.Провокатора трябва да понесе наказание.Като освен парично трябва да се предвиди и предупреждение за дисциплинарно такова при рецидив.Не разбирам защо си против хулиганите по трибуните ,а защитаваш същите на терена?
2.Как с какво е по-различна,къде видя служебните спонсори?Ако те бяха пратени на "Армията" вместо на Герена сега ситуацията щеше да е огледална - Левски фалирал,а ЦСКА с нова трибуна.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 окт 2016 00:43

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
Old_death написа:Малко ли доноси написаха , но нещо не им вързва .

В УЕФА използват доносите на левскарите за задни цели,така спестяват пари за тоалетна хартия. ;)
[center]Изображение[/center]

УЕФА призна ли, че това си е ЦСКА? Но не кое да е ЦСКА, не просто някакъв там отбор, носещ подобно име, а онзи ЦСКА, който си фигурира в УЕФА от край време? Или викаш, само доносите пречат това да стане?

По същата логика можеш да зададеш и въпроса : Уефа призна ли Ботев Пл. но не някакъв Ботев / Металик , а същият Ботев Пд със неговата си история ??? За справка виж :

Код: Избери всички

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=57466/profile/history/index.html

Разбираш ли , колко се компрометираш все повече и повече , с подобни въпроси??? И да , отговора на твоя въпрос е , да , когато всичко приключи !!! За сега още не е пиключило съвсем , но стъпка по стъпка всичко си върви по план , другата седмица , ще има отново изненади и .... те така , докато една по една , опорните ви точки се пукат , като балончета от сапунена пяна ;)

Айде когато успееш и за ЦСКА-София да ми покажеш подобно нещо, тогава да ми обясняваш колко съм се компрометирал?
Опорната точка си е само една - няма дори една институция, която да е признала това за ЦСКА, така че не е рухнало нищичко. Дали ще стане нещо или Ганчев ще реши, че може и да не плаща щото някои фенове им стига тоя клуб да се бори за тенекета, пък дали някой го брои за ЦСКА, това не ги вълнува. Разбира се, няма лошо да си ходиш на стадиона, да се кефиш, да пееш. ... само трябва да си наложиш да си непукист малко повечко и готово.

Айде пък докато не приключи всичко , защото си има необходимо технологично време за това , ти да спреш да се правиш на интересен и да припяваш мантри , които за сега нито една не се е сбъднала ;) Нарочно ти показах линка с историята на Ботев , чунким се усетиш поне малко и да се светнеш , че щом за Ботев , УЕФА е приела историята , въпреки частта с Металик Сопот , то и за ЦСКА , отново за хиляден път го казвам , когато всичко приключи ще е същото отношение от страна на УЕФА !!! А опорните ви точки се пукат една по една , защото сега ви остана само тази за историята в сайта на УЕФА , а да не мислиш , че сме забравили са какво ни плашехте , как нямало да ни разрешат трансфери , как УЕФА , ФАФА , ФУФА нямало да ни признаят или нямало да ни разрешат да участваме в ЕКТ и все едни такива ги редяхте ..... То пък .... пук , пук , пук .... едно по едно балончетата ви заминаха , а живота си тече , вечното дерби си мина ( с доста по-голям интерес от този през близките години) , другата седмица още едно балонче ще се спука .... и те така , да сте живи и здрави само , стойте та гледайте ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 окт 2016 09:30

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:

1.Провокатора трябва да понесе наказание.Като освен парично трябва да се предвиди и предупреждение за дисциплинарно такова при рецидив.Не разбирам защо си против хулиганите по трибуните ,а защитаваш същите на терена?
2.Как с какво е по-различна,къде видя служебните спонсори?Ако те бяха пратени на "Армията" вместо на Герена сега ситуацията щеше да е огледална - Левски фалирал,а ЦСКА с нова трибуна.

Не защитавам провокатора, не ми преиначавай думите. Предвиденото наказание за такова действие какво е? Питам те, аз не знам. Казвам само, че е абсурд да се оправдава действието на феновете с това, че били провокирани от някакъв тъпак. Да го освиркат и напсуват, дори да метнат една вода или пакет семки...разбирам. Ама да се нахлува на терена и в сълекалните, извинявай! Простотия до шия!

Левски имат 20 милиона дълг СЛЕД държавните спонсори! В момента! Тоест Русев ги е взел СЛЕД като са си намалили дълговете с няколко милиона! СЛЕД като дълговете са им СПАДНАЛИ до нивото на тези на ЦСКА! Активите на двата клуба на практика са еднакви - базите не са тяхна собственост, така че остават само напълно съпоставими неща - автобуси, играчи, бюра, компютри.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 окт 2016 09:39

baraba написа:
vaskonti написа:Айде когато успееш и за ЦСКА-София да ми покажеш подобно нещо, тогава да ми обясняваш колко съм се компрометирал?
Опорната точка си е само една - няма дори една институция, която да е признала това за ЦСКА, така че не е рухнало нищичко. Дали ще стане нещо или Ганчев ще реши, че може и да не плаща щото някои фенове им стига тоя клуб да се бори за тенекета, пък дали някой го брои за ЦСКА, това не ги вълнува. Разбира се, няма лошо да си ходиш на стадиона, да се кефиш, да пееш. ... само трябва да си наложиш да си непукист малко повечко и готово.

Айде пък докато не приключи всичко , защото си има необходимо технологично време за това , ти да спреш да се правиш на интересен и да припяваш мантри , които за сега нито една не се е сбъднала ;) Нарочно ти показах линка с историята на Ботев , чунким се усетиш поне малко и да се светнеш , че щом за Ботев , УЕФА е приела историята , въпреки частта с Металик Сопот , то и за ЦСКА , отново за хиляден път го казвам , когато всичко приключи ще е същото отношение от страна на УЕФА !!! А опорните ви точки се пукат една по една , защото сега ви остана само тази за историята в сайта на УЕФА , а да не мислиш , че сме забравили са какво ни плашехте , как нямало да ни разрешат трансфери , как УЕФА , ФАФА , ФУФА нямало да ни признаят или нямало да ни разрешат да участваме в ЕКТ и все едни такива ги редяхте ..... То пък .... пук , пук , пук .... едно по едно балончетата ви заминаха , а живота си тече , вечното дерби си мина ( с доста по-голям интерес от този през близките години) , другата седмица още едно балонче ще се спука .... и те така , да сте живи и здрави само , стойте та гледайте ;)

Аз хиляда пъти съм казвал, че съм готов да си променя отношението при определени обстоятелства. Разбира се, хиляда пъти си забравил какво съм казвал.
Това, че УЕФА не ви е забранила трансфери е нищо друго, а поредното доказателство, че не ви брои за ЦСКА. Ти това май не го осъзнаваш щом си мислиш, че това е камък в моята градина. Същото важи и за липсата на забрана за ЕКТ. ЦСКА има подобни забрани, не ЦСКА-София. Аз твърдях, че ще има наказания САМО ако ви признаят за ЦСКА. Очевидно никой на тоя свят не ви признава. И това, че на вас не ви пука от това не променя нещата и фактите.
[/center]

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 29 окт 2016 12:31

Я, то имало още душички, които оспорвали "автентичността". :lol: Мисля, че тоя въпрос приключи на 15 октомври. Заедно с още много други, като например "разделението" на феновете.

УЕФА не администрира "автентичността" и историята. Нито която и да е институция. Няма нормативна основа за взимането на такова решение. Субективното отношение към клуба не подлежи на правна регулация, а именно то е, което определя "автентичността". Призовавам недоучилите да се замислят над въпроса дали търговското дружество е учредено заради клуба, или клубът съществува заради търговското дружество. Логиката на оздравители и левскари е, че учредяването на търговското дружество предхожда учредяването на клуба.

Признавам, че намирам за очарователно умението на някои хора да живеят миналото и да отказват обработката на нови факти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 окт 2016 12:59

Отношението на УЕФА не е субективно, а обективно. Сигурно не те вълнува тази "игра на думи" , но би трябвало, след като така удобно употребяваш единия термин, вместо другия - правилния в този случай.

Що се е отнася до това кое е първо - клуба или дружеството, първо си отговори на въпроса кой е клубът. ФАКТИТЕ са ясни - клубът Литекс се смени табелката и се премести в София. Това е факт, пък ти си го отричай колкото искаш. Слънцето ще продължи да игрява от изток, без значение от субективното ти мнение и дали има нечие администриране по тоя въпрос.
[/center]

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 29 окт 2016 14:30

Може ли някой припознавач да ми отговори защо от официалния сайт на УЕФА беше изтрита емблемата и историята на великия тим ЦСКА и в момента седи една лопата с името ЦСКА -София без никаква история. Другата седмица като се махне това тире УЕФА ще върне ли историята и емблемата. Ако остане лопатата без история кой ще убеди футболната общественост извън сектор Г, че на Армията играе великия ЦСКА а не Литекс от Микре със сменено име.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 29 окт 2016 14:57

vaskonti написа:Отношението на УЕФА не е субективно, а обективно. Сигурно не те вълнува тази "игра на думи" , но би трябвало, след като така удобно употребяваш единия термин, вместо другия - правилния в този случай.

Що се е отнася до това кое е първо - клуба или дружеството, първо си отговори на въпроса кой е клубът. ФАКТИТЕ са ясни - клубът Литекс се смени табелката и се премести в София.

Естествено че отношението на УЕФА не е обективно . Това предполага наличието на правила които се прилагат безпристрастно за всички . Правила няма , по еднакви случаи се процедира по различен начин , напълно хаотично и субективно . В случая с ЦСКА , отношението на УЕФА = на отношението на ГФС , което е престъпно .
ФАКТИТЕ са че Литекс си е в Ловеч , където му е мястото , няма тъждественост между клуб и фирма , доказано многократно , включително и от Фиорентина .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 окт 2016 15:17

vaskonti написа:Отношението на УЕФА не е субективно, а обективно. Сигурно не те вълнува тази "игра на думи" , но би трябвало, след като така удобно употребяваш единия термин, вместо другия - правилния в този случай.

Що се е отнася до това кое е първо - клуба или дружеството, първо си отговори на въпроса кой е клубът. ФАКТИТЕ са ясни - клубът Литекс се смени табелката и се премести в София. Това е факт, пък ти си го отричай колкото искаш. Слънцето ще продължи да игрява от изток, без значение от субективното ти мнение и дали има нечие администриране по тоя въпрос.

Васкоо , Литекс си стои все още в Ловеч и онзи ден отстрани Локо Сф от турнира за купата на България , същите , които пък отстраниха нашия ЦСКА в същия турнир - това са фактите , а твоето е жив инат , много пъти съм давал примера със шопа , който гледал жирафа и викал : Е , те такова животно нема !!! Нищо , че го вижда с очите си ;) Та и ти така , нищо , че виждаш , ЦСКА да си играе на армията със своята си публика , със своите си екипи и емблема , ама викаш ... не , това не е ЦСКА , жив и здрав да си , както казах , следващата седмица още едно от балончетата ви ще се пукне и така докато всичко приключи .... само стойте , та гледайте ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”