Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 29 окт 2016 01:49

Долно уйно написа:
W84me написа:Тези 10 милиона са отишли към НАП и текуща издръжка.

Трансферите не са ли част от текущата издръжка?

Също така сподели, че от 01,09 до сега, от както той е влязъл във владение е превел 3 000 000 милиона лева или издръжката на Левски излиза, че е 1 000 000 на месец... това не са малко средства.

Не са малко, но Левски има много разходи, само за школите отиват много пари, до мъжкия отбор достигат най-много половината. Сравнено с Лудогорец е нищо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2016 08:20

Долно уйно написа:
Колко от вас обърнаха внимание на следното:
За мое голямо съжаление и изненада, един от акционерите Милен Велчев и предложил друго споразумение, което не е в интересите на клуба. Да, факт е, че той е фен на друг отбор, но не мисля, че клубна принадлежност е бил водещ мотив, но това е факт.

Ами аз "обърнах", ама нищо не разбрах. Някой някакви догадки за какво става въпрос?

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 29 окт 2016 08:42

metodito написа:
Долно уйно написа:
За мое голямо съжаление и изненада, един от акционерите Милен Велчев и предложил друго споразумение, което не е в интересите на клуба. Да, факт е, че той е фен на друг отбор, но не мисля, че клубна принадлежност е бил водещ мотив, но това е факт.

Ами аз "обърнах", ама нищо не разбрах. Някой някакви догадки за какво става въпрос?

Той го каза - спонсорството, парите които идват в клуба, са част от печалбата на акционерите и те искат тази част/процент да е по-малък. Съответно по-малко пари за отбора.
Другото което пък аз не разбрах. Каза, че уставният капитал трябвало да се вдигне и по този начин виваком да стане собственик/съсобственик. Но бил изненадан, че това накакси не станало и сега оператора ни е само спонсор без никакви задължения. От което излиза, че той е собственик, но няма да дава лични средства, а ще ни осигурява спонсори. И никой не поема отговорност за издръжката. Което никак не ме радва. :evil:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 окт 2016 09:20

На мен само ми се потвърдиха съмненията, че в Левски няма пари. Очевидно Русев не разбира и не гледа футбол. Интервюто беше по скоро реклама на Виваком.... Разликата с Домуса изглежда е че оня поне плаща на хора разбиращи от футбол, докато тука.......
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 окт 2016 09:33

Русев направо поиска 200-250 хиляди левскари да преминат на Виваком за да няма мрънкане от другите акционери, че част от печалбите отиват в Левски под формата на спонсорство. Демек иска левскарите да си издържаме отбора, а те да се пишат собственици. Нещо такова искаше да каже. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 29 окт 2016 09:42

korteneca написа:Русев направо поиска 200-250 хиляди левскари да преминат на Виваком за да няма мрънкане от другите акционери, че част от печалбите отиват в Левски под формата на спонсорство. Демек иска левскарите да си издържаме отбора, а те да се пишат собственици. Нещо такова искаше да каже. :roll:

Koeто е идиотско. Печалбата да отива при тях, а част от нея те да ни дават. Или са спонсори или не.
Някой правилно каза, че по-добре да купуваме артикули и приходите да отиват директно в клубната каса.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2016 09:50

deepblue написа:Той го каза - спонсорството, парите които идват в клуба, са част от печалбата на акционерите и те искат тази част/процент да е по-малък. Съответно по-малко пари за отбора.

Аха, мерсаж.
Иначе сравненията с Домусчиев не са сериозни. Той е бизнесмен. Лудогорец (засега) е бизнес проект. Русев за мен управлява нечии пари, подставено лице е. Това няма толкова проблем, ако си гледа работата. Още с идването си обаче направи нещо, което Домусчиев не би. If ain't broken, don't fix it. Ще го видим, но определено има разлика Балкан между него и Домуса.
Почна лошо управлението си. Дано се поправи. Как така се "подарява" клуб, хора?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 окт 2016 10:02

deepblue написа:
korteneca написа:Русев направо поиска 200-250 хиляди левскари да преминат на Виваком за да няма мрънкане от другите акционери, че част от печалбите отиват в Левски под формата на спонсорство. Демек иска левскарите да си издържаме отбора, а те да се пишат собственици. Нещо такова искаше да каже. :roll:

Koeто е идиотско. Печалбата да отива при тях, а част от нея те да ни дават. Или са спонсори или не.
Някой правилно каза, че по-добре да купуваме артикули и приходите да отиват директно в клубната каса.

По-добре ходете на мач, сядайте в сектор А и така поне малко ще помогнете на клуба. Да се гледа на всеки мач по 100-200 човека в сектор А на Герена е жалка картинка.
Последна промяна от Ozzimozzi на 29 окт 2016 10:11, променено общо 2 пъти.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 окт 2016 10:11

Долно уйно написа:С какви отбори играе Копенхаген?
Когато няма желание има оправдание.
Левски е първи, играе важен мач за купата и на стадиоан 1000 човека.
Трябва да е луд някой, че да вади пари за това нещо.

т peliforewer на 28 Окт 2016 18:57

Слушах му интервюто на Русев пред Русев :) ,това си е проблем на сините фенове,но ми направи впечатление няколко неща казани от Русев,той каза че притежава мисля 47% от акциите,реално не може да решава сам,а другите акционери не били левскари и не били съгласни да дават милиони от печалбата си за клуба.Също така шумно рекламирания договор още от миналата година за закупуване акции на ФКЛевски за 13млн.лв. от Виваком не съществува и едва ли ще бъде подписан и реално акциите са подарени безплатно,а тези 3-4млн.лв. дадени на ФКЛевски поне за сега са заем към клуба.И още нещо ,може би най-важното,Милен Велчев е отказал спонсорство за ФКЛевски и тъй като другия Русев/Томислав/е първосигнален веднага си намери обяснение,ама той не е ли цесекар,по-голяма глупост не можеше да каже.Само ще поясня че М.Велчев е представител на руска банка близка до Путин, наляла доста пари в Левски,явно писанията в медиите за дистанцирането на Кремъл от съмнителната сделка за Виваком е истина.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 окт 2016 10:26

peliforewer написа:
Долно уйно написа:С какви отбори играе Копенхаген?
К.Само ще поясня че М.Велчев е представител на руска банка близка до Путин, наляла доста пари в Левски,явно писанията в медиите за дистанцирането на Кремъл от съмнителната сделка за Виваком е истина[/size].

Недей да пишеш с голям шрифт особено глупости. Русев изглежда наистина ще се окаже партенка и изтривалка на някоЙ. От това губи Левски с поредния нулев сезон
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”