Долно уйно написа:metodito написа:1982 написа:За силно трайно присъствие в Европа, демек - за печелене на пари от ЕКТ, първо се иска големи инвестиции, друг път няма.
Домусчиев повече от десетина милиона надали е вложил. Вече изкара три пъти по толкова.
Нека да ти посоча и други успешни проекти, които къртят пари от Европа със сравнително малко средства с оглед на приходите: Спарта (Прага), ФК Копенхаген, Астана, АЗ Алкмаар, Фейеноорд...
НО! Лудогорец колко състава и треньора са сменили за последните пет години? Колко спортни директори, финансисти, скаути...? Трябва стратегия. Без стратегия - Манчестър Юнайтед или Тотнъм. Или "Левски"...
Що ми се струва, че пишеш, колкото нещо да напишеш.
Копенхаген правели нещо с малко средства
Последните им седем домакински мача са посетени от над 140 000 зрители, нямам идея, каква е средната цена на билтите.
Астана с малко пари, нищо че заплата на Мъри е 1 800 000 евро на сезон.
А колко са изкарали?
Ако "Левски" играе с отборите, с които играе Копенхаген и повече зрители ще има. Плюс това, това ще повлияе и на домакинските мачове от вътрешния шампионат. Предполагам...
Относно Мъри... ами, човек, треньорът е най-важен. Назначаваш Костов, Пепе, Стоев, не чакай други резултати. Назначаваш Муслин, Люпко, Грозни - други са.... Колко пари мислиш ми кажи са изкарали БАТЕ от това, че Гончаренко им бе треньор.

Добрият треньор е инвестиция. Добрият треньор с лаjna, дъга ще ти нарисува.