Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 28 окт 2016 19:08

baraba написа:
FULLDIZ написа:
baraba написа:
kiril.a.d написа:И САМО Ц С К А!!!
НО Ц С К А без тире!!! А за да изчезне "тирето" трябва да се поемат някои тежести...били те от ФИФА, УЕФА, България...и частни лица! НО, за тези тежести "червената публика" нямаме вина!!! - и за това ни побъркаха цели 8 години...Нов опит да бъде източена част от народа!!! - да плаща за чужди грехове и придобивки...
И не - ЦСКА не е умрял, но ще остане само в сърцата и паметта ни!!! - "Тоз който падне, в бой за свобода, той не умира!-за него жалеят земя и небо, звяр и природа."
А ето, че дори "зверовете" от "Левски" жалеят за ЦСКА...

:) Хо, хо , хо ... искрено ме разсмя , голям веселяк си :mrgreen: Що се правиш на някаква крайна инстанция , като бъкел нямаш идея за какво иде реч :roll: Айде нека специалистите си свършат тяхната работа , а ти можеш да си посиняваш от злоба , колкото си искаш , все едно , нищо не зависи от такива , като теб ( и слава богу) !!! От два месеца ви пиша , постоянно не бързайте , не бързайте , не бързайте .... има още юридически действия , процеса не е завършен напълно . ама някои все се напъват да проверяват има ли под вола ... теле ;) А , онзи коментар , където според сините ти очила публиката на подуенци в дербито била повече , освен за лош опит за нескопосана шега , няма как да го приема по друг начин !!! Самите подуенчета във форумите си и във Фейсбук си коментират , че са били по-малко , че са били надвикани и хореото им е било тотална излагация , на записа от мача се вижда ясно , че публиката във А и Г е повече от Б и В сектори ,ама все ще се намери някой "веселяк" , като теб да вика на бялото - черно :roll: Айде , със здраве и когато отидеш до Ловеч прати много поздрави на Ловешките цесекари ( защото ЦСКА и там си има фен-клуб) от нас останалите армейци от София и цялата страна ;)

То хубаво специалистите да си свършат работата..ама май са специалисти по измисляне на начин за заобикаляне на наредби.Щото в Нареедбата за статута на ФК пише че фалирал или обявен в несъстоятелност ФК се прекратява членството му в БФС .И името му чак след 5г. може да се ползва.Ако тея СПЕЦИАЛИСТИ не мамят пу ми кажи.

Ами щом си убеден , че мамят или злоупотребяват , завеждаш дело за измама и ги съдиш , не да ми пишеш неподготвен без да знаеш за какво става дума ;)

Малко ли доноси написаха , но нещо не им вързва .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 окт 2016 20:26

Долно уйно написа:Когато няма желание има оправдание.
http://gong.bg/football-sviat/anglia/mu ... ana-403582

Милите те били провокирани, ми като не могат да си владеят нервите да си седят в къщи.

За кои говориш,за футболистите или феновете?
Щото наказаните армейци ще направят точно това,а провокаторите , какво правим с тях и защо ги защитаваш?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 окт 2016 21:50

GOLEADOR написа:

Милите те били провокирани, ми като не могат да си владеят нервите да си седят в къщи.

Щото наказаните армейци ще направят точно това,а провокаторите , какво правим с тях и защо ги защитаваш?

Кое "точно това" ще направят наказаните армейци? Доживотна забрана ли ще получат, какво?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 окт 2016 21:52

GOLEADOR написа:
Old_death написа:Малко ли доноси написаха , но нещо не им вързва .

В УЕФА използват доносите на левскарите за задни цели,така спестяват пари за тоалетна хартия. ;)
[center]Изображение[/center]

УЕФА призна ли, че това си е ЦСКА? Но не кое да е ЦСКА, не просто някакъв там отбор, носещ подобно име, а онзи ЦСКА, който си фигурира в УЕФА от край време? Или викаш, само доносите пречат това да стане?
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 окт 2016 21:56

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:

Кое "точно това" ще направят наказаните армейци? Доживотна забрана ли ще получат, какво?

Наказанието е един мач без публика,ако са хванали нарушителите надявам се съда да ги накаже сурово.Но какво правим с провокатора,за него наказание има ли или той се ползва с протекция?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 окт 2016 22:03

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:

В УЕФА използват доносите на левскарите за задни цели,така спестяват пари за тоалетна хартия. ;)

УЕФА призна ли, че това си е ЦСКА? Но не кое да е ЦСКА, не просто някакъв там отбор, носещ подобно име, а онзи ЦСКА, който си фигурира в УЕФА от край време? Или викаш, само доносите пречат това да стане?

Аз ясно съм казал какво трябва да стане за да призная отбора за наследник на ЦСКА.Ако си забравил ще го повторя,приемане в семейството на ЦСКА и откупването на заложената емблема.
Критериите на УЕФА не ги знам и не знам дали въобще има такива.Дали ще приложат двоен стандарт за Фиорентина и ЦСКА (примерно) не знам.Поживём — увидим.
Последна промяна от GOLEADOR на 28 окт 2016 22:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 окт 2016 22:27

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:

По същата логика можеш да зададеш и въпроса : Уефа призна ли Ботев Пл. но не някакъв Ботев / Металик , а същият Ботев Пд със неговата си история ??? За справка виж :

Код: Избери всички

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=57466/profile/history/index.html

Разбираш ли , колко се компрометираш все повече и повече , с подобни въпроси??? И да , отговора на твоя въпрос е , да , когато всичко приключи !!! За сега още не е пиключило съвсем , но стъпка по стъпка всичко си върви по план , другата седмица , ще има отново изненади и .... те така , докато една по една , опорните ви точки се пукат , като балончета от сапунена пяна ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 окт 2016 22:37

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:

Наказанието е един мач без публика,ако са хванали нарушителите надявам се съда да ги накаже сурово.Но какво правим с провокатора,за него наказание има ли или той се ползва с протекция?

Страхотно наказание, доста наподобаващо това на Уест Хам спрямо собствените си фенове-провокатори. Има мънички разлики, но като цяло си е същото.

Фиорентина плати почти 20 милиона дългове и логично този клуби беше признат от УЕФА за историческия клуб. ЦСКА-София до момента не е дал и стотинка за нищо. Какъв двоен стандарт подозираш тук? Това, че сега Трифон Попов иска да изчегърта тирето от табелката с името няма да промени нищо и освен да прилъже още някой мислител, който твърди, че Литекс си го има и е във В група, никой друг няма да трогне. Най-малко УЕФА. Откупуването на емблемата ще е просто първата крачка във вярната посока, но са нужни още много крачки. Само по себе си това откупуване далеч не е достатъчно, но факта, че приходите ще отидат за дълговете именно на ЦСКА, точно това би придало тежест на това действие - не самото притежание на тази емблема и марка, а факта, че ще бъдат покрити дългове.

Между другото, защо има смисъл да се инвестира в Левски с 20 милиона дългове, а няма смисъл в ЦСКА, също с 20 милиона дълг?
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 окт 2016 22:48

baraba написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:

По същата логика можеш да зададеш и въпроса : Уефа призна ли Ботев Пл. но не някакъв Ботев / Металик , а същият Ботев Пд със неговата си история ??? За справка виж :

Код: Избери всички

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=57466/profile/history/index.html

Разбираш ли , колко се компрометираш все повече и повече , с подобни въпроси??? И да , отговора на твоя въпрос е , да , когато всичко приключи !!! За сега още не е пиключило съвсем , но стъпка по стъпка всичко си върви по план , другата седмица , ще има отново изненади и .... те така , докато една по една , опорните ви точки се пукат , като балончета от сапунена пяна ;)

Айде когато успееш и за ЦСКА-София да ми покажеш подобно нещо, тогава да ми обясняваш колко съм се компрометирал?
Опорната точка си е само една - няма дори една институция, която да е признала това за ЦСКА, така че не е рухнало нищичко. Дали ще стане нещо или Ганчев ще реши, че може и да не плаща щото някои фенове им стига тоя клуб да се бори за тенекета, пък дали някой го брои за ЦСКА, това не ги вълнува. Разбира се, няма лошо да си ходиш на стадиона, да се кефиш, да пееш. ... само трябва да си наложиш да си непукист малко повечко и готово.
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 окт 2016 23:04

@vaskonti
1.Наказанието на феновете на УХ е персонално,нещо за което и аз настоявам.Съда да накаже извършителите,защото това е още по-тежко наказание от това което ще ти наложи клуба.Ти си по-мек в исканията си,но аз съм краен - никакви мачове за такива хора където и на който и да е!Сега остава полицията да си свърши работата и да даде на прокурора виновните лица.
2.А с провокатора какво правим?Феновете са анонимни,но провокатора не.Какво правим с него,наказваме ли го или минава метър?Гледам нищо не казваш по темата,защо ли?
3.За мен по-важно е семейството,парите идват след това.
4.Абе тази УЕФА не признава историята и на Дунав,но никой не оспорва тяхната автентичност.
5.Аз винаги съм казвал,че спасението на ЦСКА е най-лесно по метода на Левски.Държавата ти изпраща спонсори и те ти плащат задълженията.Иначе няма логика да се наливат пари в клуб като Левски с 20 милиона дългове.

Върни се в “ЦСКА”