drvasko98 написа:metodito написа:@drvasko: Човек, не мисля, че е честно да обвиняваш някой, който се е зарадвал на "финия". Това е наивитет, а не нарочно. Човек стига да му прочете биото, за да разбере кой е и какво е. Просто хората са отчаяни след Батков и Тонев и си мечтаят за някакъв лъч светлина.
Доста ми е любопитен медийния комфорт към него. Случайно?
Напротив човек, наивно е, ако се случва за първи път и се подлъжеш някак си. Иначе е глупост, която няма да спра да я повтарям и да ги осмивам (не че има някакво значение). Те са като припознавачите, това че са сини не ги прави по-добри, те припознавачите нямат цвят. У нас нещата са едни и същи от завръщането на Царя, дори и от по-рано. Идва месията, който оправя всичко и всички сме оправени по един и същ начин. Аз не случайно писах, че е по-добре да има честен човек, който няма пукнат лев, но желание и акъл, защото в такъв случай току намери някой, който да дава парите под различна форма, отколкото хора, които през целия си живот само са вземали и то в несметни количества и нищо не са давали. За тях самата идея да дадат нещо е кощунствена. Сигурно инфаркт биха получили само при мисълта за това. На нас като хора ни остана много малко - един морал в оценката за обществените отношения и в това, което вършим ежедневно. Анти на всичко което ни се предлага от масовите медии, колкото по-бляскаво ни се предлага, толкова по-анти трябва да бъдем и за Левски и за държавата ни въобще. Само по тези критерии, без да си много навътре в нещата можеш да имаш що годе правилна позиция.
Ето и сега Русев се дели от останалите гробокопачи. Не, просто той е поредния от брънката, по нищо не е по-различен финия човек от Доносника, Тотото и триумвирата.
Жалко е, че ще убият и нашия клуб, но като се има предвид и че страната е осъдена на смърт е логично, че футболните отбори биха могли само да пречат на изпълнението на присъдата.
Ами, знам. Тоя още отначало ми беше подозрителен, но... Няма как, такива сме хората. Идва ново начало, едно такова ти се иска да е хубаво, ама това е България. Осъдени сме. Ами то, ако не бяхме такива наивници нямаше да сме на тоя хал. Абе царя го каза - онова за чипа. Ама няма как да смениш чипа без да изключиш компютъра и да го стартираш наново.