Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот metodito » 24 окт 2016 12:09

drvasko98 написа:
metodito написа:@drvasko: Човек, не мисля, че е честно да обвиняваш някой, който се е зарадвал на "финия". Това е наивитет, а не нарочно. Човек стига да му прочете биото, за да разбере кой е и какво е. Просто хората са отчаяни след Батков и Тонев и си мечтаят за някакъв лъч светлина.
Доста ми е любопитен медийния комфорт към него. Случайно?

Напротив човек, наивно е, ако се случва за първи път и се подлъжеш някак си. Иначе е глупост, която няма да спра да я повтарям и да ги осмивам (не че има някакво значение). Те са като припознавачите, това че са сини не ги прави по-добри, те припознавачите нямат цвят. У нас нещата са едни и същи от завръщането на Царя, дори и от по-рано. Идва месията, който оправя всичко и всички сме оправени по един и същ начин. Аз не случайно писах, че е по-добре да има честен човек, който няма пукнат лев, но желание и акъл, защото в такъв случай току намери някой, който да дава парите под различна форма, отколкото хора, които през целия си живот само са вземали и то в несметни количества и нищо не са давали. За тях самата идея да дадат нещо е кощунствена. Сигурно инфаркт биха получили само при мисълта за това. На нас като хора ни остана много малко - един морал в оценката за обществените отношения и в това, което вършим ежедневно. Анти на всичко което ни се предлага от масовите медии, колкото по-бляскаво ни се предлага, толкова по-анти трябва да бъдем и за Левски и за държавата ни въобще. Само по тези критерии, без да си много навътре в нещата можеш да имаш що годе правилна позиция.
Ето и сега Русев се дели от останалите гробокопачи. Не, просто той е поредния от брънката, по нищо не е по-различен финия човек от Доносника, Тотото и триумвирата.
Жалко е, че ще убият и нашия клуб, но като се има предвид и че страната е осъдена на смърт е логично, че футболните отбори биха могли само да пречат на изпълнението на присъдата.

Ами, знам. Тоя още отначало ми беше подозрителен, но... Няма как, такива сме хората. Идва ново начало, едно такова ти се иска да е хубаво, ама това е България. Осъдени сме. Ами то, ако не бяхме такива наивници нямаше да сме на тоя хал. Абе царя го каза - онова за чипа. Ама няма как да смениш чипа без да изключиш компютъра и да го стартираш наново.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 24 окт 2016 22:55

От глупакът по-опасен няма. Колко щастливи хора имаше тук когато бащицата промени УС по свой образ и подобие...На Ганьо е важно да му се обещае много и на момента. Той вади езика си от задника на "благодетеля" едва когато същият вземе, че се изпусне. До тогава е сляп и глух, но живее с надежда :mrgreen:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 окт 2016 11:01

Тръст "Синя България" към Русев: Как управляваш? Ще имаме ли козирка, табло...

https://topsport.bg/levski/trast-sinya- ... tablo.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Босът на Левски Спас Русев даде специално интервю за Гонг

Мнениеот deepblue » 28 окт 2016 18:04

Босът на Левски Спас Русев даде специално интервю за Спортно шоу Гонг на Дарик радио. В него той говори затова дали е подсигурен финансово клубът, какви са дълговете му. За връзката на Левски със спонсора ВИВАКОМ Спас Рсев говори в първата част от интервюто.

„Най-общо казано всичко е наред в личен план. Не смятам, че съм такъв обект на внимание и няма смисъл да губя вниманието на медиите с моята скромна особа, затова не съм много по интервютата. Ориентирам се вече много добре в обстановката.“................

Вашето мнение какво е след това интервю? Аз съм меко казано разочарован :|

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Босът на Левски Спас Русев даде специално интервю за Гон

Мнениеот Altarf » 28 окт 2016 18:08

Очаквах задълженията на ПФК Левски АД да са около 15 милиона, а се оказаха поне 20. Няма български футболен клуб, чието юридическо лице да може да издърпа такава финансова котва, без някой да почне да налива пари ей така за кеф.
Според мен Спас Русев е лаладжия и всичко ще завърши с фиаско и тире, накъдето бавно, но сигурно отива вече от години.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 28 окт 2016 18:10

Спас Русев : за козирката трябват поне 6 месеца , трябват 4 млн , трябват кранове, хаха аз какво ви казах , този дори козирка няма да направи , в зимната пауза ще пее същата песен и за трансферите , този бил скъп , онзи не ставал и накрая Чиликов ще играе като център нападател ! царя номер 2 , дайте ми 800 дена и ще ви оправя , Вервайте ми !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 28 окт 2016 18:27

Аз очаквам и по-нагли изявления. От сега заяви, че малко хора са минали към Виваком, че не сме ходили на мачове ... очаквам да започне да вменява вина на феновете, да ни емитира акции и подобни тънежи в стил 'лупи'. :evil:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 окт 2016 18:30

Altarf написа:Очаквах задълженията на ПФК Левски АД да са около 15 милиона, а се оказаха поне 20. Няма български футболен клуб, чието юридическо лице да може да издърпа такава финансова котва, без някой да почне да налива пари ей така за кеф.
Според мен Спас Русев е лаладжия и всичко ще завърши с фиаско и тире, накъдето бавно, но сигурно отива вече от години.

Така като се замисля, няма български футболен клуб, който изобщо да оцелее в дългосрочен план , ако няма кой да налива пари. :)
За дълговете и моята проста сметка клонеше към 20 млн. лв., но има и други важни неща във финансов аспект.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 28 окт 2016 18:30

Единствената причина, поради която аз съм в отбора е големият спонсорски договор с Виваком

Това откога го пиша,но чугунените глави и матросовци друго обясняваха,ето сега черно на бяло потвърждението!!!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 28 окт 2016 18:31

Май май нещата отиват към нещо друго :idea: :idea:
Дългове , фалит - тези думи май се срещат ;)

Върни се в “Левски”