ШЛ | Лудогорец - Арсенал - 2:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Луд Гидия 123
Контакти:

Re: ШЛ | Лудогорец - Арсенал | 1.11.2016 / 21:45ч.

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 окт 2016 18:09

Вълчан написа:Във Англия лудите подходиха малко непрофесионално.В стремежа си да хванат окото на някои мениджър прекаляваха със индивидуални номера и станаха много грешки.Сега трябва да си седнат на гъзовете и да са много внимателни и бързи защото онези са като ураган.Аз такъв футбол от Арсенал не съм виждал никога.Дано успеят нашите да откраднат една точка.Няма да е лошо и вратарят да е друг.

Най-коректният коментар до тук!
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 27 окт 2016 19:33

Ако Арсенал подценят мача - 0:3, ако играят сериозно и за кеф - 0:7 и нагоре.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 27 окт 2016 21:25

Иронията е в това, че Арсенал превъзхожда Лудогорец почти със същото, с което Лудогорец превъзхожда българските отбори, ползвайки услугите на рояк бразилци. И каквато е вероятността един български отбор да докопа нещо срещу Лудогорец, такава е и вероятността Лудогорец да докопа нещо срещу Арсенал. Просто играта на Арсенал е построена върху футболисти с перфектна атлетическа основа, системно създаден висок анаеробен капацитет, реакция, пъргавина, устойчивост, както и много силно чувство за синхрон и при най-висока скорост на терена. Затова тези играчи имат толкова висока цена. Бразилците на Лудогорец, видно е, носят белезите на отлична работа на школите, известни в цял свят, но не са се наложили там (дошли са в България да опитат "тунелен" ефект за проникване в богатата Европа) защото нещо от необходимата основа, която само ранният подбор и системната умна работа култивират, им е липсвало и в родината им ги е очаквала една скучна и тривиална кариера. Във футбола на България, а и на Балканите, са намерили царството, в което и едноокият е цар. Това ги въвежда, като отбор, във футболния елит на Европа, но се вижда ясно, че те имат някакви сили в игровите средства, а не в резултата, щом се изправят срещу т. нар. големи, т.е. онези проблеми в изграждането им, довели ги в България, си казват думата. Те не са глупави момчета и са разбрали, че не става от едно ниво нататък, липсват им базови качества, да осигурят нужното тактическо разнообразие срещу Евро-майсторите, за да побеждават с необходимата честота - така им остава само някой от тях да изпъкне на фона на прилично играещия им отбор. От своя страна Домусчиев сигурно е реалист, знае как са нещата, класирането в групите на ШЛ му носи достатъчно пари и сега идва ред някой от героите да бъде продаден - ще донесе много по-реални пари, отколкото да се разчита да откраднеш точки или победи срещу асовете в Европа, и без това трябва да ги обновява с нови, по-мотивирани бразилци.
Това е тъжната истина за "българската" кауза от Разград! Домусчиев и бразилците, все пак, не са създали хаоса в родния футбол, а мързеливото занаятчийство и мухлясалата традиционност, с която, на всички нива, се градят футболистите и футбола у нас. И като добавим, че при тази плачевна ситуация в реалната практика се опитват да решат проблемите само и единствено с организационни и "реформаторски" мерки (от скъпо платени корифеи), на човек да му се отще от БГ футбол.
Ха дано бият, ама надали...

michok
Контакти:

Мнениеот michok » 27 окт 2016 22:43

Много харесвах играта на отбор,но заради Гелосания,Дерменджиев и още един двама,делиорманския клуба ми стана много неприятен и им пожелавам да отнесат поне още една "тройка с гарнирура"

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 28 окт 2016 00:12

А защо никой не прогнозира резултат 0:0?
Според мен е напълно възможен.
Не падне ли гол до 65-70 мин, до края ще е само разцъкване, което устройва и двата отбора.
В другият мач очаквам също Х между Базел и ПСЖ.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 окт 2016 01:19

tmanolov написа:Мисля, даже съм почти сигурен, че за пръв път в историята на футбола у нас, чуждестранният отбор ще има повече фенове от домакина :lol: :lol: :lol: Подчертавам фенове, а не лаладжии, отишли да се снимат на стадиона за фЙейса.

Да. Това със сигурност! :)

Иначе тези, които говорят, как Арсенал щели да игрят с резерви не разбират, че точно това е нещото, което трябва да притеснява Лудогорец. Резервите на Арсенал този сезон са: Жиру, Окслейд-Чембърлей, Арън Рамзи също трябва да се доказва след контузия, Елнени също сега има шанс да се бори за повече игрови минути, след като Джака има ЧК в шампионата и Санти пак е с някаква контузия. Джака с тоя червен картон също само срещу Лудогорец има шанс за изява в момента... След като играч като Уилшър не можа да се пребори за място в тоя отбор и сега е под наем, представете си как ще изядат тревата тези "резерви", за да останат в отбора... Жалко, че Перес пак се контузи - никакъв късмет за това момче (но пък голям късмет за Лудогорец, че няма да играе)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Sorcerer
Контакти:

Мнениеот Sorcerer » 28 окт 2016 08:21

Прогноза- Арсенал пазейки се от контузии и в тренировъчно темпо, слагат на лудогорско пиле 2/3 парцала и кой от къде е ;)
Левски това е България

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 28 окт 2016 15:35

michok написа:Много харесвах играта на отбор,_но заради Гелосания,_Дерменджиев и още един двама,_Делиорманския клуба ми стана много неприятен и им пожелавам да отнесат поне още една "тройка с гарнирура"

"Делиорманския" клуб ти е станал неприятен заради "Гелосания" и Дерменджиев(какво ли са ти сторили, освен че ви "натириха" отборите от челото)!
На мен пък "гадните мишоци" са ми неприятни. Дори ги мразя от дъното на душата си.
Нищо няма да ни стане, ако загубим с 3 гола. Ако успеем да победим, мишоците ще си бръкнат отзад, от яд! :lol:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Лудогорец”