12 кръг - Черно море - Нефтохимик 30.10 / 20.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
12 кръг - Черно море - Нефтохимик 30.10 / 20.00
Предстои много важен мач за отбора. От него зависи дали ще тръгнем нагоре или пак надолу според мен. В началото на първенството спечелихме 10 точки и след загубата от Дунав си останахме с тях ...сега пак взехме 10 точки и отидохме нагоре. Играем срещу уж слаб отбор ....и ме притеснява, че точно това може да ни изиграе лоша шега, ако нямаме добра настройка за мача. Нафтата ще са пределно мобилизирани, все пак Ицата Янев е млад и амбициозен треньор, вече взеха и победа миналия кръг, със сигурност са жадни за игра и победи. Ако нямаме добра настройка за мача трудно ще го вземем. Все пак аз се надявам да не повтаряме грешката от мачовете с Локо ГО и Дунав и да си вземем поуките и да играем на макс тоя мач и да си го вземем 2:0 ..ама какво ще стане времето ще покаже 

-
- Контакти:
Re: 12 кръг - Черно море - Нефтохимик 30.10 / 20.00
Ако трябва да сме обективни, то Нефтохимик е по-слаб и от Дунав, и от Горна. Просто трябва да бъдем СЕРИОЗНИ в мача! Но преди това имаме важен мач в Подуене, да не слагаме каруцата пред коня. Аз искам и очаквам 2 победи 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
След победите над Локо Пд,Берое и Ботев,които са ни преки конкуренти за Шестицата,победата над Нафтата е повече от задължителна!!!Нашата работа е да подкрепяме отбора и да помагаме с каквото можем!!!Ще бъдем на стадиона в Каварна и ще надъхваме МОРЯЦИТЕ!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
А бе, верно тези "Нафтата" пеят нашите песни!? Колкото и да е спорна темата за песните и хореографиите... Важното е кой ми обърна внимание
Тинейджърчето у дома, което вече е част от агитката, на тате момчето :D :D
Само Черно море!!!

Само Черно море!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

Стискам палци да няма отпускане в редиците ни. Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Ако нашите не подценят съперника , прогнозата ми за мача е 3:0.
Труден за прогноза мач...Морето с поредица победи и то какви!А Нафтата с поредица от загуби...Прогнозата ми е 1...с едно наум към останалите знаци Х2.
Те всичките наши мачове са трудни за прогнозиране.Тук е по добре да напишем желаното от нас.Моето желание е 2-3 на 0.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Нашите изиграха тежък мач с продължения,докато Нафтата отписа мача с Ботев и игра с резервите!!!Затова паднаха така лесно и безпроблемно!!!В Каварна ще изглеждат по друг начин и затова МОРЯЦИТЕ трябва да са концентрирани на 100%!!!Царе сме да правим съживителни подаръци!!!Не дай си Боже,този път да стъпим накриво!!!Обезсмислят се победите навън над преките конкуренти за шестицата!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!