Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал
Честита победа моряци, много сладка макар и с доста треперене. Радва ме, че от малко положения вкарахме доста голове, за разлика от мача с Ботев. Мисля, че Гонзо вади максимума от футболистите и като ни покрие и късмета нещата се нареждат. Ясно е, че няма винаги да е така, но да се порадваме на успехите в момента и да се надяваме на успешно подсилване на отбора през зимната пауза.
Играчите ни на 90 процента са средняци свободни агенти.Половината дори не могат да спрат топката правилно,но това се отнася за цялото ни смешно първенство.Ясно е ,че ако излезем в Европа ще ни пръснат,но въпреки всичко няма как да не сме доволни.Показахме характер на Герена.Това не сме го правили с далече по-добър отбор от сегашния ни.Винаги отиваме насрани там и се молим да спрат да ни вкарват след третия гол.Сега беше различно и не съм съгласен ,че Левски е слаб.Сравнение с последните 6-7 години това е най-силният Левски.Имат си прилични нападатели и не лоша халфова линия,да зашитата им е трагична,като изключим Шерифа.Гонзо за мен е слаб треньор,но явно мотивацията му е на достатyчно добро ниво за да измъкне от посредствени футболисти максимума.За първенство като нашето тва е най-важно.Спомнете се миналата година как излизахме като обречени , дори на домакинските ни мачове,а сега не е така.Та ние нямаме нито едно домакинство и като изключим Дунав бихме всеки ,който трябваше да бием.Нещата не са розови,но гледайки другите отбори са си направо перфектни.Играчите спазват режим и са полупрофесионалисти,за мен това е достатъчно.Да, искам да се налагат юноши,но явно няма да го доживея, за това се наслаждавам на това което се случва,а то е че София няма отбор на четвъртфиналите и се надявам да нямат и в тройката накрая.Пък нека всички медии за тях да се грижат и съдиите да ги бутат 

Последна промяна от Onq на 27 окт 2016 15:26, променено общо 1 път.
Сега прегледах техния форум и няколко мнения бяха, че се помни резултата. Както се казва всичко се връща, след толкова подарени победи с помощ от съдиите си помнят купите и титлите, а не нечестните методи.
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Докато има отбори като Черно море,българският футбол ще е жив! Тази седмица моя отбор гостува в Каварна. Знам че шансовете ни не са големи,но дано да стане здрав мач. Честита Ви победа срещу Левски!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- РМС Варненски моряк
- Контакти:
Кой колко е мотиватор или не е тренер, а футболистите посредствени...все тая? Важното, че сме щастливи от трите победи напоследък срещу Берое, Ботев Пд и особено срещу Левски като гости! А и срещу Левски е още по-значимо, защото е шанс за купата и Европа! То вече кои останаха? Освен Лудогорец, другите са преодолими от нас? Няма го отбора - хибрид с тирето, няма го "Левски", няма го " Берое"... Отново синя тишина, този път насред Герена в София! Идва и мача за първенство пак в София, но този път ще имаме самочувствие и не вярвам да загубим! Ставаме им черна котка, както по времето на Гунди! Когато националния отбор отстрани Белгия на бараж във Флоренция за световното в Англия 1966г, Гунди в интервю отговаря на въпроса: Срещу кой отбор от " А" група играе "Левски" най-трудно? Срещу * Черно море*! Дано се върне традицията, а предпоставки за това има! Стадион *Варна*, обновяващата *Тича*, града, собствениците на отбора, хората...феновете! Един живот, една религия!*ЧЕРНО МОРЕ*!
forever bluet написа:Мач без интрига. Лесна и убедителна победа за Левски с поне 3 гола разлика. Каквато и паника и параноя да тресе Гарфилд,Шутъра и другите фенчета от форума на Морето,разликата в класите е огромна. Тонев го няма ,за да сваля Батков,Стоев го забравихме, а Гонзо е на правилното място.....далече от Левски!
К'о речИ??? И друг път по-внимателно! Като си голям познавач,да те питам: Ударът без топка на Бурабия червен картон ли е? Червен е,ама съдията топки трябва да има,топкиии... Ай',със здраве...
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Sinite ot Sofia написа:Ама вие наистина се смятате за някакъв фактор.. щели да дойдат на Герена, в София, пред публиката на Левски и да бият , обаче ако странични фактори позволят..
Идвате, гледате слабия си отбор, слушате левскарски песни и си тръгвате за Варната. Нека е ясно, че ще си тръгнете като победени.. не, че не ви е.. ама нали трябва да се " лее помия" срещу славния Левски!
К'о речИ??? Ха-ха! Хубаво си го написал,следващият път пак така. Ай' със здраве!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Никой ли не забеляза един тревожен факт: необичайно слабата игра на капитана Ж.Илиев! Не типично за него много грешни и подарени пасове на противника,след които следваха опасни контри към Кожарж. При единоборствата лесно губеше топката.Вместо да гради играта и да търси извеждащи пасове напред предпочиташе да връща топката назад към защитата. И още един факт,който необяснимо бе незабелязан от куп коментатори: Изравнителният гол си беше чист автогол на Венков/който първо спря топката пред голлинията,но я изтърва зад голлинията след нескопосания си опит да я изчисти / и не може да се счита за голмайстор Пиргов.
Колеги, по-назад видях, че някои от вас пак наредиха съдията на мача. Аз лично смятам, че този път съдията свири перфектно, без страх от името Левски. Някои може да кажат, че Бурабия е заслужавал директен червен картон, хора спомнете как са ни свирили други чернодрешковци в София, че даже и във Варна, аз мисля, че този път съдийството беше перфектно, мача беше коректен и съдията беше прав, че показа само жълт картон на Бурабията.
Относно мача, перфектен Коварж, доказателство, че вратаря е половин отбор, да сгреши за втория гол, но колко изкара?
Защитата допусна много брак, но мисля, че по-скоро проблемите дойдоха от дефанзивните ни халфове и Паланков и Жоро имаха много брак, не, че не се стараха, но не им се получаваше. Мисля, че Сукуп се представи най-добре защитниците. Мисля, че трябва да отдадем дължимото и на Цветков, голямо сърце показва това момче, черноработник, покрива голям периметър, да може и понякога да има проблем с паса, но не бяга от единоборствата. Да отдадем дължимото и на Гонзо, като, че ли му намери точното място, втори мач зад нападателя, много полезен и в двете фази.
Относно мача, перфектен Коварж, доказателство, че вратаря е половин отбор, да сгреши за втория гол, но колко изкара?
Защитата допусна много брак, но мисля, че по-скоро проблемите дойдоха от дефанзивните ни халфове и Паланков и Жоро имаха много брак, не, че не се стараха, но не им се получаваше. Мисля, че Сукуп се представи най-добре защитниците. Мисля, че трябва да отдадем дължимото и на Цветков, голямо сърце показва това момче, черноработник, покрива голям периметър, да може и понякога да има проблем с паса, но не бяга от единоборствата. Да отдадем дължимото и на Гонзо, като, че ли му намери точното място, втори мач зад нападателя, много полезен и в двете фази.
- blue avalanche
- Контакти:
Iceberg написа:Жоро Илиев: Радвам се, не всеки ден биеш на “Герена” Левски
http://varnautre.bg/2016/10/26/37804/%D ... 0%B5%D1%88
Едва ли сме толкова големи фаворити в турнира, но се надявам да се поздравим с успех както преди година и половина
Капитанът на Черно море Георги Илиев похвали съотборниците си за победата с 3:2 като гост на Левски в 1/8-финален двубой от турнира за Купата на България. Лидерът на “моряците” вярва, че неговият отбор има сили отново да стигне до заветния двубой за трофея и да го спечели.
“Радвам се, че успяхме да победим Левски на “Герена”, не се случва често. Опитахме се да играем бърз, атакуващ футбол и за щастие се получи. През втората част “сините” ни натиснаха, стана ни по-трудно да задържим ритъма, но в крайна сметка успяхме да стигнем до победата. Едва ли сме толкова големи фаворити в турнира. Има още няколко мача до крайния сблъсък. Надявам се все пак да имаме шанс да се доберем до него и да се поздравим с голям успех както преди година и половина”, заяви Илиев.
Само да поправя Г.Илиев. Тук не говорим за "всеки ден".Той НИКОГА не е бил Левски на Герена.

Иначе е прав,че не се случва често. Има - няма 4 пъти(с този мач) за цялата история.