Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Мнениеот luxorus » 27 окт 2016 08:43

Честита победа над единия от двата .... отбора в България.
Последна промяна от Iceberg на 27 окт 2016 18:28, променено общо 2 пъти.
Причина: т.1
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 27 окт 2016 09:33

Пожелах си момчетата да си подават без да грешат и да уцелват рамките на вратата - бихме в Пловдив с 2:3.
Пожелах си да задържим нивото на представяне - бихме в София с 2:3.
Момчета, пожелавам си отново КУПАТА и поне 2 място в измислената ни лига !!! :mrgreen: :geek: :mrgreen:

П.с.: имаме доста брак в играта и се надявам момчетата добре да го осъзнават !
П.с.2: W84me, на теб от сърце пожелавам лубрикант !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 27 окт 2016 10:08

Браво на моряците.След летапгичния и апатичен минал сезон Гонзо пак прави корав отбор.Единствено не ми харесва центъра на защитата където зейват много дупки.Иначе Сашко Цветков е като лъв в центъра на терена и е готов за национала /според мене де/.Бакари също е много ценен нападател ако не са тези негови перманентни контузии.

Onq

Мнениеот Onq » 27 окт 2016 10:15

Дубрютру! Бих желал да обърна внимание на един играч.След финала в Бургас се наслушах на какви ли не хвалебствия за Чанович.Велик не знам си какво си и т.н. Почерпи тука няколко колеги и до небесата го издигнаха.Истината за мен е ,че той е един посредствен вратар с късмет във въпросния мач.Сините не улучиха вратата 10 пъти от 5 метра.Реално той имаше само едно спасяване в петата минута.За разлика от него Коварж е класа, която се вижда отдалеч.присъствах на първите му тренировки и ми направиха впечатление две неща- много пъргав с краката и леко неуверен при високите топки.Вчера той излиза поне 7-8 пъти да пресече пас на границата на наказателното,нещо което нито Чанович, нито Китанов съм виждал да правят.Въпреки проблемите с високите топки заради ръста му,той не сгреши нито веднъж при 18 корнера, не 5-6, а 18.При 15 от тях игра с топката боксирайки я.Нито веднъж не изпадна в паника.Направи невероятни спасявания и беше супер хладнокръвен,а в последните минути и като втори капитан надъхваше всички.За мен Коварж е класа за бг първенството и имайки предви,че не е играл една година,тепърва ще показва добри игри.Другото което се промени е Секо.Нагледахме му се всички на безумните пробиви,завършващи без пас или удар.В последните мачове,дали се успокои или адаптира,но е далеч по -добър.Има само един играч от вчера ,който не искам да виждам на терена при никакъв случай повече,просто нямам нерви.Недоразумението Паланков,който няма верен пас и винаги играе на забавени обороти.Всички атаки на сините вчера бяха след негови грешки в среадта или след негово бездействие.Този човек е трагикомичен и става единствено за резерва , която да влиза като трети централен,както Траянов вчера.Който и да е само да не е той.Омръзна ми да гледам как съсипва услията на целия отбор.
Последна промяна от Iceberg на 27 окт 2016 18:35, променено общо 2 пъти.
Причина: т.1 и т.9!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2016 10:31

Честито на нормалните фенове на Черно Море! Успех в следващите кръгове за Купата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Onq

Мнениеот Onq » 27 окт 2016 10:40

W84me написа:Честито на нормалните фенове на Черно Море! Успех в следващите кръгове за Купата.

Мерси,но ние нямаме нормални фенове :) .Всички при нас са болни.Византийска му работа :)

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 27 окт 2016 11:36

Честита победа моряци!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 окт 2016 13:56

Много хора ще кажат, че победителите не ги съдят,
аз обаче съм на друго мнение за играта ни вчера. Дори го казах по време на мача.
Победата си е победа :mrgreen: , обаче нито сме надиграли Левски, нито сме контролирали мача.
А и не съм съгласен с мнението на Гонзо, че не сме дали на Левски да си помисли, че може да ни отстрани :mrgreen: .
Личното ми мнение е, че бихме един много слаб отбор (с много слаба защита) въпреки всички проблеми които имаме цял сезон в играта ни, във всяко едно отношение.

Победихме благодарение на индивидуалните качества на отделни (няколко) наши играчи в отделни ситуации, и най-вече на некадърността на левскарите в нападение (последен удар към вратата).

Цял мач левскарите си правиха каквото си поискат в средата на терена, и по нокакъв начин не можахме да отреагираме. Организацията ни в средата е под всякаква критика в двете фази, напълно неадекватна история вече цял сезон. А най-лошото е че няма как да се отреагира защото това са ни реалните възможности и изпълнители.

Безспорен фак е, че левскарите си пробиваха от където си решат и пропускаха.

Над десет пропуска в мача имаха, даже спрях да ги броя. През зоната на Коконов и Венков, през стедата на терена (двата ни опорни халфа :oops: ) , през зоната на Секо и Сукуп. Направо ни разказаха играта, по най-тъпия и елементарен начин. Много брак от нашите, много грешки, направо ужас!

Да са живи и здрави Коварж, Бакари и Цветков (в офанзивен план), защото благодарение основно на индивидуалните им качества бихме.

П.с. Дълбоко се съмнявам, че ако при първият и третият гол вместо Цветков, там бяха Коконов или Секо въобще щяха да вкарат :mrgreen: !
Гола на Бакари - фамозен!
Зрители по трибуните - 1 190 !!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМ :oops: :oops: :oops: .

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3pHFaPghMDA[/youtube]

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 27 окт 2016 14:18

Няма красив или грозен футбол. Има печеливш и губещ футбол, за атрактивна игра точки не дават. Много ясно , че като нямаме достатъчно класни играчи, ще излезем по-предпазливо , ще затворим играта и ще си чакаме удобния момент да вкараме гол, както и се получи! Ако бяхме тръгнали да се надиграваме с Левски , най-вероятно щяха да ни вкарат 3-4 гола и да отпаднем. Може и да ни надиграха , но крайният резултат е най-важен, а той е Левски - Черно море 2:3 и се класираме на 1/4 финал! ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 окт 2016 14:29

Mathias_Coureur написа:Няма красив или грозен футбол. Има печеливш и губещ футбол, за атрактивна игра точки не дават. Много ясно , че като нямаме достатъчно класни играчи, ще излезем по-предпазливо , ще затворим играта и ще си чакаме удобния момент да вкараме гол, както и се получи! Ако бяхме тръгнали да се надиграваме с Левски , най-вероятно щяха да ни вкарат 3-4 гола и да отпаднем. Може и да ни надиграха , но крайният резултат е най-важен, а той е Левски - Черно море 2:3 и се класираме на 1/4 финал! ;)

Какво си затворил бе :mrgreen:???
С толкова голови ситуации пред нашата врата?!?!
Затворил си когато на противника ти не си му дал почти никакви шансове в мача! Тогава говорим за затваряне.

Върни се в “Черно море”