Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Мнениеот Serafim » 26 окт 2016 22:18

Минавам да честитя победата на феновете на Черно Море. С Люпко победата щеше да е рутинна, с 1 или 2 на 0, но от много упарвници, хилав отбор. Сами се саботираха умниците от УС. C'est la vie

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 окт 2016 22:19

koisa написа:
Onq написа:A тръпката от загубите от нас колко време трае? Пак ли няколко часа?4-1 в снега и финала за купата не спирате да ги споменавате.От първият мач минаха 10 години.Победите са ясно ,че са ви през ... със стогодишна история на столичен гранд.Нашата тръпка също е свързана с вас и това не са комплекси, а овъзмездяване за всичките несправделивости дошли от отборите на всички селяни ЦСКА и Левски.Ето ти малко тръпка ,която няма да се забрави никога [offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v1xfxsLGe8g&eurl=[/youtube][/offtopic]

Саше, колкото пъти съм виждал любимият ми отбор да печели и губи купи и титли ти през целия си живот няма да видиш твоя да се бори за повече от 4 място.

Виж сега аграрче,ти сам го казваш.Нашият отбор се бори,докато вие чакате да ви дават наготово.Тук е разликата между велик отбор като нашият,познал възходи и падения и вашият намазан от който дойде на власт,без значение фашисти,комунисти,депесари,руски и български мафиоти...Тази разлика е като разликата между твоят измислен трактор и трактор с климатична система.Затова ние се радваме на четвърто място,защото сме се борили за него и сме го изстрадали.Но на теб ще ти е много трудно да го разбереш.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 окт 2016 22:21

"...
Baca on fire, your defence is terrified.
He will score goals, he will just score more and more.
He will score goals, that's what we signed him for.
Baca on fire, your defence is terrified...." :mrgreen:

Мале, какво ги направи Бака левскарчетата ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 окт 2016 22:22

W84me написа:
Готвача написа:На вниманието на сините!Няма да се плашите,според коментаторите излиза че щом Левски е криза,сега е момента да бъде изваден от нея.Както искате,така го разбирайте.За мен "торбата с помощите" вече е пристигнала на Герена.А на оня колега с 287-те победи да кажа,че единственият път когато в директен мач трябваше да спечелите нещо от Морето,го загубихте.И да не забравя-въпреки съдията :mrgreen: .А това дали ще спечелим,или загубим даден мач си е въпрос на подготовката на играчите,тяхната мотивация,желание за победа,тактика и не на последно място класата която притежават дадените играчи в определен мач.Ако се намесят други фактори които да допринесат за загуба на моя отбор,не съм аз човека който трябва да се срамува.

Левски е в криза след 20 мача без загуба?! Честно ли? :mrgreen:

Честно!Кризата започна,макар че явно ти е трудно да го разбереш.Дано оня изтънчения се светне и хване по подготвени да влияят на резултата/директно имам впредвид/ за мача ви с Ботев,защото ще ви нашлякат яко канарите.И дано,че да се видите какъв смешен отбор сте.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 окт 2016 22:22

Готвача написа:Пичове,когато играем срещу вас,сте ми противни,вярвам и ние на вас.Но победа срещу империята на злото,срещу отбора на милицията и ДС е просто награда,без значение кой я постига.Все ми е тая,важното е да страдат.Накажете ги и вие!

Когато се играе нормален футбол срещу нормални отбори, всеки вика за своите, НО когато който и да било отбор играе срещу Отбора на Мордор, основно етично, морално и чисто човешко задължение за всеки български фен е да подкрепи тези,които се изправят срещу Тумора на футбола в България.

Тъй че да, честито, хубава вечер за футбола в България.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 26 окт 2016 22:29

forever bluet на 25 Окт 2016 19:29

ralimavridov1 написа:
Нашите един път хванаха съдия(Ставров) и ги изкъртихме от бой на минус 15гр. Гонзо, монзо, йовов, тасевски, навря ги в кучи гъз. После две години не видя а група, момчето, че и Момиров изгониха. И разни лекенца ще ми обясняват за поредни победи, при положение, че ПОЛОВИН ВЕК изнасилваха цяла футболна България, заедно с другите галоши, генерали и милиционери. Ей, наглец w865 и не знам си кво, що не си подкрепяш отбора на дедо, ами се правиш на столичанин?

Точно заради такива,като теб ще ви разковем а после ще вляза във форума ви да видя,кой изобщо ще се покаже и за какво ще плаче!!! Никакъв дразнител не са ни морето,но там заради разните му ралита,шутъри , огризковци ,млека и оризи,удоволствието да видиш как всички са се изпокрили от форума след поредната 287 победа на Левски над Черно море е неописуемо :) Като попрецених и думите на Гонзо ,май клоня към чиста 5-ца /петица/ за Сините от София ;) ! И на вниманието на модераторите ви: Не наричам никой,нито лекенце,нито гей,нито травестит....нито нищо,като вас :lol: . Ние ще говорим на терена и след мача! Само ЛЕВСКИ!!!

Къде си сладурче, мачът свърши. Поетите вече пишат за "софийските вечери и разкъсаните сърца". Българските фенове пеят за поредна година "няма купа,няма титла само синя тишина". Лудогорец също със зелени екипи и май зеленото се оказва огромен дразнител. Крайно време е БФС да забрани зелените екипи.
За мача не ми се коментират лошите неща. Приятно ме изненада съдията, а пред Гонзи поклон и респект. Независимо от ... всичко му простих и в неделя срещу нафтата ще скандирам името му. Наливам си третото и май няма да се спи тази вечер, ще се пие цяла нощ. БРАВО МОРЯЦИ. НАЗДРАВЕ.

ilmo
Контакти:

Мнениеот ilmo » 26 окт 2016 22:37

сега е момента когато истинските отбори играят четвърт и полуфинали за купата - на тези дати ЦСКА и ЛЕВСКИ да си направят спаринги с разменено гостуване - и двата отбора имат доста пари да плащат на НАП, а втория (подчертавам втория) и трибуна трябва да изплаща (днес събраните кинти от билети не стигат дори само за лихвите)

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 26 окт 2016 22:38

Честита победа!За втори пореден мач ,великолепно първо полувреме,слабо второ и.....Александър Цветков :idea: :idea: !!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 окт 2016 22:53

forever blue да отива и да пуска тото.Позна точно колко гола ще има на мача,остана и да се зарадва.Когато ни бият с по пет гола за КБ,обикновено след това реват.Анка се върна на Герена да спечели още купи и титли,бил резервирал билети за финала за КБ на родата и за награждаването за следващата шампионска титла също.Остана да посвирят на гелосания че дано ги допусне до шанса да си мислят че могат да спечелят.Не че те могат да спечелят каквото и да е.Създадени да бъдат лузъри и се държат като такива.Не могат да спечелят важен мач не знам колко години станаха вече,с което безогледно се подиграват с труда на съдиите.
Последна промяна от Готвача на 26 окт 2016 22:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 окт 2016 23:02

Александър Цветков: Искаме да вземем купата, не се чувствам герой
http://varnautre.bg/2016/10/26/37810/%D ... %BC-%D0%BA

Мисля, че имаме сили за трофея, каза още реализиралият два гола във вратата на Левски полузащитник на “моряците”
Халфът на Черно море Александър Цветков, който вкара два гола на Левски при успеха с 3:2 след продължения за купата, заяви, че не се чувства като герой.
„Бяхме подготвени за продължения и за дузпи, но се радвам, че мачът се разви така. Който и да ги вкара головете, няма значение. Не се чувствам герой, целият отбор заслужава похвали.”
„Черно море заслужи победата, защото играхме до последната минута, борихме се като мъже и успяхме да победим.”
„Амбициите? Искаме да вземем купата. Мисля, че имаме сили, да. По принцип сме се концентрирали и на двете места, играем си мач за мач, ще видим какво ще стане. Няма значение кой ще ни се падне”, коментира бившият играч на Литекс.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”