Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Onq

Re: Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Мнениеот Onq » 26 окт 2016 13:48

koisa написа:
Mathias_Coureur написа:а не сме комплексирани глорихънтъри, станали от Левски или ЦСКА заради титли и купи

Тръпката от победите над вас трае няколко часа и след това дори не си спомняме, че сме играли с вас. :twisted:

A тръпката от загубите от нас колко време трае? Пак ли няколко часа?4-1 в снега и финала за купата не спирате да ги споменавате.От първият мач минаха 10 години.Победите са ясно ,че са ви през ... със стогодишна история на столичен гранд.Нашата тръпка също е свързана с вас и това не са комплекси, а овъзмездяване за всичките несправделивости дошли от отборите на всички селяни ЦСКА и Левски.Ето ти малко тръпка ,която няма да се забрави никога [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v1xfxsLGe8g&eurl=[/youtube]
Последна промяна от Iceberg на 26 окт 2016 14:01, променено общо 1 път.
Причина: т.1

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 26 окт 2016 14:15

koisa написа:О, напротив! Просто не подозираш колко сте комплексирани. Само като ви чета глупостите виждам как жлъчките ви са пред спукване, лигите ви текат като река. От толкова бой през годините сте се комплексирали яко. За вас мачовете с Левски са на живот и смърт, докато за нас сте поредното отборче пълнеж в лигата, което трябва да бием или отстраним. Нищо повече. Тръпката от победите над вас трае няколко часа и след това дори не си спомняме, че сме играли с вас. :twisted:

Колкото до глорихънтърството, купите и титлите мога да ти кажа, че си в голяма грешка. За едно дете водено на стадиона от баща си от 6-7 годишно изобщо не са важни титлите и купите. Пусни си едно видео след мач на Левски да видиш как децата отиват при играчите и се радват. А Левски не е бил шампион отдавна и едва ли някога са виждали титла, но въпреки това обичат отбора. При вас това кога???

Най-важното за нас е,че подкрепяме отбора на нашия роден град!Ние не сме комплексари за да сме фенове на отбори като Левски,ЦСКА и т.н.(все "шампиони").Ние нямаме нужда само от победи за да подкрепяме любимците си.Били сме в дивизиите и пак сме се връщали.А вие като паднете два пъти,искате преврати.Първо си спомни дядо ти къде е роден,на кай отбор е симпатизирал и после давай оценки.Ние сме потомци на хора,нямащи нищо общо с властта,столицата,милицията,номенклатурата,и се гордеем с това!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 окт 2016 14:28

Onq написа:A тръпката от загубите от нас колко време трае? Пак ли няколко часа?4-1 в снега и финала за купата не спирате да ги споменавате.От първият мач минаха 10 години.Победите са ясно ,че са ви през ... със стогодишна история на столичен гранд.Нашата тръпка също е свързана с вас и това не са комплекси, а овъзмездяване за всичките несправделивости дошли от отборите на всички селяни ЦСКА и Левски.Ето ти малко тръпка ,която няма да се забрави никога [offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v1xfxsLGe8g&eurl=[/youtube][/offtopic]

Саше, колкото пъти съм виждал любимият ми отбор да печели и губи купи и титли ти през целия си живот няма да видиш твоя да се бори за повече от 4 място.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 окт 2016 14:38

Mathias_Coureur написа:Най-важното за нас е,че подкрепяме отбора на нашия роден град!Ние не сме комплексари за да сме фенове на отбори като Левски,ЦСКА и т.н.(все "шампиони").Ние нямаме нужда само от победи за да подкрепяме любимците си.Били сме в дивизиите и пак сме се връщали.А вие като паднете два пъти,искате преврати.Първо си спомни дядо ти къде е роден,на кай отбор е симпатизирал и после давай оценки.Ние сме потомци на хора,нямащи нищо общо с властта,столицата,милицията,номенклатурата,и се гордеем с това!

Няма какво да си спомням, защото съм трето поколение левскар. Ако бяхме фенове на титлите и купите вече 5-та година трябваше да сме фенове на Лудогорец, а преди това 2 години на Литекс. С тия мантри може да лъжеш някой ден децата си относно Левски, но не и някой левскар.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 26 окт 2016 14:42

koisa написа:Саше, колкото пъти съм виждал любимият ми отбор да печели и губи купи и титли ти през целия си живот няма да видиш твоя да се бори за повече от 4 място.

Ти си фен на Левски точно заради титлите и купите.Сам се издаде. А дали ние ще се борим за повече от 4-то място това за нас няма значение. За нас най-важното както споменах е, че подкрепяме отбора на нашия роден град и не тръгваме да правим преврати след две загуби като вас.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 26 окт 2016 14:53

koisa написа:Няма какво да си спомням, защото съм трето поколение левскар. Ако бяхме фенове на титлите и купите вече 5-та година трябваше да сме фенове на Лудогорец, а преди това 2 години на Литекс. С тия мантри може да лъжеш някой ден децата си относно Левски, но не и някой левскар.

Вие сте изкуствено издигнати псевдограндове през комунизма , едните били отбор на комунистическата армия(ЦСКА), другите на комунистическата милиция - Левски, двата отбора се надпреварвахте кой повече титли да вземе - Левски или ЦСКА вземахте си по 4-5 сателита , които ви лягаха насила , както им крадяхте най-добрите играчи насила без транссферна сума - на Левски - Спартак Вн, Спартак Плевен ,Спартак Пловдив, Черноморец Бургас и т.н, ЦСКА - Черно море(за огромно съжаление), Ботев Пд, Ботев Враца, Сливен , Берое и всяко първенство Левски и ЦСКА(вече ЦСКА няма, има прекръстен Литекс) го почваха с по 20-30 точки преднина пред другите. Съдиите редовно им помагат до ден днешен и това са основните причини да ненавиждам тези два псевдогранда.
Колкото до мен - аз съм варненец и съм от Черно море, защото това е отборът на моя роден град!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 окт 2016 14:54

Все едно чета една и съща тема преди всеки мач, а всеки път резултата е един и същ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Onq

Мнениеот Onq » 26 окт 2016 15:00

koisa написа:
Onq написа:A тръпката от загубите от нас колко време трае? Пак ли няколко часа?4-1 в снега и финала за купата не спирате да ги споменавате.От първият мач минаха 10 години.Победите са ясно ,че са ви през ... със стогодишна история на столичен гранд.Нашата тръпка също е свързана с вас и това не са комплекси, а овъзмездяване за всичките несправделивости дошли от отборите на всички селяни ЦСКА и Левски.Ето ти малко тръпка ,която няма да се забрави никога [offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v1xfxsLGe8g&eurl=[/youtube][/offtopic]

Саше, колкото пъти съм виждал любимият ми отбор да печели и губи купи и титли ти през целия си живот няма да видиш твоя да се бори за повече от 4 място.

Е и,това те прави повече фен или мен по-малко? Я се замисли ако отборът ти нямаше никакви успехи дали шеше да си му фен? Толкова сте жалки глорихънтърите ,че няма накъде.В България от Левски,в Европа от Реал,Челси и Ювентус.Тва е профилът на фенът на " грандовете".Да има минимум лоши моменти и максимум купи.Но както сам си признаваш тръпката я няма след хилядите успехи.Е за нас тръпката винаги я има,във всеки един мач.Сега сам си прецени,кой е фен и кой колекционер на титли.

Onq

Мнениеот Onq » 26 окт 2016 15:05

W84me написа:Все едно чета една и съща тема преди всеки мач, а всеки път резултата е един и същ.

Бе не знам колко е един и същ след като три пъти ви отстранихме за купата последните 10 години.Единият път беше точно докато бяхте в шампионска лига.След финалът в Бургас даже чух ,че сме били ви набуталои троянски кон -Домовчийски хахаххахахаа.Толкова сте зле,че и от любимците си ще се откажете заото не можете да приемате загубите с достойнство.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 26 окт 2016 15:42

А бе левскари я кажете тая година купата пак ли е синя ? :mrgreen:
Последна промяна от Iceberg на 26 окт 2016 19:18, променено общо 1 път.
Причина: т.9

Върни се в “Черно море”