Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Мнениеот Готвача » 26 окт 2016 10:32

tiamat написа:Като почнах да чета темата, след първа страница едвам се сдържах да не изкоментирам "Малеййййй, ебаси плача!" После обаче стана по-нормална приказката. След последните една-две страници обаче, малеййййй, ебаси плача :) Хора, това е смешно направо.

Само Левски и нека по-добрият отбор победи.

На вниманието на сините!Няма да се плашите,според коментаторите излиза че щом Левски е криза,сега е момента да бъде изваден от нея.Както искате,така го разбирайте.За мен "торбата с помощите" вече е пристигнала на Герена.А на оня колега с 287-те победи да кажа,че единственият път когато в директен мач трябваше да спечелите нещо от Морето,го загубихте.И да не забравя-въпреки съдията :mrgreen: .А това дали ще спечелим,или загубим даден мач си е въпрос на подготовката на играчите,тяхната мотивация,желание за победа,тактика и не на последно място класата която притежават дадените играчи в определен мач.Ако се намесят други фактори които да допринесат за загуба на моя отбор,не съм аз човека който трябва да се срамува.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
green_silence

Мнениеот green_silence » 26 окт 2016 10:51

Огромен рев и презастраховане от евентуална загуба. Ако биете е било честно и въпреки съдиите, БФС, ФИФА. УЕФА и световния заговор против Черно море. Ако Левски бият е заради съдията пратен от БФС, ФИФА, УЕФА и т.н. Черно море е Барселона на Балканите, не може да бъде победен честно от Левски - никога, ама никога. Подобно на Берое и Ботев, еднакъв тип фенове-ревльовци. Все отбори без нито една честна загуба от Левски. :lol:
Иначе за купата кралевка, може да и се радвате колкото искате, защото в следващите 100 години едва ли ще се намери друг министър да ви я подари отново. :twisted:
Офтопик:
ImageImageImage

Благодарим Ви за ЗЕЛЕНАТА ТИШИНА!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 окт 2016 11:07

Готвача написа:На вниманието на сините!Няма да се плашите,според коментаторите излиза че щом Левски е криза,сега е момента да бъде изваден от нея.Както искате,така го разбирайте.За мен "торбата с помощите" вече е пристигнала на Герена.А на оня колега с 287-те победи да кажа,че единственият път когато в директен мач трябваше да спечелите нещо от Морето,го загубихте.И да не забравя-въпреки съдията :mrgreen: .А това дали ще спечелим,или загубим даден мач си е въпрос на подготовката на играчите,тяхната мотивация,желание за победа,тактика и не на последно място класата която притежават дадените играчи в определен мач.Ако се намесят други фактори които да допринесат за загуба на моя отбор,не съм аз човека който трябва да се срамува.

Левски е в криза след 20 мача без загуба?! Честно ли? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 26 окт 2016 11:15

green_silence написа:Огромен рев и презастраховане от евентуална загуба. Ако биете е било честно и въпреки съдиите, БФС, ФИФА. УЕФА и световния заговор против Черно море. Ако Левски бият е заради съдията пратен от БФС, ФИФА, УЕФА и т.н. Черно море е Барселона на Балканите, не може да бъде победен честно от Левски - никога, ама никога. Подобно на Берое и Ботев, еднакъв тип фенове-ревльовци. Все отбори без нито една честна загуба от Левски. :lol:
Иначе за купата кралевка, може да и се радвате колкото искате, защото в следващите 100 години едва ли ще се намери друг министър да ви я подари отново. :twisted:

Много комплекси имаш от Черно море и зелените отбори. :lol:
Нормално, на 30 Май 2015г. когато щяхте да ни "биете с 5:0" в Бургас , то взима че стана 2:1 за Черно море и то 90 минути играхме с човек по-малко, а съдията ви спести нарисуван червен картон още в 20-тата минута и пресилено изгони наш играч. Ревльовци сте вие, защото когато ви бихме с 4:1 за Купата и съдията отмени редовен ваш гол и ви призна гол от засада на Миланов вие вдигнахте вой до небесата, чак и революции в съдийството искахте. Ние сме горди, че си подкрепяме отбора на нашия роден град, а не сме комплексирани глорихънтъри, станали от Левски или ЦСКА заради титли и купи(голяма част от тях спечелени с помощ от властта и съдиите)!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 окт 2016 11:24

Много ще ми е интересен ... тактическия сблъсък между корифеите в треньорската професия:
инджинер Гонзалес vs. Топузаков/Букарев ;)
.... дано домакините подготвят повече топки ... очаквам сърцата игра и от двата отбора :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 26 окт 2016 11:37

ShooterMan написа:Егати наглия зомбиран тип. Гола от 5 метра засада срещу Царско село? Гола от 2 метра засада срещу Дунав? Гола от ИЗМИСЛЕНА дузпа срещу Нефтохимик? Втората дузпа срещу тях? Автогола на Горна?
Всъщност колко нормални гола имате вкарани? Смешници.

...................................

Каква съдийска грешка е това, че Лого Горна са си вкарали автогол..... плюс това как може да твърдиш, че бихме с помоща на съдията Царско село ( като гола от засада е буквално в последната минута на даденото продължение за 2:0 ) и Дунав ( каква съдийска грешка е, че Огнянов не можа да вкара сам срещу вратаря ..... да на Костадинов имаше засада за втория гол .... резултата е 2:0 ). За нефтохимик какво точно недоволстваш.... примерно ако 1-вата дузпа да речем е спорна ( какви са тези на Локо Пл и ЦСКА срещу нас ) , то втората няма какво да я коментираш .... чиста игра с ръка! Айде отивай под моста в Аспарухово да се прибираш в колибката си .... злообар!
Последна промяна от Iceberg на 26 окт 2016 14:26, променено общо 2 пъти.
Причина: т.1

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 26 окт 2016 11:48

tessco написа:forever bluet..никой не се пъне че ще ви бием, чети малко...и петица да ни сложите не ни вълнувате.. играем честно без съдий и всякакви мошенгии присъщи за вас и чорбите. аааа и който и да говори след мача все тая...това сцепване в оня финал няма да ви отмине никога. всъщност не знам някой друг така да ви го е набивал някога..,болезнено. е намерихте си майстора в Бургас и помълчахте. Честната игра над всичко!!

Братле .... забелязал съм, че варналии имате голям комплекс от София - столицата. Мразите много софийските отбори.
Аз не съм от София.... дори напротив.... учих и живях във Варна.... и занапред смятам да продължа там. Града си е супер.... ама просто отбелязвам като факт тоя комплекс, който имате от столицата - не мога да си го обясня. Града ви е много по-красив от София - да не говорим и какъв бонус е моренцето.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 окт 2016 13:02

PFK_Levski написа:
tessco написа:forever bluet..никой не се пъне че ще ви бием, чети малко...и петица да ни сложите не ни вълнувате.. играем честно без съдий и всякакви мошенгии присъщи за вас и чорбите. аааа и който и да говори след мача все тая...това сцепване в оня финал няма да ви отмине никога. всъщност не знам някой друг така да ви го е набивал някога..,болезнено. е намерихте си майстора в Бургас и помълчахте. Честната игра над всичко!!

Братле .... забелязал съм, че варналии имате голям комплекс от София - столицата. Мразите много софийските отбори.
Аз не съм от София.... дори напротив.... учих и живях във Варна.... и занапред смятам да продължа там. Града си е супер.... ама просто отбелязвам като факт тоя комплекс, който имате от столицата - не мога да си го обясня. Града ви е много по-красив от София - да не говорим и какъв бонус е моренцето.

Бъркаш братле ! Няма как варненци да имаме комплекс от София. Просто не обичаме селянията, която струи от там. Истинските софиянци са има няма 400 000, останалите са родом на 1 туба бензин от София, но по някаква неизвестна за мен причина са се кръстили софиянци. Та останалите 3-4-5 милиона или там колкото се броят самите те, горките толкова глупав живот живеят, че само кефа да са от ЦСКА или Левски топли ежедневието им.
Нас не ни е срам да си кажем, че сме от Варна и сме привърженици на Черно Море !!! Нямаме нужда да сме от Левски или ЦСКА, че да се чустваме добре !!
Мисля че разбираш логиката ми ;)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 окт 2016 13:04

Mathias_Coureur написа:а не сме комплексирани глорихънтъри, станали от Левски или ЦСКА заради титли и купи

О, напротив! Просто не подозираш колко сте комплексирани. Само като ви чета глупостите виждам как жлъчките ви са пред спукване, лигите ви текат като река. От толкова бой през годините сте се комплексирали яко. За вас мачовете с Левски са на живот и смърт, докато за нас сте поредното отборче пълнеж в лигата, което трябва да бием или отстраним. Нищо повече. Тръпката от победите над вас трае няколко часа и след това дори не си спомняме, че сме играли с вас. :twisted:

Колкото до глорихънтърството, купите и титлите мога да ти кажа, че си в голяма грешка. За едно дете водено на стадиона от баща си от 6-7 годишно изобщо не са важни титлите и купите. Пусни си едно видео след мач на Левски да видиш как децата отиват при играчите и се радват. А Левски не е бил шампион отдавна и едва ли някога са виждали титла, но въпреки това обичат отбора. При вас това кога???
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 окт 2016 13:41

koisa написа:
Mathias_Coureur написа:а не сме комплексирани глорихънтъри, станали от Левски или ЦСКА заради титли и купи

О, напротив! Просто не подозираш колко сте комплексирани. Само като ви чета глупостите виждам как жлъчките ви са пред спукване, лигите ви текат като река. От толкова бой през годините сте се комплексирали яко. За вас мачовете с Левски са на живот и смърт, докато за нас сте поредното отборче пълнеж в лигата, което трябва да бием или отстраним. Нищо повече. Тръпката от победите над вас трае няколко часа и след това дори не си спомняме, че сме играли с вас. :twisted:

Колкото до глорихънтърството, купите и титлите мога да ти кажа, че си в голяма грешка. За едно дете водено на стадиона от баща си от 6-7 годишно изобщо не са важни титлите и купите. Пусни си едно видео след мач на Левски да видиш как децата отиват при играчите и се радват. А Левски не е бил шампион отдавна и едва ли някога са виждали титла, но въпреки това обичат отбора. При вас това кога???

Бъркаш ... никой не казва че няма и нормални фенове на Левски, ЦСКА и Черно Море. Точно тези, които от деца са на стадиона. Вярвай и ние си водим децата по мачове ...
НО аз децата си не водя на мачове с Левски и ЦСКА. И то заради вашите агитки. Агресията е огромна, от вашите хора, не от нашите !!! При гостуванията ви, фенове от София НЯМА, има комплексирани селтаци, дошли на Тича за да трошат и да правят мизерии !!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”