Те са очевидини неща..не са много до акъл..Търсят се задължително ЦЗ и ЦН и по възможност крило.
Марин съм го гледал много мачове в Ботев..всички мачове в подготовката..няколко мача с дубъла + едно полувреме срещу Локо СФ ( почти никога не псувам наш футболист по време на мач..но тоя ми скъса всички нерви тогава ).
Началото на 1994 година е..скоро ще прави 23 години.
В моите очи е напълно отписан...
А.Лясков е набор 98 и е на същото ниво в момента..а е 4 години по-малък.
Селекция сезон 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция сезон 2016/17
nosmoky написа:Те са очевидини неща..не са много до акъл..Търсят се задължително ЦЗ и ЦН и по възможност крило.
Марин съм го гледал много мачове в Ботев..всички мачове в подготовката..няколко мача с дубъла + едно полувреме срещу Локо СФ ( почти никога не псувам наш футболист по време на мач..но тоя ми скъса всички нерви тогава ).
А.Лясков е набор 98 и на същото ниво в момента..а е 4 години по-малък.
Бъдещето ще покаже . Хубавото е , че говорим за футбол и за футболисти , а не за пари и лицензи .

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:nosmoky написа:Те са очевидини неща..не са много до акъл..Търсят се задължително ЦЗ и ЦН и по възможност крило.
Бъдещето ще покаже . Хубавото е , че говорим за футбол и за футболисти , а не за пари и лицензи .
Тази година все още се говори за марки, търгове, емблеми, бази, ще ни пуснат ли в Европа и тн. и тн.
Надявам се вече от догодина..наистина само за футбол да си говорим.
nosmoky написа:Old_death написа:nosmoky написа:Те са очевидини неща..не са много до акъл..Търсят се задължително ЦЗ и ЦН и по възможност крило.
Тази година все още се говори за марки, търгове, емблеми, бази, ще ни пуснат ли в Европа и тн. и тн.
Надявам се вече от догодина..наистина само за футбол да си говорим.
Нещата ще станат . Работи се по въпроса . Просто трябва да не прекаляваме със жълтата преса . Има си достатъчно източници на достоверна информация и от човек се иска само малко мозък за да прецени как стоят нещата .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
Крилата не са ли ни достатъчно?То и Недялков и особено Чорбата даже прекалено се вживяват в тази роля и забравят като какви ги е поставил тренера на терена.
Според мен задължителни са опитен ЦЗ, качествен халф, който да ни връзва играта.ЦН като допълнителна опция по преценка на Данчо, ако му е нужен.

гражданин от село написа:Крилата не са ли ни достатъчно?То и Недялков и особено Чорбата даже прекалено се вживяват в тази роля и забравят като какви ги е поставил тренера на терена.Според мен задължителни са опитен ЦЗ, качествен халф, който да ни връзва играта.ЦН като допълнителна опция по преценка на Данчо, ако му е нужен.
В завършващата фаза ни липсва острота по крилата и класа на върха на атаката.
Като бройка са ни повече даже крилата...но файда от това няма.
В центъра на терена стоим добре. Шимао е човекът, който ще връзва играта между Пинто и офанзивните хора.
гражданин от село написа:Крилата не са ли ни достатъчно?То и Недялков и особено Чорбата даже прекалено се вживяват в тази роля и забравят като какви ги е поставил тренера на терена.Според мен задължителни са опитен ЦЗ, качествен халф, който да ни връзва играта.ЦН като допълнителна опция по преценка на Данчо, ако му е нужен.
Нещо си в грешка . Нямам спомени Чорбата да се е спускал в пробиви по крилото . Тръгвал е напред през центъра при изнасяне на топката . На хартия имаме достатъчно крила , но тук става въпрос за растеж в качество . Не бъди сигурен , че всички чужденци , които в момента са в отбора , ще останат тук и след зимната пауза . Тая селекция бе правена на пожар по ред причини . През зимата ще има корекции в тая насока , но не вярвам да са повече от 2 - 3 нови попълнения , които да вдигнат нивото на отделни линии , в които отбора куца .
-
Кулма и Манолев също са опции за крила.Дано се окажеш прав за Шимао(с Ш ли е правилното изписване на името му?).
-
Old_death написа:гражданин от село написа:Крилата не са ли ни достатъчно?То и Недялков и особено Чорбата даже прекалено се вживяват в тази роля и забравят като какви ги е поставил тренера на терена.Според мен задължителни са опитен ЦЗ, качествен халф, който да ни връзва играта.ЦН като допълнителна опция по преценка на Данчо, ако му е нужен.
Нещо си в грешка . Нямам спомени Чорбата да се е спускал в пробиви по крилото . Тръгвал е напред през центъра при изнасяне на топката . На хартия имаме достатъчно крила , но тук става въпрос за растеж в качество . Не бъди сигурен , че всички чужденци , които в момента са в отбора , ще останат тук и след зимната пауза . Тая селекция бе правена на пожар по ред причини . През зимата ще има корекции в тая насока , но не вярвам да са повече от 2 - 3 нови попълнения , които да вдигнат нивото на отделни линии , в които отбора куца .
Чорбата ли съм го накиснал по инерция?

гражданин от село написа:Old_death написа:гражданин от село написа:Крилата не са ли ни достатъчно?То и Недялков и особено Чорбата даже прекалено се вживяват в тази роля и забравят като какви ги е поставил тренера на терена.Според мен задължителни са опитен ЦЗ, качествен халф, който да ни връзва играта.ЦН като допълнителна опция по преценка на Данчо, ако му е нужен.
Чорбата ли съм го накиснал по инерция?Трябва да са в обратен ред - "особено Недялков".
Случва се понякога човек да се обърка .