ХI кръг - "Ботев" Пд - "Черно море" - 22.10.16 / 15:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Onq

Re: ХI кръг - "Ботев" Пд - "Черно море" - 22.10.16 / 15:00 ч

Мнениеот Onq » 25 окт 2016 14:10

Монтана във Варна,Славия у дома :shock:

Nine
Контакти:

Мнениеот Nine » 25 окт 2016 18:25

Още съм в еуфория от първото полувреме. Второто беше да не забравим на кой отбор сме фенове. Хайде утре пак едно полувреме като първото и положителен край.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 25 окт 2016 19:56

Onq написа:Монтана във Варна,Славия у дома :shock:

ах, не мога да се сетя точно, но май на концерта на Туистед беше ясно дефинирано, че е в Ка-факинг-варна ... тематично ни става :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 25 окт 2016 22:43

Готвача написа:
Цецо Чука написа:
Готвача написа:Първото полувреме в Коматево според мен е най силното полувреме ВЪОБЩЕ изнасяно като продукция от който и да е отбор.Уникално изигран 45 минути.

Човек, апелирам към здрав разум.
Или всъщност ще дам пример: наредете си конусите на терена и играйте срещу тях, ГАРАНЦИЯ ще направите по-силно полувреме.

Нещо не мога да схвана.Икаш да кажеш че сте легнали,че сте продали маа/на хора които не купуват/,че толкова си можете,че сте безумно слаби...Защо се мъчиш да омаловажиш факта,че първото полувреме и последните 20 минути,просто не знаехте къде се намирате и срещата с топката за вас бе,като среща с извънземни-мисията невъзможна.Липса на концентрация и две индивидуални грешки доведоха до два гола за вас,за които не споменаваш нищо.Те на какво бяха плод?Някаква гениална игра от вашите,или изведнъж решиха да не "продават",да не лягат,да покажат колко са велики,или не искаха ролята на конусите вече?

как ще схванеш, като тоя... :mrgreen: Смята след 1-2 победи, че отбора му представлява каквото и да е :mrgreen: Мача е уреден бе как иначе, а оня с Берое дето биха 4:3 е чист като момина сълза :lol:
Последна промяна от Iceberg на 26 окт 2016 08:47, променено общо 1 път.
Причина: т.1

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 окт 2016 07:56

Колегата от Ботев иска просто да каже, че изявлението на Готвача е пресилено. Съгласен съм с него. Направихме добро полувреме, но да твърдим, че е най-доброто изнасяно въобще от който и да е отбор е помпозно и преувеличено. Да не забравяме, че и Ботев имаха положения.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 окт 2016 10:23

yavorescu написа:Колегата от Ботев иска просто да каже, че изявлението на Готвача е пресилено. Съгласен съм с него. Направихме добро полувреме, но да твърдим, че е най-доброто изнасяно въобще от който и да е отбор е помпозно и преувеличено. Да не забравяме, че и Ботев имаха положения.

Гледах вчера по Гонг едно предаване за нашия мачкъдето коментатора потвърди моята преценка за това първо полувреме.Каза буквално,че това първо полувреме е изобщо най добрата продукция на Черно море досега през сезона.Значи не съм единственият с подобно мнение.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 окт 2016 13:30

"Най-добрата продукция на Черно море през сезона" не е еквивалентно на "най-доброто полувреме, изнасяно ВЪОБЩЕ някога от който и да е отбор". С първото твърдение съм съгласен, даже спокойно можем да кажем в последните 2 сезона, но второто е нещо съвсем друго.

Върни се в “Черно море”