Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kerpic
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот kerpic » 05 окт 2016 15:00

За мен селекцията е пълен провал! Резултатите го показват!

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 05 окт 2016 15:46

kerpic написа:За мен селекцията е пълен провал! Резултатите го показват!

Да не прибързваме с изводите. Пилците се броят на есен. Или в нашият случай - на пролет.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 окт 2016 19:49

kerpic написа:За мен селекцията е пълен провал! Резултатите го показват!

Що,ти кво очакваш, с отбор на три месеца да мачкаме ли :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 окт 2016 07:05

Като гледам,ни трябват играчи най-вече в защита и нападение!Трябва да се мисли и за взаимозаменяемост,примерно с контузията на Арсенио се видя,че нещата не бяха много като хората,след като няма що годе равностоен заместник 8-) Хайде за Шимао няма да коментирам,тъй като не е показал нищо до момента и не е основен състезател,но Арсенио е много важен за играта на отбора и в средата и в нападение :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 окт 2016 12:56

Този С/Шимао по нова година торбичката на рамо и от къде е дошъл...Чорбата да поиграе малко в Б отбора, за да се постресне, че несменяем титуляр и капитан му идва доста повече от това, което показво като игра и желание.Перес и той по нова година да си заминава, че да има време да се подготви за карнавала в Рио, където ще пасне идеално.За мен за сега само Арсенио и Виана показват качества, които оправдават привличането им, но трябва да ги научат на колективна игра, защото много прекаляват с индивидуалната .За Бумал съм на кантар, но той е играл твърде малко до сега.Кулма като започне да си играе на титулярната позиция ще може да се прецени до колко е полезен.Манолев също е разочарование за мен за сега.Та освен защита ни трябва и креативен халф в среда, в нападение също ни трябва един централен, но можем да минем и с Преслав и Милчо, ако покаже постоянна добра игра, а не е само някой проблясък и то с/у слабак.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2016 17:48

гражданин от село написа:Този С/Шимао по нова година торбичката на рамо и от къде е дошъл...Чорбата да поиграе малко в Б отбора, за да се постресне, че несменяем титуляр и капитан му идва доста повече от това, което показво като игра и желание.Перес и той по нова година да си заминава, че да има време да се подготви за карнавала в Рио, където ще пасне идеално.За мен за сега само Арсенио и Виана показват качества, които оправдават привличането им, но трябва да ги научат на колективна игра, защото много прекаляват с индивидуалната .За Бумал съм на кантар, но той е играл твърде малко до сега.Кулма като започне да си играе на титулярната позиция ще може да се прецени до колко е полезен.Манолев също е разочарование за мен за сега.Та освен защита ни трябва и креативен халф в среда, в нападение също ни трябва един централен, но можем да минем и с Преслав и Милчо, ако покаже постоянна добра игра, а не е само някой проблясък и то с/у слабак.

Сега разбра ли защо никой от новите чужденци не беше привлечен с договор ? Който заслужава ще получи предложение за такъв .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 25 окт 2016 19:00

Old_death написа:
гражданин от село написа:Този С/Шимао по нова година торбичката на рамо и от къде е дошъл...Чорбата да поиграе малко в Б отбора, за да се постресне, че несменяем титуляр и капитан му идва доста повече от това, което показво като игра и желание.Перес и той по нова година да си заминава, че да има време да се подготви за карнавала в Рио, където ще пасне идеално.За мен за сега само Арсенио и Виана показват качества, които оправдават привличането им, но трябва да ги научат на колективна игра, защото много прекаляват с индивидуалната .За Бумал съм на кантар, но той е играл твърде малко до сега.Кулма като започне да си играе на титулярната позиция ще може да се прецени до колко е полезен.Манолев също е разочарование за мен за сега.Та освен защита ни трябва и креативен халф в среда, в нападение също ни трябва един централен, но можем да минем и с Преслав и Милчо, ако покаже постоянна добра игра, а не е само някой проблясък и то с/у слабак.

Сега разбра ли защо никой от новите чужденци не беше привлечен с договор ? Който заслужава ще получи предложение за такъв .

Някой разказваше как Шимао при гола на П.Йорданов срещу Левски е почнал да чупи седалки в А сектор :lol:
Явно не е много наред с главата..но е добър футболист и ще се убедите в това.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 25 окт 2016 19:08

По постове:
Вратари
Китанов - най-добрият млад вратар в БГ + 2 слаби резерви
= Засега няма нужда от нови
Десен защитник
Манолев - за нашето първенство много силен футболист..с една подготовка ще е супер
С.Атанасов - страхотни физически качества за неговата възраст...добра бързина, силен в единоборствата..за бек трябва да си подобри съвсем малко контрола на топката + тактическата грамотност
Дюлгеров - още една добра алтернатива (става и за ЦЗ)
= Никаква нужда от нови
Ляв защитник
Недялков - един от най-добре представящите се досега
Марин - пълно недоразумение
= Зимата едва ли ще има нови...другото лято една по-добра резерва на Недялков
ЦЗ
2-ма от най-талантливите млади ЦЗ - Чорбаджийски и Гълъбов
Перес - по нищо не показва, че ги превъзхожда..затова предвид националност и възраст е логично него да разкараме
= Зимата задължително 1 стабилен ЦЗ
Вътрешни халфове:
Опорен Халф 1
Пинто - страхотен футболист..от него зависи цялата ни игра
Бумал - силен в дефанзиваната чат - добра резерва
Опорен халф 2
Шимао - футболист с качества, които тепърва ще разкрива..въобще не съм съгласен с колегата, който го отписва.
Малинов - доста ограничен футболист - засега става за резерва
Халф - зад нападателя
Педро - футболист с качества, но за разлика от останалите португалци неговите най-силни години са минали
= За 3 позиции имаме 4 добри + Малинов..Зимата едва ли ще се подсилим..лятото още 1 халф с офанзивни функции
= Задължително Пинто - да бъде купен
Крила
Виана, Нунеш и Кулма - и 3мата имат проблясъци, но най-слабият от тях зимата или най-късно лятото ще бъде разкаран
Ал.Георгиев и Десподов - Сашко дърпа значително на Десподов, който само едната бързина го крепи..нито един от двамата не е готов за титуляр все още...Ал.Георгиев да го налагат постепенно..Десподов под наем някъде
= Зимата 1 ново крило
Нападател
Пр.Йорданов и М.Ангелов - добри алтернативи за резерви
= Задължително класен ЦН

Дублиращ отбор
В.Попов, Станоев, Витанов, Н.Колев
Нито един няма бъдеще в първият състав

U19
Най-талантливите са:
А.Лясков - ляв бек..в последните мачове на дубъла играе ляв халф - нисък, бърз и научен с топката футболист А.Рамадан - най-силният първите няколко мача..след което отиде под наем в Царско село, където е титуляр
П. Головодов - въпреки наказанието си..продължава да копае дъното..
Т.Йорданов - най-талантливият футболист от този набор в БГ..голмайстор на първенствата, в които участва..голмайстор на националния отбор 98-ма година - близо 5 месеца не игра заради контузия

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2016 19:12

nosmoky написа:По постове:
Вратари
Китанов - най-добрият млад вратар в БГ + 2 слаби резерви
= Засега няма нужда от нови
Десен защитник
Манолев - за нашето първенство много силен футболист..с една подготовка ще е супер
С.Атанасов - страхотни физически качества за неговата възраст...добра бързина, силен в единоборствата..за бек трябва да си подобри съвсем малко контрола на топката + тактическата грамотност
Дюлгеров - още една добра алтернатива (става и за ЦЗ)
= Никаква нужда от нови
Ляв защитник
Недялков - един от най-добре представящите се досега
Марин - пълно недоразумение
= Зимата едва ли ще има нови...другото лято една по-добра резерва на Недялков
ЦЗ
2-ма от най-талантливите млади ЦЗ - Чорбаджийски и Гълъбов
Перес - по нищо не показва, че ги превъзхожда..затова предвид националност и възраст е логично него да разкараме
= Зимата задължително 1 стабилен ЦЗ
Вътрешни халфове:
Опорен Халф 1
Пинто - страхотен футболист..от него зависи цялата ни игра
Бумал - силен в дефанзиваната чат - добра резерва
Опорен халф 2
Шимао - футболист с качества, които тепърва ще разкрива..въобще не съм съгласен с колегата, който го отписва.
Малинов - доста ограничен футболист - засега става за резерва
Халф - зад нападателя
Педро - футболист с качества, но за разлика от останалите португалци неговите най-силни години са минали
= За 3 позиции имаме 4 добри + Малинов..Зимата едва ли ще се подсилим..лятото още 1 халф с офанзивни функции
= Задължително Пинто - да бъде купен
Крила
Виана, Нунеш и Кулма - и 3мата имат проблясъци, но най-слабият от тях зимата или най-късно лятото ще бъде разкаран
Ал.Георгиев и Десподов - Сашко дърпа значително на Десподов, който само едната бързина го крепи..нито един от двамата не е готов за титуляр все още...Ал.Георгиев да го налагат постепенно..Десподов под наем някъде
= Зимата 1 ново крило
Нападател
Пр.Йорданов и М.Ангелов - добри алтернативи за резерви
= Задължително класен ЦН

Дублиращ отбор
В.Попов, Станоев, Витанов, Н.Колев
Нито един няма бъдеще в първият състав

U19
Най-талантливите са:
А.Лясков - ляв бек..в последните мачове на дубъла играе ляв халф - нисък, бърз и научен с топката футболист А.Рамадан - най-силният първите няколко мача..след което отиде под наем в Царско село, където е титуляр
П. Головодов - въпреки наказанието си..продължава да копае дъното..
Т.Йорданов - най-талантливият футболист от този набор в БГ..голмайстор на първенствата, в които участва..голмайстор на националния отбор 98-ма година - близо 5 месеца не игра заради контузия

Значи горе долу идваш на акъла на ръководството . :) Ще се търсят централен защитник , крило и нападател . Манолев може да бъде изтеглен в халфовата линия . Не мога да се съглася с мнението ти за Марин . Добра опция е при контузия или наказание на Недялков . От долу идва и още качествен материал .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2016 19:14

nosmoky написа:
Old_death написа:

Някой разказваше как Шимао при гола на П.Йорданов срещу Левски е почнал да чупи седалки в А сектор :lol:
Явно не е много наред с главата..но е добър футболист и ще се убедите в това.

Това е истина . Момчето гореше с мача , въпреки , че бе в трибуните . И Ицо не го слушаше главата , но има нужда и от такива .

Върни се в “Архив”