Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Мнениеот КироВарна » 05 окт 2016 10:26

W84me написа:
ShooterMan написа:Бе съгласен съм, че са отбор доста по-стойностен и сглобен от предните години. Но не може да ми твърдиш, че съдията не им е решил мача с Дунав! Нека помислим...онова положение, което Будинов изтърва беше много чисто, ако беше само 1:0 става 1:1 и край, нали? Затова още при първа възможност им се дава измислен гол, да се подпечата победата. Същото и с Царско село...

Будинов изпуснал, Левски изравнявали до 1:1 и няма как да вкарат за 2:1, по никакъв повод, не и без помощта на съдията! Както с Царско село, Адениджи беше много близо до вратата, трябваше да вкара от центъра :mrgreen: :mrgreen:

Както казват мъдрите хора,"С лош човек можеш да се разбереш,с прост никога! "Глупав ли си,или се правиш?Какво измисляш къде бил Адениджи и колко градуса е била температурата?Попита,кога ви е подпирал съдията....и ти беше отговорено,макар и не много подробно!!!Просто защото всички аванти във ваша полза не могат да бъдат изброени!!!Но ти защо се правиш на улав и не отговаряш!!!Много е лесно да говориш къде бил Адениджи,но това няма връзка с обсъждането!!!Говорим за това,че вас вечно ви тикат и затова очакваме нещо подобно всеки мач!!!Ти изведнъж започваш да обясняваш за глобалното затопляне и къде бил Адениджи!?Я се дръж малко по прилично и поне имай достойнството да отговориш!!!Ако решиш пак да се правиш на луд,не се притеснявай!!Мнението ти не ни интересува много!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 окт 2016 18:21

Обнадежден съм. Тия смешници си разкараха пореден читав треньор и дано да им излезе през носа срещу нас тази малоумщина. :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 окт 2016 18:28

Аз съм обнадежден също. Играем добре и възходящата линия е ясна, смятам, че навлизаме и във форма. Особено убедителни сме при гостуванията, което също е добре. Това, че махнаха Петрович си е техен проблем, но сега гледах с Берое - не играха лошо. В смисъл малко да им помогне рефера ще им стигне, нещо като гола срещу Царско село или маркова дузпа, ЧК. Ние със сигурност днес поспестихме малко сили, спестихме и Жоро Илиев, на 100% сме, да видим каква ще я свършим
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 23 окт 2016 09:43

Надявам се да не излезем прекалено прибрани, трябва да си играем играта от първото полувреме срещу Ботев и ако имаме късмет може и да се получи.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 23 окт 2016 21:02

Лека и безапелационна победа за Левски! Нещо като 2-0, 3-0 ще се получи като точен резултат!
Членестоногите са примитивни създания

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 23 окт 2016 21:07

ogrizko написа:Обнадежден съм. Тия смешници си разкараха пореден читав треньор и дано да им излезе през носа срещу нас тази малоумщина. :roll:
Тези така наречени от теб смешници ви бият от 10-тина мача ,като тъпан на сватба и са ви вкарали към 36 гола. Вчера не видях някой да страда за Люпко. Точно той ви беше шанса да паднете с малко. Страхлив треньор. Сега си отивате на разлика от поне три парцала. Защитата на Левски не е Ботев. Берое го разбраха,ще го разберете и вие. Как ми се иска да ти видя ,огризка физиономията след поредния резил на който ще ви подложим в София,ама няма как
Членестоногите са примитивни създания

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 23 окт 2016 21:08

forever bluet написа:Лека и безапелационна победа за Левски! Нещо като 2-0, 3-0 ще се получи като точен резултат!

Като на ст.Лазур, 90 минути с 10 души
Черно море-първият шампион по футбол в България

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 23 окт 2016 21:11

forever bluet написа:[quote="ogrizko" Как ми се иска да ти видя ,огризка физиономията след поредния резил на който ще ви подложим в София,ама няма как

Аз пък ви видях физиономиите в Бургас,безценно!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 окт 2016 10:28

ticha i vladislav написа:
forever bluet написа:Лека и безапелационна победа за Левски! Нещо като 2-0, 3-0 ще се получи като точен резултат!

Като на ст.Лазур, 90 минути с 10 души

Не, като другите амнайси хиляди победи преди и след това :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ralimavridov1
Контакти:

Мнениеот ralimavridov1 » 24 окт 2016 12:25

Волен Чинков съдия на мача. В Бургас им даде две, смятам, че за да минем напред за Купата, трябва да предната вечер да го зазидаме у тях. Имаше подобен случай преди години, не си спомням с кого, кайбоя, хладния, не знам.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Върни се в “Черно море”