smoothc написа:Челси е единственият отбор във Висшата лига, срещу който не сме печелили след пенсионирането на сър Алекс.
Доста време мина от последната ни победа срещу тях и...мисля, че настана време да променим тази работа![]()
[wrapimg=]http://this11.com/play/abL8n9Pab8.png[/wrapimg]
Предполагам, че Моуриньо ще запази ядрото в средата от Ливърпул, но най-интересно ще е положението по крилата, защото там имаме няколко комбинации, които могат да се окажат и ключът към успеха.
Рашфорд почива срещу Фенерите, но пък дали означава, че ще е титуляр днес?
Марсиал живна в последно време, Мата показва постоянство, Лингард вкара гол, реално имаме 4 кардинални опции за фланговете + Йънг, който пък беше титуляр срещу Ливърпул(за сметка на Мата и Лингард).
Със сигурност Моуриньо вече е взел решение, дано то се окаже и правилното в хода на мача.
Определено изборът изглежда сложен, но разликата е, че ние не знаем какъв ще е замисълът, а същото така и физическото състояние на въпросните играчи.
Аз лично бих рискувал(от гледна точка на това, че оставаме без чист нападател на пейката) с Марсиал и Рашфорд по крилата, но едва ли Моуриньо ще заложи на тази комбинация. Реално тази и комбинацията Мата/Лингард са най-малко вероятни, да не кажа и невъзможни, особено втората.
Мата се явява "деликатната" фигура, особено от психологическа гледна точка по оста Челси-Моуриньо/Юнайтед.
Ако пък Моуриньо "мисли" и за защитната функция, то няма съмнение че Рашфорд/Лингард ще е най-целесъобразната комбинация, защото за разлика от Мата/Марсиал те умеят да помагат на бековете, а също така съвкупно имат повече скорост и борбеност.
И така като "претегля" ситуацията, сякаш точно това комбо идва и най-подходящото, защото може да играе двойна роля.
Към тях като прибавиш Блинд и Валенсия, които навярно ще дублират активно по бековете, мисля че се получава перфектна сплав, с която да минимизираме опасностите по двата фланга.
Голямата битка ще падне в средата, където мисля че също имаме предимство(поне на хартия) с Ерера/Погба/Фелайни.
Щом успяхме да неутрализираме в 80% от времето Скаузърите(които останаха НЕприятно изненадани от нашата преса и доминация в центъра) означава че работата е солидна и Моуриньо е на прав път.
И разбира се, дано Златан най-поле счупи каръка от последните мачове и осребри положенията, които ще има пред себе си, а те мисля си няма да са малко, просто защото Челси имат доста палава защита в последно време
Не я разбираш пущината,но пък за сметка на това си упорит