Сензационно: Петрович напусна Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Сензационно: Петрович напусна Левски

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2016 22:20

Мистри написа:За ужас на много хора, Петрович е професионалист.За разлика от много хора в България, които са аматьори и работят "без пари" :lol:

Професионалист,който зарязва отбора си точно преди мач.
Хвала!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 22 окт 2016 22:30

Много курвенска постъпка е да напуснеш отбора преди мач. Изоставаш момчетата си най-малко. А тези неща които казва, са сериозни и принципно е прав ако е така за някои неща, но след мача като го питаха взе да си противоречи нещо. Топката е в управници в Левски и дано излезе истината. Аз очаквах да си тръгне изненадващо, защото това му е стила. Ако има изненадани, значи нищо не разбират.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 22 окт 2016 22:33

Защо никой не обори мотивите на Люпко да напусне, една по една, а се говорят общи приказки! Дори не се опитвате да разберете какво значи за един възрастен човек да получи отчайващи резултати от медицински преглед и да му е ясно откъде идват. Гриша, Домусчиев, какви ли не конспирации, а най-естественото се пропуска!
Оборете точките от молбата на Люпко, кое не е вярно? Когато Спас Русев стана собственик, всички започнаха да обсъждат личността му и забравиха, че в Левски, както и във всички български отбори, се намножиха разни "предани деятели" с блеснали очички. Тях не ги забелязвате, хванали сте се за Люпко, ама поне прочетете какво е написал и го осмислете. Е, ако човекът продължи да работи болен и умре в тази лудница на Герена, може и да му вдигнете паметник!
Срамно е да не милеете и да сте жестоки към хората, които са ви вършили работа, чудя се по какво се отличавате от ЦСКА - София или каквото е там!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 окт 2016 22:41

001 написа:От една седмица се водят разговори с илиян илиев , явно люпко е бил информиран и си е тръгнал сам преди да го изгонят

Това е смешно - Илиан Илиев за Люпко .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2016 22:41

g3_ev2 написа:Защо никой не обори мотивите на Люпко да напусне, една по една, а се говорят общи приказки! Дори не се опитвате да разберете какво значи за един възрастен човек да получи отчайващи резултати от медицински преглед и да му е ясно откъде идват. Гриша, Домусчиев, какви ли не конспирации, а най-естественото се пропуска!
Оборете точките от молбата на Люпко, кое не е вярно? Когато Спас Русев стана собственик, всички започнаха да обсъждат личността му и забравиха, че в Левски, както и във всички български отбори, се намножиха разни "предани деятели" с блеснали очички. Тях не ги забелязвате, хванали сте се за Люпко, ама поне прочетете какво е написал и го осмислете. Е, ако човекът продължи да работи болен и умре в тази лудница на Герена, може и да му вдигнете паметник!
Срамно е да не милеете и да сте жестоки към хората, които са ви вършили работа, чудя се по какво се отличавате от ЦСКА - София или каквото е там!

Никой не е длъжен да влиза в някаква дискусия с един треньор!!!
Ти да си чул Абрамович да спори с Моуриньо в медиите??? Или Берлускони с Индзаги???

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2016 22:50

Player написа:Много курвенска постъпка е да напуснеш отбора преди мач. Изоставаш момчетата си най-малко. А тези неща които казва, са сериозни и принципно е прав ако е така за някои неща, но след мача като го питаха взе да си противоречи нещо. Топката е в управници в Левски и дано излезе истината. Аз очаквах да си тръгне изненадващо, защото това му е стила. Ако има изненадани, значи нищо не разбират.

Те шефовете май са взели своевременно мерки, след като Петрович след двубоя отрече почти всичко, което УЖ е казал/написал, като причини преди мача.
От друга страна, ако нещата дето е написал преди мача бяха верни, защо после не ги потвърди, ами само мънкал.
Доста странна ситуация... Надявам се в близките дни всичко да се изясни.

Инак, да, предният път ни напусна заради китайци, които му даваха повече пари.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 окт 2016 22:51

gentlemanxxx написа:Срам ме е, че гледам хора, които плюват по Любко... И тази статия в гонг "Майсторе, не се прави така!".. Типично българска комплексарщина да се напада сляпо и то хора, които до вчера го възхваляваха..

Благодарности на Любко!!! И Топчо и Букарев да останат треньори, а не оня мазен плъх Стоилов!!!!!!!!!!!!!!!

Гонг се мазнят на Спасчо Русев, нали не очакваш някаква критика към него ??! Естествено, че ще оплюят Люпко, трябва да се подложат, че да не им резнат някои привилегии.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 22 окт 2016 23:05

Новината че тренера напусна и мен изненада,защото това е специалист от класа.
Но искам да споделя какво научих снощи ,от приятел цскар .
Господин Русев купува нашия клуб ЛЕВСКИ не да го развива а за да бъде част ОТ ГОЛЯМА СДЕЛКА С ВИВАКОМ И ЛЕВСКИ Е ЧАСТ ОТ НЕЯ КАТО БОНУС.
Не повярвах снощи ,но уви нещо пак става.
На добър час г-н ПЕТРОВИЧ

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 окт 2016 23:11

g3_ev2 написа:Защо никой не обори мотивите на Люпко да напусне, една по една, а се говорят общи приказки! Дори не се опитвате да разберете какво значи за един възрастен човек да получи отчайващи резултати от медицински преглед и да му е ясно откъде идват. Гриша, Домусчиев, какви ли не конспирации, а най-естественото се пропуска!

Добре, бе, колега - щом се налага, една по една ще обсъдим точките на несъстоятелния сърбин.

1. Водела се кампания срещу него в медиите - аз такова нещо не виждам. Някой ще ми изкара ли десетина статии против Люпко? Дори да имаше, трябва да е пълна путкa, за да зареже играчите си защото някоя думичка му наранила крехките чувства.

2. Били водили преговори с други треньори. Той как дойде в отбора? Не водиха ли преговори с него, докато Левски все още си имаше треньор и беше в серия от 10 мача без загуба в първенството? И като водят, защо не се бори за мястото си, както би направил всеки един нормален мъж (справка - Ван Гаал в Манчестър)?

3. Отборът трябвало да бъде подсилен съществено през лятото. Явно лошите медицински резултати са свързани с деменция, така че ще му припомня какво каза, като дойде: "Това че Левски няма пари – аз го знам. Каквото осигурят шефовете и Гонзо ми каже – с това ще работя." и "Трябват ми 2-3 играчи. Може би един добър стопер. За това сме говорили. Полузащиник на крилото – дали от ляво или от дясно. Може би и вратар."

4. Бил одобрил само Чворович (най-големият ни трансферен провал това лято) и Пиргов. Ами нали искаше само вратар, защитник и крило?! Деса вече беше дошъл, ето му и защитника и вратаря, които той сам си е поискал. Какво повече мрънка?

5. Изрежда още 5 имена, които искал. Един от тях играч на Лил - той да не си мисли, че е треньор на ПСЖ, че да предложим по-изгодни условия на такива играчи?! И искал да връща онова леке Бандаловски. Има ли тук дори един ненормалник, който би одобрил подобен трансфер?!

6. Сега пък отборът му бил виновен, че съдиите ни ощетявали. Вярно е, сигурно ние сами им плащаме, за да свирят против нас. Сигурно не е лесно да ти става течение между ушите...

7. Спрени премии. Леле-мале! Отборът не си е получил 1 (една) премия! Ами другите ни треньори, през последните сезони, които трябваше да работят с отбор, който месеци наред не беше виждал стотинка, какво да кажат?! Много нежен бил нашия сърбин.

8. На Бабатунде и Нар коли. Да приемем, че Нар може би има книжка, от престоя си в Чехия (макар силно да се съмнявам). Ама оня дебелак Тундето, кога взе книжка? Не съм го чувал да говори български, а не знам изпитите за шофьорска да се минават на друг език. Та нов Дембеле ли искаме, или какво? Не мога да схвана нещо.

9. Фигурата на треньора в Левски нямала значение. Какво да му коментирам на това? Интересно ми е, какви правомощия очаква бай ти Люпко да има на Герена? Треньорът е там, за да тренира играчите и да ръководи мачовете. Точка. Може да си дава мнението по селекцията, но това е. Ако всеки треньор го оставим да си води играчи, много добре видяхме какво става! Хайде, не - мерси! По 15 нови играча всеки сезон!

10. Ако не издържа на стрес, не виждам изначално защо е решил да дойде в Левски. Трябва да си пълен малоумник (не, че той не е), за да вярваш, че в Левски ще работиш лежерно и ще си свиркаш. Това не се е случвало, няма и да се случи. На който не му стиска - да не идва.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2016 23:29

Сега попрегледах хронологията на събитията.
Първо Петрович заявил пред НОВА ТВ ( преди мача с Берое ) ... Че напуска, защото е обиден на някои хора в Левски.
После, след двубоя, когато е притиснат от журналята казва, че не се сърди на никого и не обвинява никой.

Странна метаморфоза само в рамките на 2 часа ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”