Сензационно: Петрович напусна Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Сензационно: Петрович напусна Левски

Мнениеот Долно уйно » 22 окт 2016 19:07

TodorT написа:Абсолютно непрофесионално отношение от страна на Люпко да си тръгне час или ден преди мача. Можеше да изведе днес ЛЕВСКИ, да поиска среща с баш шефовете, да си подаде оставката след мача. Преди 1/2 година Стоев напускаше, но изведе отбора, а не си тръгна като мишка. Странно решение от страна на Петрович и с тези си действия падна в очите на много левскари. :oops:

Коментирай причините, а не действията на Петрович.
Тук веднага ми изниква първия въпрос, кой е довел Мицански, Галин Иванов и Генев в Левски, след като Петрович не ги е искал и защо?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 22 окт 2016 19:07

TodorT написа:Абсолютно непрофесионално отношение от страна на Люпко да си тръгне час или ден преди мача. Можеше да изведе днес ЛЕВСКИ, да поиска среща с баш шефовете, да си подаде оставката след мача. Преди 1/2 година Стоев напускаше, но изведе отбора, а не си тръгна като мишка. Странно решение от страна на Петрович и с тези си действия падна в очите на много левскари. :oops:

Това, което са направили новите "шефове" на Герена, да влезнат и да обявят пред всички че няма пари за премии, защото вече се били раздали 100к и Левски много биел и не го били предвидили... това е нещото, което трябва да гледаш в случая. Когато шефът ти дойде и ти каже, че няма ти плати, щото никога не е очаквал да постигнеш такива резултати, ако имаш и капка достойнство си тръгваш още на мига. На мен не само не ми падна в очите Любко, на мен ми се издигна още повече.

- Пишман шефовете, "великите бизнесмени", "финансовите магнати" доказаха колко ги боли фара за Левски. Ние от тия чакаме стадион да оправят и клуб да развиват. Знайш кога?

- По средата на сезона насраха атмосферата в съблекалнята, отрязаха парите на играчите и публично заявиха недоверието си в тях.

- Тоя само за няколко месеца почна да прилича много кофти на Лупи. Той ги правеше тия номера с автомобилите на чужденците, той тръгваше с велики амбиции и пари, после по средата на сезона му свършваха парите.

Ако Любко е проявил непрофесионализъм, то тия пишман бизнесмени проявиха 100 000 пъти по-голям непрофесионализъм. Това са професионални играчи, които имат семейства да хранят, които няма да са футболисти цял живот, включително и Любко.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 окт 2016 19:10

TodorT написа:
Teo написа:Як раздор в синия отбор.
Треньора те прави първи, а ти му сипваш на главата и му водиш футболисти през пръстите :lol: :lol:

Младеж, точно ти имаш най-малко право да говориш за подигравка с треньорите. Скандирахте Ицо Янев някъде след 20-ти май, взе купата с истинския ЦСКА, а 3-4 месеца по-късно стана черната овца, докато беше треньор на припознатия отбор :lol: Точно с него беше голямата подигравка, защото само преди 6 месеца го гласехте за национален селекционер :mrgreen: И само да те поправя, че Петрович не ни беше направил първи, когато са му докарали играчи от някъде си. И само да ти припомня, че само преди по-малко от 24ч един друг треньор се оплакваше, че не е правил той селекцията и подготовката :mrgreen: Гледай си припознатия отбор и тихичко! :)

Тодоре, истината е такава, че се подиграхте с човека които ви направи първи от много, много дълго време.
Никакво доверие от страна на никой, докарват му се играчи през пръстите и много добре казва, че да си треньор на Герена е равно да си чистач. :lol:
@ Изпуснахте човека с които можеше да направите нещо по-различно от второ място в края на сезона. Това е.
Тепърва ще почват проблемите при вас. Той само пусна насоки накъде са те. Голям кеф ми е да гледам как се самоизяждате на герена, честно признавам си! :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 окт 2016 19:11

Петрович и в момента е на стадиона и гледа мача в треньорската стая.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 22 окт 2016 19:12

Едва ли има по-непрофесионално управлявани клубове от българските?
Чудя се кое им е професионалното, че ги наричат ПФК, а не АФК, защото са си чисто аматьорски.
По-благодатна почва за уредени мачове и черно тото от нашата А група няма никъде на света.
Кажете ми какви амбиции предследват отборите от 3 място до 10-11?
НИКАКВИ!
Когато 80% от лигата ти е пълнеж, какво друго, освен далавери да въртят с резултатите и черно тото?
Абсолютна аматьорщина!
Отдавна футболът в Бг трябваше да е аматьорски, защото и като качество, и като организация, е точно такъв.
Да не говорим пък за нац. отбор :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 окт 2016 19:13

Долно уйно написа:

Коментирай причините, а не действията на Петрович.
Тук веднага ми изниква първия въпрос, кой е довел Мицански, Галин Иванов и Генев в Левски, след като Петрович не ги е искал и защо?

Аз ги доведох защото ни трябва дълбочина на състава и са добри фтболисти .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 окт 2016 19:18

Благодарим му за работата и чакаме неговия заместник.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 22 окт 2016 19:19

Само не ми е ясно защо след всички тези "сътресения" играем толкова добре!? Днес надиграхме Берое по всички показатели

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 окт 2016 19:20

nikiobicata написа:Само не ми е ясно защо след всички тези "сътресения" играем толкова добре!?

Ти Берое за отбор ли ги имаш? Тия са толкова зле, че е без коментар.
Супер слабия Ботев ги бие в Стара загора, а ние ги разпрахме на Армията :lol:

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 22 окт 2016 19:23

Teo написа:
nikiobicata написа:Само не ми е ясно защо след всички тези "сътресения" играем толкова добре!?

Ти Берое за отбор ли ги имаш? Тия са толкова зле, че е без коментар.
Супер слабия Ботев ги бие в Стара загора, а ние ги разпрахме на Армията :lol:

Миналата година се мъчехме от къде по слаби отбори

Върни се в “Левски”