Вратарския пост в Левски???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

joro bad

Re: Вратарския пост в Левски???

Мнениеот joro bad » 12 яну 2010 22:24

Явно доста фенове на малко години пишете в темата и не сте гледали мачове с вратари-легенди на Левски, които изброих. Сега със сигурност щяхте да сте на друго мнение. Гледам и ходя на мачове на Левски от 82-83год. и по-слаби вратари в момента не сме имали, това е реалноста и това го мислят и подкрепят доста хора, гледали мачовете на Левски от тези години до сега . ;) :idea: :idea:

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 12 яну 2010 22:27

Да не сте пипнали Божо Митрев!!!
Дербито с ЦСКА пролетта извади всичко което имаше да се изважда!
Аз поне не помня фрапатни грешки на Божката, за сметка на такива на Петков!!!
Гошо Петков е един от най-добрите вратари, които сме имали, но е и вратарят с най-много гафове!!! От първия, до последния му /за сега/ мач!!!!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 яну 2010 22:44

joro bad написа:Явно доста фенове на малко години пишете в темата и не сте гледали мачове с вратари-легенди на Левски, които изброих. Сега със сигурност щяхте да сте на друго мнение. Гледам и ходя на мачове на Левски от 82-83год. и по-слаби вратари в момента не сме имали, това е реалноста и това го мислят и подкрепят доста хора, гледали мачовете на Левски от тези години до сега . ;) :idea: :idea:

Аз ходя от 1957 и ще кажа,че си много прав! ;)

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Мнениеот sasho0111 » 12 яну 2010 22:50

Какво имаш против Митрев? Трябва да ти кажа, че в момента той в по-добра форма от Петков, а и при него има много повече потенциал за развитие. Левски никога не са имали проблеми на този пост и винаги са успявали да извадят добри вратари когато се наложи :)

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 12 яну 2010 23:21

Съгласен съм за Раева :evil: :twisted: :twisted:
ORIGINALNI...BE =)

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 12 яну 2010 23:26

аз мисля, че трябва да си върнем митко иванков. той е жива легенда. напоследък петков мисли само за пари и трансфери и прави гаф след гаф.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 12 яну 2010 23:28

Аз също мисля, че нямаме проблеми на вратарският пост.
Митрев за мен е вратар, който е стабилен и не изключвам възможността да измести от титулярното място Петков.
Така, че не мога да се съглася с автора на темата, но всеки има право да изказва мнението си по-дадена ситуация.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 яну 2010 23:35

Ми аз,в България,не виждам по-добри.Ако някой вижда-да каже.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 12 яну 2010 23:40

Нека си играе Митко в ТУрция и да си взима по 1 милион , да не се връща тук по-добре , да дават път на младите ;)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 12 яну 2010 23:44

joro bad написа:Явно доста фенове на малко години пишете в темата и не сте гледали мачове с вратари-легенди на Левски, които изброих. Сега със сигурност щяхте да сте на друго мнение. Гледам и ходя на мачове на Левски от 82-83год. и по-слаби вратари в момента не сме имали, това е реалноста и това го мислят и подкрепят доста хора, гледали мачовете на Левски от тези години до сега . ;) :idea: :idea:

Споменатите от теб вратари и аз съм ги гледал (аз ходя по мачове от 85-86) и донякъде съм съгласен с теб с една разлика Здравков стана сериозен вратар след като напусна Левски и започна да играе редовно, при нас в началото заедно с Димитър Петков редуваха силни и слаби мачове после стана резерва на Пламен Николов. Аз смятам че Митрев има качества и заслужава шанс особено като сравня с негови връстници вратари в бг. Ако следваме твоята логика в момента няма нито един играч в Левски които може да се сравняв с някой легендарен защитник, халф или нападател защо се съсредоточаваш само за вратаря .......... сега просто времената са други.

Върни се в “Левски”