Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 20 окт 2016 12:19

nosmoky написа:С едно младо гадже УЖ ходи напоследък и се мъкне навсякъде.
И най-странното е, че въпреки наказанието му продължава да си качва снимки по фейсбука.

Никой не му е виновен за това , че няма мозък . Същото се отнася и за Галчев . Пак е настъпил мачето по опашката и тоя път няма кой да му помогне .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 20 окт 2016 12:36

Защо пак ?
Какво пак се е провинил ? ..за него не знам.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 окт 2016 12:45

nosmoky написа:Защо пак ?

и аз не знам на 100%. Единственото, което ми казаха късно снощи бе, че ... цитирам: "този път няма да има прошка!".
... :(
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 окт 2016 14:00

Мда....
Събрание на кредиторите на ПФК ЦСКА АД ще се проведе днес от 16:00 часа в Съдебната палата. Дневният ред включва единствено избор на нов синдик. Настоящият такъв Дора Милева се води временно изпълняващ длъжността. Едно събрание за нейната смяна вече пропадна преди около два месеца. Очаква се Милева да бъде заменена от друг юрист, който ще трябва да осребри активите на дружеството. Те пък все още не са оценени, като за целта е необходимо отделно да се назначи отговорно лице. С други думи - процесът по ликвидиране на дружеството ПФК ЦСКА АД на този етап върви много бавно.

След като се оценят активите, емблемата с трите звезди ще бъде пусната на публичен търг. Към момента тя е запорирана от НАП. Настоящото ръководство на ЦСКА-София обяви неколкократно намеренията си да я откупи.

Междувременно ЦСКА-София очаква да получи "Армията" и Панчарево с дългосрочна концесия след Нова година.

"Имаме добри отношения с министър Кралев и това е една стабилна основа да разчитаме, че ще получим стадиона и Панчарево за дълъг период от време. След като това стане факт, ще говорим за конкретни срокове и планове за пълното обновяване на материалната база", заяви ръководен фактор от ЦСКА-София пред "Тема Спорт".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 окт 2016 14:33

[center]Дъртата крава баба Дора която направи куп мизерии ще бъде изритана официално днес ! От тук нататък малко по-бързо ще се решават нещата с новите юристи ;) [/center] [center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 окт 2016 14:42

Изображение [center]Фен клуб Сектор Г.[/center] Вече можете да се запишете за екскурзията ни за мача с Монтана в Ловеч.
Възможните начини да го направите са:
- на лично съобщение в страницата https://www.facebook.com/FanClubSectorG ... f=NEWSFEED
- на място във Фен магазина;
- на номер 0876194855.
Цена на екскурзията: 15 лв.
Час на срещата: 16:00

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 окт 2016 17:43

Red_Neck написа:
nosmoky написа:Защо пак ?

и аз не знам на 100%. Единственото, което ми казаха късно снощи бе, че ... цитирам: "този път няма да има прошка!".
... :(

Дължа допълнението , че става въпрос за Галчев . Не се е научил къде и какво да говори .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

rzamen
Контакти:

Мнениеот rzamen » 20 окт 2016 19:54

Грешка, грешка голяма грешка а ха ха :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 окт 2016 20:07

Милева да се стяга и да организира търга за емблемата по най-бързия начин!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”