Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ZinedineZidane написа:![]()
![]()
ZinedineZidane написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nG2EU9ipUsc[/youtube]
![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Като гледам колко високо го подкарват, може да го ползват за косачка, ако не друго.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:rhaegar написа:Като гледам колко високо го подкарват, може да го ползват за косачка, ако не друго.
Нема да се плашиш... Ако не литне нависоко, Крюшо публично шсе закани да му счупи перките и да пусне в игра Дрон U19...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Tonny29 написа:boabbb написа:ibracadabra написа:Здравейте на всички. Аз съм на почти 16 години от София, тренирам футбол и, ако трябва да съм честен мисля, че имам потенциал. Висок съм около 1,87 и тежа около 76 килограма. Не мисля, че теглото ми е наднормено, но в областа на корема имам излишни мазнини. Готов съм на всичко да се стегна и съм отворен за всякакви съвети. Моля по-запознатите да напишат някакви примерни упражнения или каквото и да е, както и основни неща свързани с храненето (там изпитвам затлуднения). Бих Ви бил задължен, ако напишете някакъв ориентировъчен срок, в който работата ще даде ефект... Благодаря предварително и поздрави!![]()
ИТМ ( индекс на телесна маса ) ти е около 22, което е даже леко ниско за мъжПо принцип, за лица ненавършили 18 години даже нормалния фитнес с тежести не е особено полезен, тъй като тялото ти още се развива. Може да имаш някакво пообъркване в хормоналния баланс заради пубертета и затова да имаш тея мазнини. Не е зле да видиш ендикринолог, поне да си сигурен, че всичко е ОК
Можеш да пробваш с това
/bg/16560-PROMO-STACK-FitSlim - мажеш по корема, слагаш колана и търчане докато не станеш вир вода
По принцип помага, но паралелно с това трябва да намалиш вредната храна ( тестено, газирани напитки, алкохол, сладко и т.н. ) Надявам се да съм от помощ - за потенциала сам ще трябва да се оправяш
Tова наистина ли действа? Ако се съчетае с л-карнитин няма ли да се ускори процеса? Поръчах си тази добавка http://4plusnutrition.bg/izgaryane-mazn ... tine/carni, но не знам колко често да я взимам понеже нямам много време за спорт. Дали ще има ефект ако не я взимам редовно, примерно 1-2 седмично?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта