Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: ДОСТ ще подкрепи Цецка Цачева на президентския вот

Мнениеот kiril.a.d » 20 окт 2016 12:56

Е па нормално - нали Местаня, беше и инициатор и изграждащ, на проекта БОСТАН, с Бойчето начело...Та как да не подкрепи своите, своята идея???
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 окт 2016 12:59

Asterix написа:Като гледам Бсп имат около 4 двойки кандидати :lol: :oops:

Трябва да си много болен мозък да гласуваш за комунягите :oops:

Пък аз като ги гледам, май всичките двойки са на БКП...може Би само Жорж Ганчев не е, та май ще ида да се изгласувам за него...
И да - трябва да си много болен мозък, че да не виждаш комунягите и току да идеш да се изгласуваш за някои от тях! - примерно, за партийната секретарка Цецка Цачева ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 окт 2016 13:10

Когато се говори за комуняги, то защо ГЕРБ не са на 1-во място? Боко - телохранителя на Тато, комунистически курсант в МВР, агент под псведоним Буда после? Ами селската партийна секретарка Цицка Цачева? Най-големите комунистически отрепки са ГРОБ. Днес на диспута заранта видях как един генерал (Радев) с образование от Максуел и САЩ и изигнат от БСП се подиграва със уж дясната кандидатка - селянката партийна секретарка Цачева, която не се срамува от членството си в бКП, а дори цитира комунистически автори и отрепки :mrgreen:
Последна промяна от ShooterMan на 20 окт 2016 13:13, променено общо 2 пъти.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 20 окт 2016 13:10

За да ти допада агента от ДС и гнусна пиявица Каракачанов трябва тотално да си загубил връзка с главния мозък. Но то това важи и за когото и да се гласува. Никога не е имало такова огромно количество паплач сред кандидатите.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 20 окт 2016 13:18

Asterix написа:Като гледам Бсп имат около 4 двойки кандидати :lol: :oops:

Трябва да си много болен мозък да гласуваш за комунягите :oops:

Ми тогава гласувай за креатурата на БКП, подкрепена от ДОСТ - мама Цецка :oops:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Pichichi » 20 окт 2016 14:14

В момента на 20.10.2016 пред очите ми се садят цветя в един квартал на София.
Тези цветя след 1 седмица нищо няма да има от тях! Класическо източване на общински пари!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 окт 2016 14:37

Прави сметка на каква цена се водят на хартия тези цветя. :mrgreen: :mrgreen: Като онея камери по еко пътечката по оня европроект ..... цената им около 400 долара бройката, те ги писали за ..... 30 000 лева на бройка. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 20 окт 2016 15:16

Pichichi написа:В момента на 20.10.2016 пред очите ми се садят цветя в един квартал на София.
Тези цветя след 1 седмица нищо няма да има от тях! Класическо източване на общински пари!

А не това не може да бъде вярно. В България не правят така. Това и да го видя няма да го повярвам! :)
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 окт 2016 15:28

В първия си диспут Цачева и Радев се обявиха за сваляне на санкциите срещу Русия

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/10/ ... iaviha_za/

Хора, гласувайте за Трайчо, само той ще продължи политиката на Плевню, глас за Трайчо, глас за евроатлантизма, крайно време е да се преброите, вярвам, че силите ВИ ще са достатъчни за 5тото място!!!

За мен не е изненада съгласието и единомислието между БСП и ГЕРБ по отношение на икономическите санкции срещу военната агресия на Русия в Украйна. Еднаквите позиции на Румен Радев и Цецка Цачева в днешния телевизионен дебат поставят под съмнение евроатлантическата ни принадлежност и общото ни разбиране с останалите цивилизовани народи, че агресията и войната не бива да се толерират. Единно им мнение, че агресорите не трябва да бъдат санкционирани, е политическо малокръвие, което ги праща директно в лигата на откровените кремълски марионетки. Предлагането на фалшиви алтернативи между т.нар. ляв и десен кандидат е лъжа и въвеждане в заблуда на българите. Като държавен глава никога не бих допуснал страната ни да се покланя пред силата на оръжието, вместо да стои изправена до силата на международното право.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 окт 2016 00:25

Борисов се обяви за нови санкции срещу Русия заради Алепо

Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че е за нови санкции срещу Русия заради ситуацията в Сирия
...
...
"
Санкциите вредят на икономиката, но има нещо по важно от печалбата или бизнеса или от икономическия интерес да го наречем, това е човешкия живот, това се ценностите които ЕС и всички ние изповядваме. "
...
"Ако санкциите са достатъчно силни, за да върнат всички на масата на преговорите, съм абсолютно "за". В момента това, което се случва в Алепо, е недопустимо и трябва да бъде прекъснато от страна на Русия. С цялото ми уважение. Знам какво си причинявам, тъй като водим преговори – знаете, наследството, което получихме в енергетиката, но по-важно от това са ценностите и ние ще ги защитим докрай", заяви Борисов пред журналисти преди заседанието на Европейския съвет в Брюксел.

Говорейки за конфликта в Сирия, Борисов заяви, че няма оправдание, когато се атакуват болници, училища и домове.

"Виждате какво показвате вие от тези кадри. Къде да се върнат тези хора? Всичко е срутено. И тук вече ценностите за хуманността, за правата на човека, за живота им почват да се бият с икономическите интереси на някои от държавите. Не, трябва да сме много категорични по въпроса", заяви той.

Гледах го по новините и ме вбеси страшно. Почва да ме дразни все повече с всеки изминал ден.
ОК, аз също съм за по тежки санкции срещу Путин, но по съвсем други причини свързани с вижданията ми за личната ни сигурност. Не е в това въпроса и не самите санкции ме вбесиха, а обяснението.

С какво право този пъпеш ще ми говори как знаел това какво щяло да коства, знаел как ще причини финансови загуби, но имало по важни неща... сирийците. Абе пъпеш, ти на сирия ли си ПМ или на България? Кой ти дава право да говориш как трябвало да преглътнем евентуални финансови загуби в името на някакви талибани на другия край на света? Що за наглост е това? Връх на етатизма и криво разбрания алтруизъм. Да се жертваме в името на нещо което няма нищо общо с нас. Смешник...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”