Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
KalinS37 написа:Някой от футболистите на Лц се беше изцепил, че не го е страх от Арсенал? А, явно страхът е полезен за разградчани.![]()
Всичко вече е ясно в тази група, само не е ясно дали Лц ще подобрят антирекорда на Левски от 1:17? Засега уверено се движат към подобряване на този рекорд с 2:10! Но затова им остава още една среща с Арсенал и гостуване на ПСЖ, където резултатът най-вероятно ще е подобен спрямо днешния!
lopoti написа:blue_wind написа:Няма нужда да се коментира, загубата е за Лудогорец, но жалкото е, че това е нивото на целия ни футбол. Няма как в нашето първенство да има отбор, който да се равнява на големите в шампионската лига. Лудогорец нямат конкуренция в българското първенство и от тук идват част от проблемите им, но и те си създават допълнително, когато искат противниците да им да играят срещу тях патриотично, да ги глезят съдии, журналисти и т.н.
хаха, е как нямат конкуренция път са втори ! а на Левски даже ако не бяха да им измислят 2 дузпи и да им отнемат 4 точки разликата щеше да е убийствена !
Tommi написа:Не знам дали ще се съгласите, но на мен ми прави впечатление, че клубният ни футбол като че ли изостава повече от европейския, в сравнение с националния.
Vura написа:KalinS37 написа:Някой от футболистите на Лц се беше изцепил, че не го е страх от Арсенал? А, явно страхът е полезен за разградчани.![]()
Всичко вече е ясно в тази група, само не е ясно дали Лц ще подобрят антирекорда на Левски от 1:17? Засега уверено се движат към подобряване на този рекорд с 2:10! Но затова им остава още една среща с Арсенал и гостуване на ПСЖ, където резултатът най-вероятно ще е подобен спрямо днешния!
Какви рекорди, бе? Левскиньо завърши с НУЛА точки и г-р 1-17. Ние вече имаме 1 точка в групата. Математиката сериозно ти куца.Лудогорец вече има 5 точки в групи на ШЛ. Другите БГ посмешища още 100 години няма и половината ни точки да постигнат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта