ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 6:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
Re: ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 19.10.2016, 21:45ч.
Нещо са им объркали химията на кренвиршите този път. Пък и го няма Сватбата ,или Никито да ги извади. Както са я подкарали след още един мач с Арсенал и ПСЖ ще отнесат още 15-20 гола. Огромна разлика в класите. Ето в такива мачове става ясно ,че такива като Кафу ще играят в средни отбори,а другите в Турция или Китай!
Членестоногите са примитивни създания
Сега. При този резил, пардом, резултат можем ли да се майтапи с футболистите в зелено? Или ще съм злобен софиянец и говедо?
Прекинванье.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Тия от Лондон не са никакви патрЕоти... баси 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
В атака играете прилично, но с тия дървари в защита, резултата е ясен.
emigo73 написа:Сега. При този резил, пардом, резултат можем ли да се майтапи с футболистите в зелено? Или ще съм злобен софиянец и говедо?
Аз не виждам кой знае какъв резил. Все пак бг отбор гостува на Арсенал. Всичко различно от загуба е огромен успех. Ние не можахме злетаци като Марибор да бием. Лудогорец изнесоха далеч по-силен отбор като Виктория. Такива са реалностите, зелените са отбор за ЛЕ, напълно е постижимо в момента.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
5:0... айде напускайте терена, че станахте за резил. 
Хората почнаха си тръгват от Емирейтс, стана им скучно!

Хората почнаха си тръгват от Емирейтс, стана им скучно!
Последна промяна от Teo на 19 окт 2016 23:30, променено общо 1 път.
Сега вече наистина ми иде са се подигравам
За пореден път ще оплюя Дерменджиев, за пореден път очаквам да плюят и по мен - за никакъв *** ..пардон треньор не става тоя

За пореден път ще оплюя Дерменджиев, за пореден път очаквам да плюят и по мен - за никакъв *** ..пардон треньор не става тоя

БОТЕВ Пловдив
Tommi написа:Прекинванье.
Нема се плашиш.... ако чартъра не стигне, Кире че прати параход....

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
6:0
@ Няма милост, докрай!

@ Няма милост, докрай!