Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот rsk » 19 окт 2016 17:56

soilwork написа:
ivo55 написа:А бе, преди дербито месеци наред се пишеха тук по 20 страници минимум, основно от лилави натрапници и предатели. Сега след дербито що се пишат по 2-3 страници?!?
[center]Припознаха ни на 100% сини и бивши цесекари.....както казах още лятото ,ще пишат ,ще реват ,ще мрънкат и накрая ще се кротнат :lol: [/center]

Припознахте, защото Гришата ви е последната надежда да видите някоя тенекия. Посочи ви Литекс и каза "Това ще е ЦСКА", а вие го последвахте. Ти специално съм 101% сигурен, че взимаш и някой миризлив лев от ГГ. Левскарите не ви припознават. Не ви припознават и феновете в провинцията. Мнозина фенове на ЦСКА също не смятат, че прекръстването на Литекс на ЦСКА-София е белег за приемственост. Явно и от БФС не ви припознаха, съдейки по това, че не се игра мач за Суперкупата. Нали уж това е ЦСКА, който спечели купата? Защо не се игра този мач? Защо не играхте в Лига Европа, след като спечелихте Купата на България? Въпроси много, отговорът е един обаче.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 19 окт 2016 18:05

vaskonti написа: Сигурно ЦСКА-София привлече 16 играчи на Литекс, две юношески формации, сума ти треньори и ръководство, нали? А преди да ги "привлече" ЦСКА-София си е бил друг клуб, различен от Литекс, така ли?

Естествено , че ги привлече . Сега в Литекс играят други футболисти . Ганчев създаде школата в Ловеч и е нормално най-добрите юноши от там да играят в ЦСКА . ЦСКА-София ЕАД не е клуб а фирма част от клуба ЦСКА . Или ако използваме шотландските термини , фирма оператор на клуба . И преди и сега , все си е ЦСКА . :lol:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2016 18:37

kolokolo написа:
vaskonti написа: Сигурно ЦСКА-София привлече 16 играчи на Литекс, две юношески формации, сума ти треньори и ръководство, нали? А преди да ги "привлече" ЦСКА-София си е бил друг клуб, различен от Литекс, така ли?

Естествено , че ги привлече . Сега в Литекс играят други футболисти . Ганчев създаде школата в Ловеч и е нормално най-добрите юноши от там да играят в ЦСКА . ЦСКА-София ЕАД не е клуб а фирма част от клуба ЦСКА . Или ако използваме шотландските термини , фирма оператор на клуба . И преди и сега , все си е ЦСКА . :lol:

След като ги е привлякъл, значи преди това е бил съществуващ клуб? Кога е основан, каква му е историята, ако е така? Не знам дали има смисъл да те питам това, тъй като вие ясно казахте, че не ви интересуват документи и факти, а само това, което си заплюете за ваше. А аз бих искал отговора ти да е поне малко базиран на документи и факти.
Наистина ли се опитваш да ме убедиш, че Литекс не си е сменил името и не се е преместил в София?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 19 окт 2016 18:53

vaskonti написа:След като ги е привлякъл, значи преди това е бил съществуващ клуб? Кога е основан, каква му е историята, ако е така? Не знам дали има смисъл да те питам това, тъй като вие ясно казахте, че не ви интересуват документи и факти, а само това, което си заплюете за ваше. А аз бих искал отговора ти да е поне малко базиран на документи и факти.
Наистина ли се опитваш да ме убедиш, че Литекс не си е сменил името и не се е преместил в София?

Това което се опитвам да те убедя е да се разкараш оттук и да оставиш работата на някой който ще я върши и няма да превръща секцията в кенеф на тролове .
Всичко ви беше обяснено логично , подробно с примери . Мисли за себе си като за боклука от който ЦСКА се отърва .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2016 19:03

Типично за вас - като няма какво да кажеш, започваш с лични обиди. От теб точно те са си жив комплимент. Е, малко повече си си повярвал ако мислиш, че можеш да ми казваш какво да правя и че можеш да се разпореждаш като у вас, но не си първия, нито последния.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 19 окт 2016 19:13

vaskonti написа:Типично за вас - като няма какво да кажеш, започваш с лични обиди. От теб точно те са си жив комплимент. Е, малко повече си си повярвал ако мислиш, че можеш да ми казваш какво да правя и че можеш да се разпореждаш като у вас, но не си първия, нито последния.

:lol:

Е аз не ти казвам "какво да правиш", но това не ти пречи да ме триеш, когато се бъзикам с "интелектуалния багаж" на един или друг "мозък" в темата...
Може би го таксуваш като "оф-топик", но и твоите натяквания за "някакъв Литекс" в тема, която се казва "Магията ЦСКА" също са тотален "оф-топик"...
Та не знам докога ще продължаваш с провокациите си...

:roll:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 окт 2016 20:14

Армия, грешката не е у вас, нито в мода. Грешката е наложена отгоре.
И на жокера го казах-дори и вариант ЛИТЕКС можеше да се представи и реализира по интелигентен начин. А не феи на зъбките и откровени олигофрени да сипят три месеца глупости и бълвоч.
Днес се видях с един от ваште, викам му " Припозна ли?". А, вика, аз си ходя на мач. Не е същото, ма кво да се прави...
Ето това " кво да се прави" е@а майката на България. На всички нива и фронтове.
Но да речем, че фифа, фафа и фуфа е припознала. Нас ни заеби. Кажи ми ти какво различно виждаш в този нов проект? Същите селски дистарикати развиват същите си селянии, само че на нова сцена: вместо край Покрития-край Орловия.
Виж само кви мангусти ви докараха, за да подменят старите. Виж къф прах в очите, че школа правели, това правели...нищо не правят! Водиш дебел негър-след месец го гониш. 2003 ги дарманят на Герена, та се чудят децата кво става.
Слепи ли сте, та не виждате?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 окт 2016 20:17

kolokolo написа:

Много точен термин-фирма-оператор :!: :!: :!: Шибаното е обаче,че има наши фенове приели тезата на „погребалните агенти“,за прекръстен Литекс и не разграничиха фирмата -оператор от Клуба и ОтборА ЦСКА,не възприеха ,че всичко се случи на административно ниво,а го приеха буквално,при положение ,че и клуба Литекс си съществува,както и този на Етрополе и в спортно отношение ощетени няма :idea: !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 окт 2016 20:24

sin4ec написа:Армия, грешката не е у вас, нито в мода. Грешката е наложена отгоре.
И на жокера го казах-дори и вариант ЛИТЕКС можеше да се представи и реализира по интелигентен начин. А не феи на зъбките и откровени олигофрени да сипят три месеца глупости и бълвоч.
Днес се видях с един от ваште, викам му " Припозна ли?". А, вика, аз си ходя на мач. Не е същото, ма кво да се прави...
Но да речем, че фифа, фафа и фуфа е припознала. Нас ни заеби. Кажи ми ти какво различно виждаш в този нов проект? Същите селски дистарикати развиват същите си селянии, само че на нова сцена: вместо край Покрития-край Орловия.
Виж само кви мангусти ви докараха, за да подменят старите. Виж къф прах в очите, че школа правели, това правели...нищо не правят! Водиш дебел негър-след месец го гониш. 2003 ги дарманят на Герена, та се чудят децата кво става.

Аре са,преди като децата нямаше къде да играят беше по-готино,като имаше такси и играеха по-заможните връзкари,беше по-добре,така ли :) Това,че разкараха Джордан,щото не е във форма и не спазил уговорката да свали 10 кг за два месеца ли е дистарикатско или че наказват хора за неспазване на режима и вътрешният правилник и че се въвежда дисциплина и се плащат на време заплатите ли е дистарикатско ,а :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 19 окт 2016 20:32

sin4ec написа:Армия, грешката не е у вас, нито в мода. Грешката е наложена отгоре.

Днес се видях аз с един от вашите викам му как се чувстваше по време на дербито в сектор б той ми казва добре ми беше ама не баш..Това не баш,защо казвам,ми то имало големи идиоти при нас ми отговаря човека........Отвратен от долната и пошла хореографийка на левскарите...и не е само той така....

имало и нормални левскари,не като провокаторчетата в темата......

Луди ли сте или на луди се правите,че не виждате как вие не обичате,вие мразите.....Жалко...
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”