PFK_Levski написа:От къде мога да си изтегля мача .... че го изпуснах.
Ето ти първото полувреме със сравнително нелошо качество. За повече ще трябва да изчакаш пацето.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o-oJ8i9NQcA[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PFK_Levski написа:От къде мога да си изтегля мача .... че го изпуснах.
Middlesbrough написа:sapio0o написа:Ако трябва да сме обективни Роналдо направи силен сезон в ШЛ. 11 гола в груповата фаза, после сам победи Рома и Волфсбург. Срещу Сити игра един мач, при това не напълно възстановен, а във финала по традиция срещу Атлетико на Симеоне го нямаше никакъв. Т.е имаше своята роля за купата. В първенството бе на ниско ниво, особено при Бенитес. Ако не се лъжа не вкара нито един гол срещу отборите от топ 8 до идването на Зидан, което говори само по себе си. На европейското също имаше своята роля. Измъкна Португалия от груповата фаза в решаващия мач, после асистенция срещу Хърватия и гол срещу Уелс на полуфинала.
Ковачич се развива с всеки следващ мач. Може би говорим за заместникът на Модрич. Уникален талант.
Гризман я заслужава, но двата загубени финала ще го спрат. Трудно се печели ЗТ без нито един трофей за сезона. Роналдо с два и 51 гола изглежда като изявен фаворит, макар чисто игрово да не попада и в топ 10 на футболистите през годината.
Съгласен съм![]()
обаче 11 гола в груповата фаза бяха срещу боксовите круши
![]()
Та Роналдо дори не е най - добрия играч във вашия отбор![]()
Модрич , Кроос , та дори и Бейл , Марсело също един Каземиро също ви беше ключов ...
Роналдо дразни и с поведението си като капак![]()
Ся срещу Легия може да направи мача на сезона си

Middlesbrough написа:Човекът наистина е легенда , това никой не може да му го отрече , но наистина ли не виждате закво става въпрос или просто не искате да видите , свали си очилата Пацето
paceto написа:Middlesbrough написа:Човекът наистина е легенда , това никой не може да му го отрече , но наистина ли не виждате закво става въпрос или просто не искате да видите , свали си очилата Пацето
Аз очила не слагам, а говоря като цяло и го споменах вече. Не говоря за моментно състояние или за състояние от последните 1-2 сезона. Това си е ви е запазена марка на вас, а и като се повдигне въпроса почти винаги отговаряте по този начин с цел да отклоните темата и това съм го забелязал не само в този форум, а дори и в чуждите.
paceto написа:Интересно, че аз пък имам същото виждане аз теб.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта