ЦСКА-София - Левски - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ЦСКА-София - Левски 15.10/16:30, Нац. стадион "Васил Лев

Мнениеот boabbb » 17 окт 2016 15:05

Само уникален малоумник може да измисли да опъва кръст върху сектора си :shock: На всичкото отгоре, това приличаше повече на дамска превръзка от вторични суровини, изкривено настрани - трагедия :oops:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 окт 2016 15:08

BRF написа:За мача!
Да не можеш да опънеш два чаршафа,това го могат само те :mrgreen: !

Явно, опъването на 2 чаршафа (персон и половина) си е истинско предизвикателство, ...... особено ако камериерките са леко предозирали :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 окт 2016 16:17

Много хора твърдят, че играта на отбора е такава, защото още не са се сработили.
Ми то вече минаха два-три месеца, колко време им трябва? При професионалните футболисти сработването става относително бързо.
Според мен има нещо друго - липса на самочувствие примерно или липса на колектив. Или пък липса на някой като Стойчо Младенов, Любо Пенев на треньорското място, когото футболистите да гледат в очите.
Щото тук освен пристигането на нови футболисти имаше и напускане на доста титуляри, разжалване на тартори, смяна на треньор и т.н. Т.е. колективът не е изграден.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 окт 2016 16:55

Не съм чел цялата темата , но защо не виждам някой да мисли като мен.В събота в стремежа си фенове на Левски да зачеркнат завинаги ЦСКА те припознаха по особено категоричен начин ЦСКА-София за ЦСКА :)Иначе казано вместо да ни избодат очите , те ни изписаха веждите :) А просто левскарите не трябваше да правят нищо и да се подготвят все едно отиват на мач с някакъв си отбор и да си пеят само за Левски и без да обелят думичка за ЦСКА и тогава наистина нещата щяха да са други.Винаги съм казвал , че за да си левскар трябва да имаш поне нулев , но за предпочитане отр, коеф на интелигентност и те в събота го доказаха.И като гледам още не са осъзнали какъв автогол си вкараха с шествието и тази смешна и жалка хореография.И вече няма връщане назад :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 окт 2016 17:02

iliev72 написа:А просто левскарите не трябваше да правят нищо и да се подготвят все едно отиват на мач с някакъв си отбор и да си пеят само за Левски и без да обелят думичка за ЦСКА и тогава наистина нещата щяха да са други.

Прав си,аз това им го повтарям от много време. ;) Но и те искат подсъзнателно да имат дерби с кръвния враг.Може и да го отричат това и да казват че уж играят с Литекс,но това,че не си признават е нещо напълно нормално - кръвния враг винаги ти е на контра...иначе нямаше да ти е кръвен враг. ;) Като цяло майтап си направиха,както вика ГГ.Ние от своя страна спретнахме готино хорео.Дерби като дерби,нищо по специално от предишните.Живи и здрави и до следващия мач. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 окт 2016 17:29

[center]Наблюдаващият мениджър на българските рефери от страна на УЕФА Марк Бата бе категоричен, че нарушение срещу Преслав Йорданов от страна на Йоргачевич има. При това очевидно!![/center] [center]Изображение[/center] [center]“Ако трябва да бъда точен, нарушение в наказателното поле имаше и Ивайло Стоянов правилно отсъди дузпа. Той бе заел отлична позиция и видя добре ситуацията. Беше на 6-7 метра от положението. Нека не забравяме, че съдиите взимат решение за половин секунда, а ние гледаме и анализираме няколко седмици. За мен решението на Стоянов е правилно, тъй като нападателят пръв игра с топката. 8-) [/center]

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 17 окт 2016 18:47

Абе тоя от УЕФА шеф на съдиите ли е наблюдател ли е, но каза, че дузпата е чиста и то не изглеждаше да го казва за да защити съдията а звучеше, че е напълно убеден - а какъв рев беше, че и до днес...

Ще завърша с две поговорки, които са си точно на мястото за левскарите относно тяхното надъхване и закани за закриване, погребване и т.н глупости - едната вече се спомена: "Който копае гроб другиму, сам пада в него." и "Вместо да извадят очи, изписаха вежди".

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 окт 2016 19:05

Той този същия, казва и други неща:
Марк Бата: Някои от мачовете в Първа лига са на ниво Лига Европа

но аз за такива мачове не се сещам, за вас не зная.

Гарван, гарвана око не вади, а относно този мач идеален атестат за него е, че след 24 часа за все повече хора не представлява интерес и да го коментират.
Едно време същия се дискутираше по 2-3 седмици.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 окт 2016 19:36

Долно уйно написа:Той този същия, казва и други неща:
Марк Бата: Някои от мачовете в Първа лига са на ниво Лига Европа

но аз за такива мачове не се сещам, за вас не зная.

Гарван, гарвана око не вади, а относно този мач идеален атестат за него е, че след 24 часа за все повече хора не представлява интерес и да го коментират.
Едно време същия се дискутираше по 2-3 седмици.

И аз съм на мнение че ситуацията е спорна,но е и факт че играчите на Левски не протестираха.Относно интереса - статистиката за бройката зрители на дербито спрямо предишните за последните няколко години е категорична.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 окт 2016 19:48

Споделям това, което виждам и вчера, и днес.
Някак си остава блюдкавост, като манджа без сол.

Лично аз не гледах този мач, а си бях в къщи, тъй като нямаше, с какво да ми грабне интереса.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”