Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Свикнахме ли с простотията?

Мнениеот GOLEADOR » 17 окт 2016 17:17

Поствам тук едно мнение на наш съфорумец с което съм напълно съгласен:
В събота в стремежа си фенове на Левски да зачеркнат завинаги ЦСКА те припознаха по особено категоричен начин ЦСКА-София за ЦСКА :)Иначе казано вместо да ни избодат очите , те ни изписаха веждите :) А просто левскарите не трябваше да правят нищо и да се подготвят все едно отиват на мач с някакъв си отбор и да си пеят само за Левски и без да обелят думичка за ЦСКА и тогава наистина нещата щяха да са други.Винаги съм казвал , че за да си левскар трябва да имаш поне нулев , но за предпочитане отр, коеф на интелигентност и те в събота го доказаха.И като гледам още не са осъзнали какъв автогол си вкараха с шествието и тази смешна и жалка хореография.И вече няма връщане назад :)

Така се получава когато омразата към опонента е по-голяма от любовта към собствения отбор.Попове,катафалки,български знамена нашарени с надписи "еди-кой си град мрази ЦСКА" ,дрехи с надписи "Аз мразя ЦСКА",въобще всичко което възпитава децата в омраза може да се види в секБтор!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 17 окт 2016 17:21

sin4ec написа:
Red joker написа:
kolokolo написа:Свикнахме ли с подуенската простотията?

http://www.pravoslavie.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%BC%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0/

Българската Православна църква трябва да реагира на гаврата с христианските символи. :roll:

Църквата не знам,но Провидението със сигурност! ;)

Тц. Не знам кой копа гробове и слагаше кръстове на собствения си стадион...кой беше, верно?
Изображение

А-ха,а това можеш ли да го сравниш с вашата постановка и понтаж на „Партизан“-пълна пародия,разбира се !Ти подкрепяш ли вашето „хорео“ както и целият сценарий по представянето на феновете ви :!: :?: До сега си мислих,че сте зле,ама сега разбрах,че сте адски зле :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 окт 2016 17:24

Боби не си прав :) Точно това трябваше да направят и отсега на всички е ясно , че ЦСКА е по-жив от всякога.
Без да осъзнават , че с това погребение засвидетелстваха по ясен и категоричен начин , че припознават ЦСКА.
А този анализ за символите не знам колко е верен , но това ми приличаше на театрални атрибути :)
Иначе казано вместо да закопаят окончателно ЦСКА-София те точно обратното направиха :)
За да закопаят ЦСКА-София просто трябваше да не правят нищо и по никакъв повод да не споменават ЦСКА.
И тогава вече на всички щеше да им бъде ясно , че това не е дербите ЦСКА-Левски , а някакъв мач от ППЛ :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 окт 2016 17:28

Red joker написа:А-ха!Ти подкрепяш ли вашето хорео както и целият сценарий по представянето на феновете ви :!: :?: До сега си мислих,че сте зле,ама сега разбрах,че сте адски зле :!:

Сега, това със оранжевото знаме " ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС" и емблемата на таблото стана добре. Не може да се отрече.
Колкото до имитацията на погребение, там малко се пооляха. Естествено, попът не беше истински, а Тубата. Истински свещеник с опело щеше да е вече прекалено. Все пак става дума за "смъртта" на едно дружество, а не на човек.
Да не забравяме, че това е имитация на символично погребение. Такива прийоми се ползват навсякъде по света. Аз лично не съм особено очарован, но много хора се кефят.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 окт 2016 17:30

sin4ec написа:
Red joker написа:А-ха!Ти подкрепяш ли вашето хорео както и целият сценарий по представянето на феновете ви :!: :?: До сега си мислих,че сте зле,ама сега разбрах,че сте адски зле :!:

Сега, това със оранжевото знаме " ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС" и емблемата на таблото стана добре. Не може да се отрече.
Колкото до имитацията на погребение, там малко се пооляха. Естествено, попът не беше истински, а Тубата. Истински свещеник с опело щеше да е вече прекалено. Все пак става дума за "смъртта" на едно дружество, а не на човек.
Да не забравяме, че това е имитация на символично погребение. Такива прийоми се ползват навсякъде по света. Аз лично не съм особено очарован, но много хора се кефят.

Не само сте свикнали с простотията ,но сте се сраснали с нея и то много отдавна :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 окт 2016 17:36

iliev72 написа:Боби не си прав :) Точно това трябваше да направят и отсега на всички е ясно , че ЦСКА е по-жив от всякога.
Без да осъзнават , че с това погребение засвидетелстваха по ясен и категоричен начин , че припознават ЦСКА.
А този анализ за символите не знам колко е верен , но това ми приличаше на театрални атрибути :)
Иначе казано вместо да закопаят окончателно ЦСКА-София те точно обратното направиха :)
За да закопаят ЦСКА-София просто трябваше да не правят нищо и по никакъв повод да не споменават ЦСКА.
И тогава вече на всички щеше да им бъде ясно , че това не е дербите ЦСКА-Левски , а някакъв мач от ППЛ :)

Естествено, че са театрални атрибути! И поп е Тубата! :)
Никого не сме припознали, надписът под таблото " ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС" и емблемата са категорични!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 окт 2016 17:38

Red joker написа:Не само сте свикнали с простотията ,но сте се сраснали с нея и то много отдавна :!: :idea:

Както казах и в другата тема, подобни обвинения звучат странно от устата на хора, пеещи " Гунди е разложен труп"...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 окт 2016 17:38

[center]ЦСКА стъпи и в Тополовград със свой фен клуб. Представяме ви “Червено настъпление” ;) [/center] [center]Изображение[/center] [center]
В този малък провинциален град, разположен в югоизточната част на страната, силно витае армейският дух. Това е и причината две момчета – Вилизар Великов и Александър Кълвачев да създадат този фен клуб и да се опитват да го развиват.

Ето и какво разказват те: „Червено настъпление – Тополовград” е създаден около преди 2 месеца и е наседник на друг фен клуб, който отдавна е преустановил дейност. След създаването си получихме топло посрещане в голямото семейство наречено „ЦСКА”. За това кратко време бяха свършени малки, но важни неща, които са задължителни за старта. Бяха изработени тениски, знаме, стикери. Създава се организация с целта да се посещават максимален брой мачове”.
[/center] [center]Изображение[/center] [center]Като за начало не липсват и проблемите. На в името на ЦСКА винаги се решават. Преди мача с Черно Море на „Армията”, организацията за транспорта пропада в последният момент. “След няколко телефона и верни приятели успяхме да бъдем на мача и да изживеем заедно с братята си от „Сектор Г” победата в последната минута. Фен клуба ни има и своя страница, с която се опитва да помага за инициативи свързани с любимият отбор. И на пръв поглед се вижда,че има много работа,която трябва да се върши за да може фен клуба да върви нагоре и да изпълнява своята цел която е: „Безусловна подкрепа на ЦСКА на всеки един фронт”, категорични са в Тополовград![/center] [center]Успех червени братя!![/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 окт 2016 17:40

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 окт 2016 17:43

От толкова припознаване започнахте да си внушавате, че останалите също припознават Литекс за ЦСКА, а всъщност гаврата с вас е по всички стадиони където и да играете. :twisted:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “ЦСКА”