ВЛ | 8-ми кръг | Ливърпул - Манчестър Юнайтед | 0-0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ВЛ | 8-ми кръг | Ливърпул - Манчестър Юнайтед | 17.10

Мнениеот smoothc » 16 окт 2016 23:11

Въпреки, че е мач от осмия кръг, резултатът от него може да се окаже ключов за развитието на кампанията ни!
Да, това е дерби(може би и най-великото в историята на футбола), в което всичко е възможно, но предвид факторите - преследвачество, загуба в дербито на Манчестър, грешните стъпки на Сити в предходните два кръга, то сега е моментът да покажем устойчивост и класа, просто нямаме право на грешна стъпка.
Наистина е рано, но следващите два мача срещу Ливърпул и Челси и по-конкретно резултатите от тях, ще имат стратегическо решение за приоритетите на Юнайтед в хода на сезона.
4 точки е минимумът, който трябва да спечелим!

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 17 окт 2016 00:17

suareshampion написа:
binevout написа:
suareshampion

:lol: :)
Повечето от вас ви гони някакъв комплекс,все си мислите че сте в центъра на вниманието .... ама вие не сте , разберете го от около 30 години вече не сте :lol:
Съдийската подкрепа която сме получавали ние , ви е засягала толкова колкото ги засяга и отбора на Рочдеил от първа лига :) - капиш?
Демек с нея и без нея , сте си все същите трътки пълзящи към топ 4!Ние 20 години стоим под номер 1 , и какво правим на върха , вас не ви грее,много сте далеко!
С добри чувства! ;)
Прогноза за утре 0-3!

Kъв комплекс ве заблуден ? Няма такова нещо .Всъщност ,не отговарям за нашите фенове ,повечето се развиват неправилно . Но аз винаги съм повтарял ,че Ливърпул няма титла ,заради некадърни ръководители през всичките тия 25 години . Чу ли добре ? И сега в кой са комплексите ? Аз коментирам вашия отбор ,ти тръгваш да коментираш нашия ? Що така ? Коментирай вашия . Признай си съдийските титли и им се зарадвай ,ако не те е срам .
Въпреки ,че съм бил свидетел на много тесли върху нас от съдиите . А вие стояхте под номер 1 точно заради съдиите . Всеки сезон имахте по едни 20 подарени точки . Без тия точки ,щяхте да сте там където сте в момента ,в посредственоста .
А утре ще имате среща с товарния влак . :mrgreen: Славния Ливърпул от едно време се завръща ! Особено в домакинските ни мачове на Анфийлд ,мирише на НЕПОБЕДИМОСТ ! Завиждайте и треперете ...

Къф комплекс ли ... ам ей го не са ли видиш
Бил си свидетел на тесли .... кви тесли бе , нали редовно сте в топ 4 кво искаш повече :lol:
Съдийски титли .... :roll: .... припомни ми , че 20 са много , помня ли ги всичките ;)
Виж ся братле , ти не можеш да идваш във форума на Манчестър Юнайтед и да плюеш по отбора!ЯСНО!?
Ти на нас не ни бери грижата , колко точки имаме и къде се намираме , гледайте си вас , нито сте цъфнали нито сте завързали.До де ни стигнете нас баят хляб има да изядете.
Чак ми е неудобно да се заяждам с вас , все едно да се заяждам с феновете на Блекпул,няма как да отвърнат , поне си знаят мястото , а вие вашето май не си го знаете !
Успех утре вечер с най-добри чувства!

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 17 окт 2016 08:45

Довечера и 10-0 да завърши мача, Ливърпул няма да пипнат купа още 25 години. Това е ясно и на малките деца. А такива индивиди като suareshampion просто трябва да бъдат игнорирани. Този човек не знае от коя страна се удря топката, какво остава да си говориш с него за футбол...

И това, че доста от феновете на Юнайтед днес казват, че има голяма вероятност Ливърпул да победят довечера, не означава, че ни е страх. Означава, че не сме сложили розовите очила, а се опитваме да гледаме реалистично на двубоя.

Юнайтед играят безидеен футбол, а Моуриньо като че ли още не може да нареди играчите правилно с правилните указания. Ще е интересно да видим как ще изнасят топката нашите халфове. Ливърпул играят на много висока скорост, с преса по цялото игрище, вкарват доста голове, но в защита са много по-колебливи. Все пак заради домакинският фактор и серията от победи Ливърпул са с предимство, но ще видим довечера какво ще стане.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 окт 2016 10:36

За още 25г не бързай :) Никой не е пророк в собствената си страна ;)
В интерес на истината не съм ви гледал мачове от ВЛ , но ви гледах мачовете в ЛЕ и там бяхте много зле.
Ако играете така и довечера 3:0 е най-малкото което ще отнесете.От любопитство гледам и мачовете на Франция.
Вашата голяма "звезда" Погба е далеч от това което се очаква от него.Ако сте на нивото което демонстрирате до сега.
Загубата ще е напълно резонна :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 17 окт 2016 10:56

iliev72 написа:За още 25г не бързай :) Никой не е пророк в собствената си страна ;)
В интерес на истината не съм ви гледал мачове от ВЛ , но ви гледах мачовете в ЛЕ и там бяхте много зле.
Ако играете така и довечера 3:0 е най-малкото което ще отнесете.От любопитство гледам и мачовете на Франция.
Вашата голяма "звезда" Погба е далеч от това което се очаква от него.Ако сте на нивото което демонстрирате до сега.

Вярно, прав си! Може да са и повече от 25 години. :twisted:
И за играта на Юнайтед си прав. Аз също съм на мнение, че ако играем ганкиното ще паднем. В такъв период сме в момента, че загубата наистина ще е резонна.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 17 окт 2016 11:08

Довечера ще се играе един мач който трябва да е празник за футбола. Два големи отбора в Англия се изправят един срещу друг. Мачът е много труден за прогнозиране защото според мен слабата форма на Юнайтед в този мач няма да е чак толкова от значение защото за този мач футболистите на 100% ще подходят по различен начин. Очаквам Моу да излеза с отбранителна тактика и да чака на контра атака което може да е в голяма полза за Ливърпул защото не сме доста добри в защита. Все пак се надявам да не съм прав и да успеем да вземем победата.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 окт 2016 11:36

Закачките по оста Юнайтед- Ливърпул не ме вълнуват, само Клопо да натупа отново преводача от Сетубал - това ме интересува :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 окт 2016 13:24

Jackxxx написа:
iliev72 написа:За още 25г не бързай :) Никой не е пророк в собствената си страна ;)

Вярно, прав си! Може да са и повече от 25 години. :twisted:
И за играта на Юнайтед си прав. Аз също съм на мнение, че ако играем ганкиното ще паднем. В такъв период сме в момента, че загубата наистина ще е резонна.

Все пак сме далеч от вашият рекорд от 40г без титла :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 окт 2016 13:25

Ей, да ме няма известно време и тука рЕзко се вдигнаха градусите преди Бритиш Класико :twisted: :lol:

За мача: Паркираме двуетажния автобус и се надяваме Клопо да не му спука гумите!

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 17 окт 2016 17:03

Според мен няма да има автобуси , поне в началото.
Логиката ми е такава - целия свят очаква довечера да види един прибран Манчестър Юнайтед с оглед на моментните форми и на двата отбора.Клопо очаква същото , тактиката на Ливърпул най-вероятно ще бъде да ни смачкат - буквално , още в началото.Зверска преса , много далечни удари и масирани атаки.
Всеки знае че на подобна тактика няма да окретаме дълго без да получим гол.За това аз мисля че Моу този път ще подходи различно.Защото мачът е различен ;)
Ще се опитаме да се надиграваме с тях и да отбележим гол преди тях , после двуетажни и триетажни автобуси и игра на контра.
Номера в цялата работа е до първите 30 минути да отбележим без да са ни вкарали , пресата на Ливърпул стихва , стават по-предпазливи , от там на сетне Моу знае какво да прави.

Върни се в “Манчестър Ю”