Спас Русев е новият собственик на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!
Първите ми впечатления за Спаско са лоши. Бая лоши! Ми дошъл на заварено положение и прави изказвания за мачкане, газене, шампионстване... А дай някой лев, а нагласи ръководството, премини през един трансферен прозорец... пък тогава поставяй целите си!!! Външния му вид е на светлинни години пред Борат, ама устата му май същата 

- metodito
- Контакти:
Сашо написа:Първите ми впечатления за Спаско са лоши. Бая лоши! Ми дошъл на заварено положение и прави изказвания за мачкане, газене, шампионстване... А дай някой лев, а нагласи ръководството, премини през един трансферен прозорец... пък тогава поставяй целите си!!! Външния му вид е на светлинни години пред Борат, ама устата му май същата
Същото ми е и моето мнение засега. Наслушахме се на приказки последните години, действия не видяхме. Като почнеш от гонзовото: "следващият полусезон отбора ще има ново лице" до тоневите изхвърляния и уверенията на Тръста, че модела на "бащицата" вече го няма.

-
- Контакти:
sslevski написа:Не мислите ли,че много се забави решението за ръководните органи в синия клуб? И няма ли някой да излезе с явна позиция и да каже с тези ръководители ли оставаме до нова година.Няма никакво движение в клуба.Приказки и пак приказки.По всичко личи ,че треньора иска още двама футболисти,но явно няма кой да иде да ги подбере.Някак си нещата не се случват както трябва.Организацията около клуба продължава да е тъмна,а движение няма никакво.Вместо в клуба да се появяват новина след новина,ние нямаме нищо.Когато Чорни дойде някак си нещата се случваха главоломно и организирано.Нови екипи,нови хора.Като заговорих за екипите,ми стана интересно.Как при някои други отбори лесно минаха примерно към адидас,а отбор като Левски продължават с други много по "малки "марки.И ако Спас Русев иска европейски отбор,не е ли време както едно време при друг президент футболистите слизаха от автобуса с костюми за официални мачове.Треньора задължително беше с костюм по време на мач.И ето такива детайли правят някак си един клуб на друго,по-високо ниво.Засега нямаме никакви новини около тези дребни детайли.Сигурен съм,че Спас Русев е знаел далеч преди това ,че ще стане собственик на клуба и въпреки това не се подготвил,както трябва.
Дано получа опровержение на всичко това.
Няма значение, че Люпко е с анцунг. Това да му е кусура. Клоп и той не винаги ходи изтупан. Адидас, Найк... Клубовете си плащат за екипите. А разликата между Хома и Адидас сигурно е два пъти. Що да се дават тия пари, за да се големеем само...
По-притеснителното е, че Левски го няма на сайта на Хома.
Аз предпочитам екипите да са от БГ производител, стига да има такъв, който да отговаря на качеството и да има нужния ресурс.
Този човек ми изглежда стабиляага. Дано да се отнесе сериозно!!!
Абе СС Левски ??? Ти акъл имаш ли в тая картуна? Кой други отбори минаха към Адидас? Ако визираш микренци , то техния адидас е от илиянци ! Микренци нямат договор с Адидас !! В техния феншоп няма Адидас ! Хома правят уникални екипи на Левски и на България кво страдаш бе? Относно Спас Русев , за такъв собственик можехме само да си мечтаеме по времето на мустакатия дебил ! А мечтата вече е реалност ! Подкрепа!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
- RockSeeker
- Контакти:
Да ти имам мечтите... Мечтай с пълни сили, както огромна част от нашите в момента са "плътно зад г-н ГГ"... Блях! Обаче след време не мрънкай, не се оплаквай и не реви! Със съжаление съм съгласен с поста на колегата, защото аз не съм от хората, които искат лош собственик за Левски. Искам стабилни и надеждни такива и за ЦСКА, и за Левски, и за всеки български отбор като цяло. Може да се бъзикам понякога, но това е съвсем друго и си е в реда на нещата. Колкото и да ми е гнусен и неприятен - Домусчиев е такъв за Лудогорец...поне докато не му писне.
Сашо написа:Външния му вид е на светлинни години пред Борат, ама устата му май същата
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]

Спас Русев помага и на волейболния Миньор
http://www.sportal.bg/news.php?news=629113
http://www.sportal.bg/news.php?news=629113
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
metodito написа:Сашо написа:Първите ми впечатления за Спаско са лоши. Бая лоши! Ми дошъл на заварено положение и прави изказвания за мачкане, газене, шампионстване... А дай някой лев, а нагласи ръководството, премини през един трансферен прозорец... пък тогава поставяй целите си!!! Външния му вид е на светлинни години пред Борат, ама устата му май същата
Същото ми е и моето мнение засега. Наслушахме се на приказки последните години, действия не видяхме. Като почнеш от гонзовото: "следващият полусезон отбора ще има ново лице" до тоневите изхвърляния и уверенията на Тръста, че модела на "бащицата" вече го няма.![]()
Надявам се достойно да замести Бай Ганьо. Трябва някой да ни забавлява все пак.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- metodito
- Контакти:
https://topsport.bg/levski/spas-rusev-s ... -hora.html
БРАВО!

БРАВО!
Това беше първият ни мач с този отбор. За дерби можем да говорим след години.
Дано е разбрал човека в каква джунгла е попаднал. И да сменя подхода, че в джунгла с добри обноски само, не се стига далеч. Трябва и пистолет.