Ozzimozzi написа:ММ1914 написа:Ozzimozzi написа:Абсолютни аутсайдери. Отишли на стадиона не да подкрепят отбора си, а да показват колко мразят противника. Съвсем закономерно бяха надвикани и надпяти от армейската агитка.
Не, смоззи, днес показахме колко уважаваме закрития противник. Този настанил се в дома му е просто бежанец, Я кажи сега за нахлуването накрая ....бързо върнаха, беше забавно. Сега като си много ербап/предполагам така е на майчиния ти език/ кажи какво наказание трябва да бъде наложено на ЦСКА-София за хвърлената факла по хора в официалната ложа?
Не уважавате вашия собствен отбор, а ти ми говориш за противника. Бяхте жалка картинка на стадиона. Относно факлата това няма как да ме радва, както няма как да ме радва и селянина Минев, който дразнеше публиката и псуваше детето подаващо топката.
Минев си е провокатор от години, но това го има във футбола. На прима виста мога да се сетя поне за - играча на двата отбора действащи по подобна схема. Вие не бяхте жалка картинка казваш - първото полувреме не знаехте къде сте, на полувремето хората на Анималс минаха между вас и ви инструктираха и вече станахте ултраси/направо с буква п/И вече станахте още от дете от Етрополе.

Кажи честно, че имахте някакви аргументи в този мач? Стана най-логичното равен и всички са сравнително доволни че не са загубили. Не отговаряш на въпроса ми за размера на наказанието, не питам дали те радва, но е по лесно да се направиш на неразбрал микренец. Живи и здрави измъкнахте се този път, започваме статистиката в съперничеството на двата отбора с хикс на националния стадион. Другия път ще видим, кой кого.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!