ЦСКА-София - Левски - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: ЦСКА-София - Левски 15.10/16:30, Нац. стадион "Васил Лев

Мнениеот гражданин от село » 15 окт 2016 22:41

miro_rz написа:Добра посещаемост , доста над очакванията ми . :)
Бях на работа и не съм гледал мача , но е нямало много футболни аргументи .
Новият ЦСКА е толкова голям дразнител , колкото беше и старият ЦСКА !

Какъв ЦСКА, те играха с/у Литекс.Не помниш ли преди като играеха в Ловеч как тръгваха 3 дена преди мача на шествие пеша до там.

venom

Мнениеот venom » 15 окт 2016 22:43

Teo написа:Тръгнали да стават шампиони тия клоуни в синьо.
Паркирали автобуса и играят антифутбол, ама, че даже и пишат, че изпуснали мача ХАХАХАХА!
Притежанието на топката е 71% на 29%... първото полувреме освен удара на печката във вратата нямаха точен удар и два пъти минаха центъра. Просто не ми се мисли като се сработят нашите футболисти + 2-3 класни попълнения зимата!
Направо ще ги издухаме като ветър - вестник напролет.
@ Щом не може да ни бият в това моментно състояние смятай колко са зле... аз казах и преди мача, че футбол със страх не се играе. Тия се беха настрали жестоко само и само да не паднат. Това, което изпуснахме днес ще си го вземем на рождения ми ден на 4 март!

Абе аз сега гледах Ганчев на излизане каза: "Дано един от двата отбора стане шампион." Та си викам, да не би играта тая година да е Спаско и Гришо срещу Кирчо?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2016 22:51

venom написа:
Паркирали автобуса и играят антифутбол, ама, че даже и пишат, че изпуснали мача ХАХАХАХА!
Притежанието на топката е 71% на 29%... първото полувреме освен удара на печката във вратата нямаха точен удар и два пъти минаха центъра. Просто не ми се мисли като се сработят нашите футболисти + 2-3 класни попълнения зимата!
@ Щом не може да ни бият в това моментно състояние смятай колко са зле... аз казах и преди мача, че футбол със страх не се играе. Тия се беха настрали жестоко само и само да не паднат. Това, което изпуснахме днес ще си го вземем на рождения ми ден на 4 март!

Абе аз сега гледах Ганчев на излизане каза: "Дано един от двата отбора стане шампион." Та си викам, да не би играта тая година да е Спаско и Гришо срещу Кирчо?

Нищо не може да се направи срещу империята на Кирчо.
Оня си е наредил нещата... виж, че без зор си взимат всички мачове, а и играят в ЕКТ.
Кирчо разполага с 25 много добри футболисти... така, че едните могат да играят в ЕКТ, другите в първенството.
Първото място е ясно, оттам нататък ще видим.
Искам ЦСКА да е в тройката, да бием Левски и да сме пред тях и да играем в ЕКТ. Друго не ме вълнува! :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 окт 2016 22:55

[center]Отбор и фенове-едно цяло !!! Респект червени братя ! ;) [/center] [center]Изображение[/center] [center]Изображение[/center] [center]Изображение[/center] [center]Изображение[/center] [center]Изображение[/center] [center]Изображение[/center] [center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 окт 2016 23:23

[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14753761_10207193062171652_8137202109781704763_o.jpg[/rimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 15 окт 2016 23:52

Cheradonna написа:Въпрос,защо другарките сини ги е страх да играят с нас на националният стадион,да не би да ги е страх,че публиката ще бъде 3 към 1 в полза на ЦСКА?
За едни левскарчета питам?
3-0 резултат и отново синя тишина....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l5FHSwk3L5A[/youtube]

Черадонче, я да видя среща в която публиката е била 3към 1 за вас? Няма нали. Я сега прегледай кадрите от ваши победи преди 89 година - поне 1/3 от сектора ви е зелен - войници докарани насилствено на срещата. История - не можете да избягате от нея.
Последна промяна от ММ1914 на 15 окт 2016 23:57, променено общо 1 път.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 15 окт 2016 23:53

Teo написа:
venom написа:

Нищо не може да се направи срещу империята на Кирчо.
Оня си е наредил нещата... виж, че без зор си взимат всички мачове, а и играят в ЕКТ.
Кирчо разполага с 25 много добри футболисти... така, че едните могат да играят в ЕКТ, другите в първенството.
Първото място е ясно, оттам нататък ще видим.
Искам ЦСКА да е в тройката, да бием Левски и да сме пред тях и да играем в ЕКТ. Друго не ме вълнува! :lol:

Няма да го доживееш. Рива.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 16 окт 2016 00:18

Жалка история, два чаршафа на кръст правилно не можете да разпънете. :lol: :lol: :lol:
Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 окт 2016 00:30

luchoni написа:Жалка история, два чаршафа на кръст правилно не можете да разпънете. :lol: :lol: :lol:

Абсолютни аутсайдери. Отишли на стадиона не да подкрепят отбора си, а да показват колко мразят противника. Съвсем закономерно бяха надвикани и надпяти от армейската агитка.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 16 окт 2016 00:31

luchoni написа:Жалка история, два чаршафа на кръст правилно не можете да разпънете. :lol: :lol: :lol:
Изображение

Вие легнете под тях, пък нека не сме ги разпънали правилно. :oops:
Сега погледни от вашето хорео и ми кажи, дали ти харесват така под градуса? Отговаряй П.чони.
Последна промяна от ММ1914 на 16 окт 2016 00:40, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”