venom написа:Teo написа:Тръгнали да стават шампиони тия клоуни в синьо.
Паркирали автобуса и играят антифутбол, ама, че даже и пишат, че изпуснали мача ХАХАХАХА!
Притежанието на топката е 71% на 29%... първото полувреме освен удара на печката във вратата нямаха точен удар и два пъти минаха центъра. Просто не ми се мисли като се сработят нашите футболисти + 2-3 класни попълнения зимата!
Направо ще ги издухаме като ветър - вестник напролет.
@ Щом не може да ни бият в това моментно състояние смятай колко са зле... аз казах и преди мача, че футбол със страх не се играе. Тия се беха настрали жестоко само и само да не паднат. Това, което изпуснахме днес ще си го вземем на рождения ми ден на 4 март!
Абе аз сега гледах Ганчев на излизане каза: "Дано един от двата отбора стане шампион." Та си викам, да не би играта тая година да е Спаско и Гришо срещу Кирчо?
Нищо не може да се направи срещу империята на Кирчо.
Оня си е наредил нещата... виж, че без зор си взимат всички мачове, а и играят в ЕКТ.
Кирчо разполага с 25 много добри футболисти... така, че едните могат да играят в ЕКТ, другите в първенството.
Първото място е ясно, оттам нататък ще видим.
Искам ЦСКА да е в тройката, да бием Левски и да сме пред тях и да играем в ЕКТ. Друго не ме вълнува!