ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Дайте дузпа, спасете ЦСКА-София
Чиста дузпа! Другите начини не успяха днес. 

Mathias_Coureur написа:Литекс винаги са били съдийско отборче, не веднъж и дваж в наши мачове срещу тях са ни рязали. Иначе за мен дузпата абсолютно измислена, явно Гришата е хванал съдията.
Селски мач между двата съдийски отбора.Хвани едните удари другите!
1982 написа:Уродът Литекс-София винаги е бил съдийско отборче. Дузпата е смешна, факт, но не знам дали съдията обслужва Литекс или Лудогорец .....
правилно мнение !
damyanov1963 написа:kiril.a.d написа:damyanov1963 написа:Джовани Бутачо написа:ХЕ ХЕ ХЕ ....
Тия от ПФК - ЛОВЕЧ , самазаха ПАРАОЛИМПИЙЦИТЕ от ПФК МИЛИЦИОНЕР 1914 .... Цвайтарите на Подуенци пак бяха се свили на рибарски у*й .... за ТИРЕТАТА имаше няколко ДУЗПИ .... абе с една дума : ОТ МИЛИЦИОНЕР ФУТБОЛИСТ НЕ СТАВА !!!
П.С.
РЕСПЕКТ ЗА ИСТИНСКИТЕ ПАРАОЛИМПИЙЦИ , СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ВИ ПРИРАВНЯВАМ С ФУТБОЛЕРИТЕ ОТ ПФК МИЛИЦИОНЕР 1914 ПОДУЕНЕ !!!
Е, щом за вас добутване с дузпа до равен е смазване, повече коментари са излишни
дамянов, сами дадохте възможност на Сватбата да добута ловчанили до равен!!! - ако ви бяха свестни футболистите, да изпълнят заръките на Люпко, а не да играят, все едно че играят срещу ЦСКА (като Ботев Пд...) трябваше да водите с 3:0 към момента на дузпата и тя се обезсмисляше, и Сватбата можеше и да не я свири...
Така ли е???
Е, ловчанлии и с/у такива футболисти трябваше да ползват услугите на съдията, за да се доберат до равния.
А-а, не - не мрънкай така, като че 1:0 е работа! - бях казал 4:0 за вас, с умния и хитър Люпко начело!!!
Ама вашите...ритнитопковци осраха печелившата му тактика...
Не че съм залагал на резултат - просто го виждах като реалност!!!
И с такъв разгром, можехте да помогнете и на ЦСКА - това менте да си върви в Ловеч и да се върне тук отбора на ЦСКА!!!
Последна промяна от kiril.a.d на 15 окт 2016 19:19, променено общо 1 път.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
- damyanov1963
russia написа:LSFC 1914 написа:russia написа:LSFC 1914 написа:шивача написа:1000% дузпа, а тук въпроса е, защо не изгони Йорга?
Явно душевно болните в ЦСКА-София са много. Teo, russia, шивача и т.н. да не ги изреждам.
Ти щото си много наред! Един равен и вече ви се привижда как Йорго бил хванал топката, а Преслав явно го е пребил и му я е взел. Споко бе, щампиони сте!
Можеше и по-гадно да ви е. Примерно някое изпълнение "ала Везалов" в продължението.![]()
Има видео и ако нямаш оранжеви очила ще говориш по друг начин,но не искам да се занимавам с хора болни от параноидна шизофрения.
Кво ме занимаваш с глупости не мога да разбера?!? Ама нямало дузпа...ми добре, ама я свириха и взе, че влезе. И за Левски са давали несъществуващи дузпи, от които са се възползвали, че и са побеждавали с такива. Е,и ?
Ами това, че когато за Левски се даде дузпа, независимо дали я има, или няма се вдига вой до небето.
Защо трябва ние да си мълчиме?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Garra Dembele
- Контакти:
Vura написа:Чиста дузпа! Другите начини не успяха днес.
Я дай видео да видим къде е тази дузпа?
Факта , че фенчетата на новият " ЦСКА" , не ти отговарят на темата , а задават изсмукани от пръстите , които стискаха въпроси , ти дава отговор " има ли дузпа " .
damyanov1963 написа:1982 написа:Mathias_Coureur написа:Литекс винаги са били съдийско отборче, не веднъж и дваж в наши мачове срещу тях са ни рязали. Иначе за мен дузпата е повече от смешна, явно Гришата е хванал съдията.
Абе, може и Домуса да е капарирал съдийчето, не се знае ...... тоя хикс между Литекс и Левски е идеален за него.
То не, че двата отбора не са брутално слаби, Разград може и с 20% от потенциала си да ги сгази, без съдиите да им помагат.
С колко процента игра Лц с/у Левски, когато падна в началото на първенството и съдията не им ли спести червен картон през първото полувреме?
А че отборите са брутално слаби важи за всичките в родното ни първенство.
Изкл. прави Лц, но те са по друга схема.
Лудогорец отдавна не играе с пълни сили в нашето "първенство", това е причината за подобни мачове, като загубата им от вас. Особено когато са заети с мачове в групи на ЛЕ или ШЛ, или за влизане в такива групи ..... така че не си вади големи изводи от победата ви над тях, те ще дадат газ пролетта, когато вече няма да са заети в Европа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Vura написа:Чиста дузпа! Другите начини не успяха днес.

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00
sin4ec написа: И аз не разбрах що не тръгнахме второто с висока преса и да ги довършим, но...нищо не може да се направи!
Първото, да речем, разбирам що за тактика беше. Второто, обаче, явно играхме с тактика "Не побеждавай!" Не беше страхлива. Беше нагаждаческа за резултат!