ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 6:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 19.10.2016, 21:45ч.
ShooterMan написа: да подценят мача може и 2-ка. Никак не е изключена
И аз съм на точно същото мнение, ако подценят Лудогорец ще ги бият с 2-0 само. Ако не ги подценят - с 3-0. Те при 3-0 винаги спират да играят.
- trokadero_
- Контакти:
С оглед класите , то е ясно . 2:0 може би
Утре вечер с приятелката пътуваме за Лондон. Очакванията са ми за незабравимо преживяване, хубава разходка, вечер на велик стадион с големи емоции, и ако е рекъл Господ хубав резултат. 

- buhata_prime
- Контакти:
IvailoRz написа:Утре вечер с приятелката пътуваме за Лондон. Очакванията са ми за незабравимо преживяване, хубава разходка, вечер на велик стадион с големи емоции, и ако е рекъл Господ хубав резултат.
Завиждам ви! Весело изкарване! И дано прибирането е още по-весело!

Ами човек трябва да си прави хубави моменти от време навреме. Няма да бачкаме само по цял ден като роби. Еби мама му пари...нито са милиони, нито нищо. Отдавна не съм почивал , пък и в последно време се чувствам психически много натоварен. Надявам се че ще презареди по този начин , пък и ще видя сестра ми , А бе...голяма комбинация
. Мерси ,дано се върнем с положителни емоции от мача , А иначе съм сигурен че ще са такива.

Това е чудесно.Както и да завърши този мач посещението на този стадион ще е супер запомнящо се.Лудите могат да вземат точка.
-
- Контакти:
IvailoRz написа:Утре вечер с приятелката пътуваме за Лондон. Очакванията са ми за незабравимо преживяване, хубава разходка, вечер на велик стадион с големи емоции, и ако е рекъл Господ хубав резултат.
Браво, друже! Завиждам ти благородно!
Спомням си на предишното гостуване на острова на Анфийлд как се чуваше българската агитка, безценно!
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.